Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka kaj mislite -ločujeta se, na FB pa slike sreče in ljubezni

kaj mislite -ločujeta se, na FB pa slike sreče in ljubezni

Na FB sorodnice slike nje in moža na dopustu z otrokoma, kot sveže zaljubljena, golobčka, srčki, objemi, držanje za roke, zaljubljeno zrenje v oči, ob večerji, svečah, … človek bi rekel ta dva sta noro zaljubljena. Resnica je pa taka, da ima ona drugega, on drugo, sta v ločitvenem postopku, na smrt se kregata zaradi premoženja, se zmerjata, tudi tepeta, je bila tudi policija parkrat pri njiju, starejši otrok hodi k psihiatru zaradi njunih izpadov. Zakaj potem take slike? V čem je fora?

Da imas ti kaj za opravljat, kmetica.

Pusti druge ljudi pri miru, krulkavo babse.

Domnevam, da gre za amaterska gledališka igralca, ki bi rada igrala v 13-ti sezoni Ene žajfne neumnosti.

Mislim, da nakladaš. Ajde, da imata dva bolj kot ne mrtev, hladen zakon z občasnimi prebliski romantike in družinske sreče, pa nekdo od njiju objavlja samo take fotke, da pa pride do tolikšnega razkoraka med realo in virtualo, pa ne kupim.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

FB je in vedno bo laž,preusmerjanje pozornosti,zakrivanje resnice,… Poznam ogromno ljudi,poznam tudi take ki se varajo,pretepajo,na FB pa vse oh in sploh najboljša družina na svetu,ki se ima rada,srečna,noben ne vara,nič jim ne manjka,…

Tako da ne verjemi FB.

Navadna opravljiva gnida si. Sram te je lahko. Imeti tebe v bližini je nočna mora. Fuj!

Rekel bi od oka, da se okoli 80% ljudi na fb pretvarja. Zato sem ga prenehal uporabljati.

Na koncu sem videl, da sluzi le se tracarijam – opazal iste stvari kot avtorica, potem pa zvedel pravo resnico izza lepih slik.

Jaz ne vidim potrebe po tem, zakaj bi delil svojo sreco po fb? Ima kdo odgovor na to:)

Dobro, da si se “spametoval” glede FB. Bolje pozno, kot nikoli. :)))

Več ko je razglaševanja in oglaševanja sreče in ljubezni na FB, manj je tega v reali – tako je ponavadi in po mojih opažanjih.

A ti drugače vse verjameš, kar je objavljeno na fb? :))

Facebook in Instagram sta več kot očitno postala pribežališče patoloških lažnivcev. Vse se samo stopnjuje, kot, če že v reali ni dovolj laži. Najhujši del ni to, da se ljudje lažejo drugim, pač pa, da lažejo sami sebi.

Ja in zmešana baba od avtorice je vse na tekočem, ji poročata vsako minuto kaj počneta, da vse ve? Obisk policije tudi ne pomeni, da se tepeta. 😁

Je reklo multinično blesavo, v večini pa na fb potekajo povsem normalne debate z ljudmi, s katerimi se ne srečujemo vsak dan. In normalni ljudje se z ničemer ne mečejo ven in ni nič lažnega. Bedaki pa, taki kot ste multinična čoknjena tu, to pa drži.

Daj ne nakladaj. Ni šans, da se par v ločitvenem postopku ,na smrt skregan, z eno nogo v drugi vezi, zmore pretvarjat. Malo boš še morala v življenju žgancev pojest, da boš z zgodbicami bolj prepričljiva.
Ne kupim.

New Report

Close