kaj mislite -ločujeta se, na FB pa slike sreče in ljubezni
Na FB sorodnice slike nje in moža na dopustu z otrokoma, kot sveže zaljubljena, golobčka, srčki, objemi, držanje za roke, zaljubljeno zrenje v oči, ob večerji, svečah, … človek bi rekel ta dva sta noro zaljubljena. Resnica je pa taka, da ima ona drugega, on drugo, sta v ločitvenem postopku, na smrt se kregata zaradi premoženja, se zmerjata, tudi tepeta, je bila tudi policija parkrat pri njiju, starejši otrok hodi k psihiatru zaradi njunih izpadov. Zakaj potem take slike? V čem je fora?
Mislim, da nakladaš. Ajde, da imata dva bolj kot ne mrtev, hladen zakon z občasnimi prebliski romantike in družinske sreče, pa nekdo od njiju objavlja samo take fotke, da pa pride do tolikšnega razkoraka med realo in virtualo, pa ne kupim.
Rekel bi od oka, da se okoli 80% ljudi na fb pretvarja. Zato sem ga prenehal uporabljati.
Na koncu sem videl, da sluzi le se tracarijam – opazal iste stvari kot avtorica, potem pa zvedel pravo resnico izza lepih slik.
Jaz ne vidim potrebe po tem, zakaj bi delil svojo sreco po fb? Ima kdo odgovor na to:)