Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj mislite o ograji?

Kaj mislite o ograji?

Ma v bistvu verjamem. Sej res deluješ kot predstavnik kakšne sekte.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ja, pa sploh ne uporablja kozmetičnih izdelkov testiranih na živali. Vsak izdelk je šov okol obrnt, pa preguglat cel net preden se je odloču za nakup.

Raziskave kažejo, da so najbolj zdrave večkrat nenasičene maščobe in hladno stiskana ter nerafinirana olja.
Problem pri maščobah je, da so temperaturno neobstojne in zato jih veliko maščob s segrevanjem postane kancerogenih.
Zato bi bilo idealno, če bi jedel surovo meso.

Se prav knjige nisi prebral in si me vseen šov citirat. Ok, bom raj preskoču.

Briga mene za sekte.:-)

A ti si že našla svoj smisel? V čem si pa ti (trenutno) na boljšem? A? Se nadrkavaš malo? Na tuj račun? Naračun nekoga, ki ga niti ne poznaš. Pa te tudi ne zanima? Daj, brzdaj se malo.

Še nikoli nisem kupil usnjenega čevlja ali jakne… Sedežno in stole pa imam iz umetnega usnja.[/quote]

a to je to. Vse mi je jasno — da tukaj tipkaš kot tipkaš ☺

A ti si že našla svoj smisel? V čem si pa ti (trenutno) na boljšem? A? Se nadrkavaš malo? Na tuj račun? Naračun nekoga, ki ga niti ne poznaš. Pa te tudi ne zanima? Daj, brzdaj se malo.[/quote]

Ne vem kaj tebi tu ni jasno. Volk je dobil denar za ograjo, ovce se zdaj počutijo varne, kozo so pa itak že zdavnaj izmolzli. Torej je le nekako dobila svoj smisel. Ker jaz ga prej nisem videla …

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Sramotno, da kdo sploh pride na takšno idejo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close