Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj mislite o tem

Kaj mislite o tem

Ženske živimo ljubezen, ni cajta pisati stihov v tri krasne. Akcija se mora dogajati izven papirja. Moški pijančki pa so res obdani z vsemogočimi hlapi in potem se seka po papirju. Ampak to ni izlivanje ljubezenskih čustev, prej bi rekla travmiranje nad nič hudega slutečim kosom papirja.

Vidve živita ljubezen, ko nam tu po glavi serjeta. Ja. :)))))

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Kdo pise o tem kako so ali niso zenske zadovoljevale moje potrebe? Po cem to jaz hrepenim? Kje je tu moja zgodba? [/quote]
Enkrat ti še pokažem, potem pa bom žal obupal. :))

Opisal si razliko med moškim in ženskim doživljanjem v odnosu, ljubezni. Torej, če se zenska zaljubi v osebo, ki zadovoljuje njene trenutne potrebe, se očitno moški ne zaljubi v osebo, ki zadovoljuje njegove trenutne potrebe. Da kaj takega napišeš, moraš imeti tudi take izkušnje oziroma moraš v to verjeti, če že izkušenj nimaš. Torej, da bo še bolj jasno, moraš biti moški, kateremu ženska nikoli ni zadovoljevala tvojih potreb. Ali pa si gej. 🙂
Tako, to je tvoja zgodba. Vsaj tako se jo razume.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

če bi prebral še kaj drugega, kot povzetke slovenskih resničnostnih šovov, bi vedel, da je povprečna starost matere, ko ima 1. otroka, 29,1 leta (za 2014). če upoštevamo, da jih imajo neizobražene okoli 20-ega leta, je jasno, da ima prvega otroka večina izobraženih precej po 30-em. 🙂 malo prevoda, ker vem, da ti statistika in matematika ne gredo 🙂

Tebe še nisem videla pisati o čem bolj čustveno nabitem. Kdo so potem ti moški? Uni pijančki, ki živijo le še v knjižnicah?

em – sori, geji nosijo armanija in vozijo ferari
on je kvečjemu lahko obična pederčina.

Tebe še nisem videla pisati o čem bolj čustveno nabitem. Kdo so potem ti moški? Uni pijančki, ki živijo le še v knjižnicah?[/quote]

in igrajo šah v gostilnah :))))))

Tebe še nisem videla pisati o čem bolj čustveno nabitem. Kdo so potem ti moški? Uni pijančki, ki živijo le še v knjižnicah?[/quote]
Se moraš pa vrnit kako desetletje nazaj po forumu. Ti rečem, da zna “pesnit”. Samo objavljene niso bile nobene, pa je raje nehal. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kera ofenziva dveh samskih bab in enega copatarja, ki je ženski, ki jo ljubi, nesposoben otroka naredit…

tolk si zabit, da sploh ne dojameš kak paradoks je to 🙂
imate se za hude eksperte v razmerjih in poznavalce globin moških ter ženskih duš in psih, hudi misleci in intelektualci, hkrati pa vam je najvišji možen dosežek v življenju nekoga oplodit, medtem ko se razmnožujejo z lahkoto tudi amebe, podgane, razni enoceličarji…

seveda je to razumljivo, že nategnit žensko vam je popolnoma nedosegljivo, torej je razmnoževanje za vas višja matematika 🙂

Smešiš se s svojimi izjavami. Daj povej raje kaj o sebi, da bo pristno. Poskusi biti nekomičen in netrivialen.

Se sprašujem, če imata sploh košarico vsaj c75. Po moje je to bolj b žalost. Tretja liga.

nobena 165/55 športna ženska nima 75C :))) vključno z mano ne.
imam pa zato napeto športno rit, in vitke noge, kar je tebi španska vas, ker si navajen na zašpehane celulitične bajse z joški kot ponedeljek 🙂

tisto basen o lisici in grozdju pa itak poznamo :)))

tolk si zabit, da sploh ne dojameš kak paradoks je to 🙂
imate se za hude eksperte v razmerjih in poznavalce globin moških ter ženskih duš in psih, hudi misleci in intelektualci, hkrati pa vam je najvišji možen dosežek v življenju nekoga oplodit, medtem ko se razmnožujejo z lahkoto tudi amebe, podgane, razni enoceličarji…

seveda je to razumljivo, že nategnit žensko vam je popolnoma nedosegljivo, torej je razmnoževanje za vas višja matematika :)[/quote]

Napačno/nematematično oz. linearno sklepanje:) Razmnoževanje ni (več (nujna)) posledica “nategovanja” ženske. Tudi devičnik lahko oplodi žensko:)

Tvojemu sedanjemu stadiju se reče FRKA. Na kle maš bel papir in se poigravaj z risanjem. Morda se tvoj virtualni kozmos zaključi z orgazmom. Srečno!

no, evo, Spider.
tudi zate je še upanje… :))

Smešiš se s svojimi izjavami. Daj povej raje kaj o sebi, da bo pristno. Poskusi biti nekomičen in netrivialen.[/quote]se vec? Pa saj to skoz dela. 🙂

Smešiš se s svojimi izjavami. Daj povej raje kaj o sebi, da bo pristno. Poskusi biti nekomičen in netrivialen.[/quote]se vec? Pa saj to skoz dela. :)[/quote]

Večino časa piše o drugih, o svojem hrepenečem odnosu po pripadnosti – biti v društvu copatarjev. Čeprav se mi že zdi, da fejka, ker se ima za tako odličnega poznavalca medosebnih copatarskih odnosov, da mora živeti in dihati s to skupnostjo.

Eno je nekaj poznati in o tem govoriti, drugo pa je nekaj, kar ne poznaš, kritizirati le zato, ker te zaradi nedosegljivosti in primerjanja z drugimi, prizadene.

Marko, kaj pa ti zase praviš? Kje si se našel?:)

Kdo pise o tem kako so ali niso zenske zadovoljevale moje potrebe? Po cem to jaz hrepenim? Kje je tu moja zgodba? [/quote]
Enkrat ti še pokažem, potem pa bom žal obupal. :))

Opisal si razliko med moškim in ženskim doživljanjem v odnosu, ljubezni. Torej, če se zenska zaljubi v osebo, ki zadovoljuje njene trenutne potrebe, se očitno moški ne zaljubi v osebo, ki zadovoljuje njegove trenutne potrebe. Da kaj takega napišeš, moraš imeti tudi take izkušnje oziroma moraš v to verjeti, če že izkušenj nimaš. Torej, da bo še bolj jasno, moraš biti moški, kateremu ženska nikoli ni zadovoljevala tvojih potreb. Ali pa si gej. 🙂
Tako, to je tvoja zgodba. Vsaj tako se jo razume.[/quote]
Sem ti ze napisal za kaksno razliko gre, ampak beli vitez se raje punci v ritno luknjo spustil, kot da se spomnil na zacetke svoje veze, kako je izbranki podobno v rit lezu, obljubljal nebesa, ipd medtem ko je ona v glavi vrtela matematicne formule, ce ji je to dovolj, da “gre” s tabo.

kere budale :)))

nikakor ne morete dojet, da dobra ženska ne rabi bogatega lažnivca, da gre z njim :)))) rabi samo v redu tipa in nič več 🙂

Pises, da si cisto zadovoljna s svojo nadpovprecno placo. Ti si s tipom iz drugih koristi, Mimogrede, punca, poznam te. Tko da… 😉

To ves čas ti počneš…

Ki ga po potrebi menja, ne?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close