Kaj mislite o tem
Torej, zanima me mnenje tistih, ki se o tem razmišljali že prej pa ste se odločili in zakaj ste se tako odločili.
Še zmeri je v praksi trako, da dec se babe komot losa, baba deca pa nikakor.
Še taka in taka da je, se je drži z vsemi štirimi in ji grozi, pisari, smsa, pa bo
fental sebe, pa njo, pa ni konca.
..če je baba mlada pa lepa, potem zher drži tole zgoraj.
Če pa je baba že 35+… potem pa zna bit ravno obratno.
Če pa je baba že 35+… potem pa zna bit ravno obratno.[/quote]
Statistika govori to, kar jaz.
Dec ko se zaljubi, se noro. dela neumnosti. Postane obupan. To je človeško.
Babam to ni v naravi, babe v spolno atraktivnih letih žive v serijski monogamiji, na stara leta pa so samske cinične koze.
Kaj pravite na njegov življenski stil?
https://www.youtube.com/watch?v=bKgf5PaBzyg
Knjiga je bila laž..
https://www.youtube.com/watch?v=hx3yTWkN3fI#t=6m5s
Za 70let je še kar agilen..
Če pa je baba že 35+… potem pa zna bit ravno obratno.[/quote]
Statistika govori to, kar jaz.[/quote]
Statistika razvez?
Statistika govori to, kar jaz.[/quote]
Statistika razvez?[/quote]
Mal si poglej statistiko umorov v Sloveniji, bo kar dovolj.
Statistika razvez?[/quote]
Mal si poglej statistiko umorov v Sloveniji, bo kar dovolj.[/quote]
V bistvo to samo potrjuje, da smo moski v zvezi s custvi, na polno, pristno in iskreno. In slednjih se ne da cez noc isklopiti. Medtem, ko se zenska zaljubi v osebo, ki zadovoljuje njene trenutne potrebe. In ko to zgubi smisel, osebo skensla tako kot sem jaz ta vikend zamenjal S3 za Note 5.
Joj, kake oslarije dx. Kot da ti zenska nikoli ni zadovoljevala nobenih potreb, ampak samo ti ubogi revez njej. Ti si res ena velika zrtev zensk. Kdo ti je pa kriv, da si take izbiral? Zenske namrec znajo odlicno zadovoljevat moske potrebe. No vsaj moja.
zdejle si zapravil cel mesec za nakladanje in prepričevanje, kako si ti alfa moški, vedno v akciji in se nepripravljen podrejat ženskam, zato te tudi bojda tudi nobena ne mara, ker nočeš klečeplazit.
resnici pa sta dve:
– alfa oseba je asertivna in zna izrazit (in uresničit) svoje potrebe in želje tako, da sta obe strani zadovoljni. alfa moškim ženske stojijo v vrsti, ne otepajo se jih, ampak se zanje same od sebe borijo (nekaj, kar je tebi popolnoma neznano). ena izmed najpomembnejših lastnosti alfa oseb je zmožnost prilagajanja za doseganje skupnih ciljev.
– in posledično, če te ženske ne marajo, to ni zato, ker si alfa, ampak ker si bukselj, ki nima pojma, da na svetu ni sam in najpomembnejši (čemur popolnoma zgrešeno praviš “pristna čustva” in “odkritost”). poleg tega imaš nesposobno mater, ki te ni znala naučit, da (poleg tvojih) na svetu obstajajo tudi potrebe drugih ljudi in da je dejansko človek lahko zadovoljen samo, ko je obdan z drugimi zadovoljnimi osebami.
skratka, si egocentrik na mentalni razvojni stopnji 3-letnika.
zdejle si zapravil cel mesec za nakladanje in prepričevanje, kako si ti alfa moški, vedno v akciji in se nepripravljen podrejat ženskam, zato te tudi bojda tudi nobena ne mara, ker nočeš klečeplazit.
resnici pa sta dve:
– alfa oseba je asertivna in zna izrazit (in uresničit) svoje potrebe in želje tako, da sta obe strani zadovoljni. alfa moškim ženske stojijo v vrsti, ne otepajo se jih, ampak se zanje same od sebe borijo (nekaj, kar je tebi popolnoma neznano). ena izmed najpomembnejših lastnosti alfa oseb je zmožnost prilagajanja za doseganje skupnih ciljev.
– in posledično, če te ženske ne marajo, to ni zato, ker si alfa, ampak ker si bukselj, ki nima pojma, da na svetu ni sam in najpomembnejši (čemur popolnoma zgrešeno praviš “pristna čustva” in “odkritost”). poleg tega imaš nesposobno mater, ki te ni znala naučit, da (poleg tvojih) na svetu obstajajo tudi potrebe drugih ljudi in da je dejansko človek lahko zadovoljen samo, ko je obdan z drugimi zadovoljnimi osebami.
skratka, si egocentrik na mentalni razvojni stopnji 3-letnika.[/quote]
Po moje ti samo prevec matjazkota beres. Pa si se sama zacela psihoanalizirat.
Kot prvo, tema ni o meni. Kot drugo, zakaj mislis, da imam jaz kakrsnekoli tezave z zenskami? Kot tretje, zakaj mislis, da je type A oseba nekaj oh in sploh. Gre za karakter, ki ima pluse in minuse tako kot kateri drugi. Kot cetrto, tudi type A osebe se mora za sozitje v vsakem odnosu, za en dan ali 10 let, se pa se prilagajati. Le da se type A tega prilagajanja dosti bolj zaveda kot type B, ki jim je to nekaj naravnega. Itd. Itd. Skrtaka, slabi so ti argumenti. Ad hominem BS. 😉
Zakaj? Za to kar si napisal en post pred mojim. Ocitno ti zenske niso zadovoljevale tvojih potreb, ce pises, da to samo moski pocnejo zenskam. Ocitno je to tvoja zgodba in to ni zgodba alfa moskega. Niti beta ne. Eno je, po cemer hrepenis, drugo pa je, kar si glede na ladtne izkusnje.
12 points (torej, še bolje od seksa v 4 points of…) :)))
eDX, nam ni treba nič analizirat, iz avijona se vidi, da si moška jokica, ki “se zaveda, da se mora prilagajat”. v resnici se: 1. ne zavedaš in 2. se nočeš.
da tvojega cmihanja o groznih ženskah, ki jim je bojda žviljenjski cilj, da si ravno tebe (kot blazno dobrega tipa) podjarmijo, in o nemočnih moških, ki ste žrtve strašnih žensk, niti ne poudarjamo posebej…
Kdo pise o tem kako so ali niso zenske zadovoljevale moje potrebe? Po cem to jaz hrepenim? Kje je tu moja zgodba?
Glej, ti si en tak lolek, ki se niti tega ne zaveda, zakaj sploh je s svojo fracafelo. Kje si se tio od tega, da bi sebi, kaj sele drugim, lahko karkoli “priznal”. Kot ti je ze oni zgoraj napisal, si beli vitez, katerega modus operandi je ustrezljivo lizati dupe vsem kaj ti disi na zensko.
12 points (torej, še bolje od seksa v 4 points of…) :)))
eDX, nam ni treba nič analizirat, iz avijona se vidi, da si moška jokica, ki “se zaveda, da se mora prilagajat”. v resnici se: 1. ne zavedaš in 2. se nočeš.
da tvojega cmihanja o groznih ženskah, ki jim je bojda žviljenjski cilj, da si ravno tebe (kot blazno dobrega tipa) podjarmijo, in o nemočnih moških, ki ste žrtve strašnih žensk, niti ne poudarjamo posebej…[/quote]
Jebat ga, ni lepo slisat, da si kot zenska v osnovi kurba, ki moske izbira po kljucu trenutne koristi.
Babe ne evdo, kaj je ljubezen. vse najlepše ljubezenske pesmi so napisali moški.
Podaj si roko z njim. cel lajf živiš v serijski monogamiji. In ti booš zdaj pljuvala dedce, ki furajo isto ideologijo. ma daj nehaj no. V bistvu te grize, da petelinček fura isto ideologijo, kot ti. zato si rpisiljena vzeti starega prdca, tvoji vrstniki te ne j.ebejo.
Ko gre za babe, zagovarjaš menjavanje dedcev, skakanje iz veze v vezo, zdaj boš pa nekaj pametovala, če dec fura isti princip…
:)))) nimaš pojma :))))) kot ponavadi.
in me čisto nič ne grize petelinčkova ideologija, niti tvoja – moškim, ki po več let skupaj ne seksate, pač ni bit za kaj fouš 🙂 v sami osnovi nimate v svoji posesti niti ene materialne ali emocionalne dobrine, ki vam bi se jo dalo zavidat 🙂
Glej, nehaj s tem predalčkanjem, pr meni ne zaleže.
Jasno pa mi je, da te grize, da dedci furajo isti princip, kot ti. Zato se dobivaš s staruhom. brez dedca pač ne moreš.
Če bi ti bila res neka asica, bi takim, kot je dx ploskala. Tako pa se malo izdajaš….
baba brez familije, brez otrok, nam bo srala o emocionalnih dobrinah…Vsaka normalna baba ima familijo in otroke. Tista, ki nima, je taka, kot kakšen Spider ali dx.
ti ni kaj oporekat. za tumpaste štumfe prodajajoče kure, v katerih družbi se edino giblješ, to velja in se v glavnem vse razmnožijo pred svojim 20-im letom 🙂 tudi tiste, ki definitivno niso “družinsko” razpoložene.
za inteligentne ženske, ki se npr. odločajo za kariero in/ali podiplomca na eni ali večih zahtevnejših fakultetah, pa malo manj 🙂
Slaba tolažba večne ljubice. Družinske ženske si najdejo partnerja pred 30-im in imajo z njim otroke. Nima tu faks veze, tiste brez faksa si dedca najdejo pred 25-im. Ti si ena, ki je pristala na stranskem tiru,, kar se izbire dedca tiče, to sebi težko priznaš, zato si zdaj iznašla teorijo, da si ful nad svojimi vrstniki. V resnici veš, da je to crap, osebnostno si zoprna, preveč možača in kot taka čist neprimerna za kakšnega vrstnika. Izhod v sili je precej starejši dec, kaj pa drugega?
Forum je zaprt za komentiranje.