Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Kaj mislite, ali vrabci, golobi in vrane kaj debelo gledajo, zdaj ko je tako malo ljudi zunaj?

Kaj mislite, ali vrabci, golobi in vrane kaj debelo gledajo, zdaj ko je tako malo ljudi zunaj?

A se vam ne zdi, da tudi ubogi ptički doživljajo šok, ko kar naenkrat nikjer nobenega človeka več?

Vrane bodo še vedno razgrajale, ko boste ljudje po novem še več smetnjakov napolnili. 🤷‍♀️😂 kakšen šok, bolgarija za njih.

Nobenega?? Ne vrane in golobi, danes sem doživela šok jaz: na sprehajalni-trim stezi vsaki 2 minuti tekač ali sprehajalci, družine, vozički, kolesarji, še po gozdu je bolj nevarno kot v trgovini.

Nobenega?? Ne vrane in golobi, danes sem doživela šok jaz: na sprehajalni-trim stezi vsaki 2 minuti tekač ali sprehajalci, družine, vozički, kolesarji, še po gozdu je bolj nevarno kot v trgovini.
[/quote]

Ja, saj! Ti ptički niso neki seljaki! To so mestni ptički! In mesta so skor prazna, ptičkom pa nič jasno! Mal pa so bogi, če tko vzamemo.

Ja, saj! Ti ptički niso neki seljaki! To so mestni ptički! In mesta so skor prazna, ptičkom pa nič jasno! Mal pa so bogi, če tko vzamemo.
[/quote]
Zdaj je odlična priložnost za one druge vrane, ptičke tatičke. Ljudje so si poleg hrane, naredili doma tudi zaloge gotovine. Kar kličejo obiščite nas. :-)))

O, je fajn polno zunaj, na prostem, se najdejo mase ljudi, ko poprej skoraj zive duše nisi srecal … Se ve, na varni razdalji, edina tolazba sedaj je res edinstveno vreme, ki je ‘podaljsano’ se vsaj za nekaj dni …

P.s.: ostati med 4imi stenami je kvečxemu recept za eksplozijo tesnobnosti in se laj hujsega, zato je dnevni marš v naravo, v neobljudene konce, mus! 😉

So danes imeli žur.

[/quote]
Kaj pa si ti delala tam, če je lepo povedano, da je treba bit doma?

Zdaj je odlična priložnost za one druge vrane, ptičke tatičke. Ljudje so si poleg hrane, naredili doma tudi zaloge gotovine. Kar kličejo obiščite nas. :-)))
[/quote]

Za hece 🤣😂😅🤗

Za hece 🤣😂😅🤗
[/quote]
Niti ni hec. V naslednjih dneh bomo kar precej brali v slovenskih noricah.

New Report

Close