Kaj mislite o tem
Pises, da si cisto zadovoljna s svojo nadpovprecno placo. Ti si s tipom iz drugih koristi, Mimogrede, punca, poznam te. Tko da… ;)[/quote]
seveda, ti poznaš vse ženske, mene še posebej globoko razumeš :)))
samo, da ti pri vsem tem “razumevanju” ne potegne, da določeni ljudje uživajo v razmerjih iz čisto enostavnih razlogov, kot so recimo dobra družba, krasen seks in privilegij, da si ob nekom, ki ti skuha in te zmasira, ko se tebi slučajno ne da. 🙂
saj verjamem, da je žalostno, če v lajfu ne poznaš drugega, kot kalkuliranje in živiš v tem, da te bo en nalagal ali zmanipuliral. sam če človek ne verjame, da kaj takega obstaja, tega tudi imel ne bo, ker ti vsi normalni partnerji pobegnejo, ko ugotovijo, da si damaged goods…
menja se samo luzerje, če se ušteješ, zmagovalnih žrebcev nikoli 🙂 znam, da ti je prvo bolj poznano 🙂
Torej ti v glavnem na luzerje padaš, saj sklepam, da nisi s staruhom od nekdaj. Počasi se malo zapletaš.
“serijska monogamija”, na koga padam… bolje da nehaš poizkušat razmišljat 🙂 ker ti ne gre :))))
Mah kje, jaz samo komentiram sproti tvoje nesmiselne izjave tukaj…
baje se ti že od 2. razreda osnovne šole dogaja, da drugi govorijo in ti teh nesmislov nič ne razumeš.
mogoče pa je problem v tebi 🙂
Pises, da si cisto zadovoljna s svojo nadpovprecno placo. Ti si s tipom iz drugih koristi, Mimogrede, punca, poznam te. Tko da… ;)[/quote]
seveda, ti poznaš vse ženske, mene še posebej globoko razumeš :)))
samo, da ti pri vsem tem “razumevanju” ne potegne, da določeni ljudje uživajo v razmerjih iz čisto enostavnih razlogov, kot so recimo dobra družba, krasen seks in privilegij, da si ob nekom, ki ti skuha in te zmasira, ko se tebi slučajno ne da. 🙂
saj verjamem, da je žalostno, če v lajfu ne poznaš drugega, kot kalkuliranje in živiš v tem, da te bo en nalagal ali zmanipuliral. sam če človek ne verjame, da kaj takega obstaja, tega tudi imel ne bo, ker ti vsi normalni partnerji pobegnejo, ko ugotovijo, da si damaged goods…[/quote]
Se enkrat ti bom povedal. Poznam te. Vem kdo si. Vem kako izgledas. Srecala sva se. Ni mi treba buc prodajat. 😉
Pa se to, Lepolaska, poznam tvojega ex jebaca. Dobra frenda sva. Tko da… oladi malo. Zato tudi vem za kaj se gre s tipom s katerim si sedaj skupaj, ceprav ga osebno ne poznam. Joj, kak je ta Slovenija mala…. 😀
vsako jutro se najdem na postelji. 🙂
Ej oprosti, ampak ti očitno spet pišeš svoje izkušnje preko mojega imena. Ne vem, zakaj. Na tem forumu smo slišali tudi že hujše stvari. :))
Nikoli nisem tega delal, kar ti pišeš, niti pri svoji prvi ne, ko sem bil še zelenec. Sem zaradi tega type A? Da povej mi please. :))
Največji problem neuspešnega človeka. Za vse so krivi drugi in sam vse prav dobro razume, zakaj je tako. :))
Še vedno veliko večja in bogatejša od tvoje domišljije. :)) Saj mojo in mene tudi poznaš, nič novega. Še bolje od mene. Saj veš mnoge stvari o meni, ki jih prvič slišim. Da bi ti pa kapnilo, da si domišljavec, to pa ne. :))
Izgleda, da to – cheaper to keep her – drži, ker kaj če potem srečaš Lepolasko… then you’re doomed.
hja, glej. sam pač fenomenalna ženska. tle ne morem nič :)))
in se zavedam, da si ga mečete name in na mojo športno ritko, potem si ga pa s koprivami bičate, ker je neubogljiv in se divje pali name. prej kot si boš priznal, da me ljubiš, bolje bo zate :)))
vsako jutro se najdem na postelji. :)[/quote]
Aha, potemtakem je to zate že pravi mali čudež:). Lepo.
Ej oprosti, ampak ti očitno spet pišeš svoje izkušnje preko mojega imena. Ne vem, zakaj. Na tem forumu smo slišali tudi že hujše stvari. :))
Nikoli nisem tega delal, kar ti pišeš, niti pri svoji prvi ne, ko sem bil še zelenec. Sem zaradi tega type A? Da povej mi please. :))[/quote]
Zdej pri drugi pa si si vso znanje tega sveta popil, a ne?
Glej, ti, kot beli vitez, se niti zavedas ne kak bootlicker si, ko si okoli kikel.
Nikoli nisem tega delal, kar ti pišeš, niti pri svoji prvi ne, ko sem bil še zelenec. Sem zaradi tega type A? Da povej mi please. :))[/quote]
Glej, ti, kot beli vitez, se niti zavedas ne kak bootlicker si, ko si okoli kikel.[/quote]
Pa dej no. Neh ga enkrat srat s svojim egom.
Glej, ti, kot beli vitez, se niti zavedas ne kak bootlicker si, ko si okoli kikel.[/quote]
Pa dej no. Neh ga enkrat srat s svojim egom.[/quote]
??
Še vedno veliko večja in bogatejša od tvoje domišljije. :)) Saj mojo in mene tudi poznaš, nič novega. Še bolje od mene. Saj veš mnoge stvari o meni, ki jih prvič slišim. Da bi ti pa kapnilo, da si domišljavec, to pa ne. :))[/quote]
Glej. Dokler ti o meni pises, kot da sva skupaj krave pasla, in si po potrebi zmislis kar ti pase, ne bit presenecen, ce ti osvezim znanje o stvareh, ki si jih sam povedal.
Še vedno veliko večja in bogatejša od tvoje domišljije. :)) Saj mojo in mene tudi poznaš, nič novega. Še bolje od mene. Saj veš mnoge stvari o meni, ki jih prvič slišim. Da bi ti pa kapnilo, da si domišljavec, to pa ne. :))[/quote]
Glej. Dokler ti o meni pises, kot da sva skupaj krave pasla, in si po potrebi zmislis kar ti pase, ne bit presenecen, ce ti osvezim znanje o stvareh, ki si jih sam povedal.[/quote]
Kakšno spoštovanje pa si zaslužiš, strokovnjak za razlikovanje med TypeA in TypeB moškimi? 🙂
Lahko noc matjazko 😉
Oprosti, da sem prizadel tvoje občutke, pozabljam, kako si občutljiv (za lastne potrebe) . 🙂
S tem alfa, beta, gama forami z youtube !? To je samo v živalskem svetu, ker alfe oplodijo čim več samic, človeške potrebe se pa precej razlikujejo, ne ostajajo izključno na živalski-paritveni ravni, ampak mora biti moški še kaj drugega kot le ‘dober jebač’, tudi dober partner, oče – to je dolgotrajna (vseživljenjska) naložba – zato morajo biti ženske pametne. In evo, če je že kdo tu alfa samec, potem je to Marko: stabilen, zanesljiv, predan in splošno zadovoljen z življenjem in s partnerko. 😉
Neke globoke zamere do žensk, ki jih naj bi storile ženske preobčutljivim mimozičnim moškim, pa gojijo večno prizadeost in za domenvno prizadejanje čustvenih bolečin, le premalo možati razočarani samci, ki pišejo youtube tožbe v spominskih zgodovinskih anekdotah, kje vse za nazaj so jim storile strašno krivico, nekaterim že v pleničkah njihove mamice – in jih imajo za vzor le njim podobni Dx-i, Nekulturne samozavestneži… 🙂
Lahko noc matjazko 😉
Forum je zaprt za komentiranje.