Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kaj mislite…pupe moje zlate..heeheh

kaj mislite…pupe moje zlate..heeheh

”..je treba žrtvovati Občutke za življenje, da bi se bolje živelo ali je treba žrtvovati Življenje, da bi bili lepši občutki???……”””

hmmm….premorete svoje misšlejnje, drage moje razuzdanke…hahahah

….recimo..namig…..potrebno je žrtvovati razum, da bi bilo življenje lepše…potrebno je biti “neumno nor” in uživati, kar ti nudi življenje……hehe

leta letijo - iščem stevardeso.....

jest poskušam bit glih prau nora………….

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

da mene na kofi spraviš….polej pa bova videla, kdo je nori……hihih

a si na šihtu?

leta letijo - iščem stevardeso.....

A sem slišal kofe?????

Kje je kofe, gremo….

jest ga pijem trenutno..bi še kter?

Ti razo,jest tole tvoje prašanje nič ne kapiram..tak da je ziher kul..karkoli si že hotel ne?

Jest ga tut zdejle pijem…. enga dobrega, iz butelje, so ga fantje prinesli, ki selijo celo bajto, zdej smo si pa nazdravili: oni ki delajo in jaz, ki jih gledam! Ej, perlica, pa še tebi na zdravje, ane!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Hvala Marička….Čin čin…..me nekam glava boli..utrujena sem madona…..:)))

Tudi jaz sem utrujena, pa ne vem, komu hudiča naj to povem. Doma me nihče več ne vidi in ne sliši, sem kot nevidni dobri duhec, ki tava po temi in v soju lune sem in tja … tukaj sem nevidni duhec, ki se ga ne splača niti pozdravit, ko se pride v prostor, sem kot kos orodja, s katerim se rokuje, je….u svet ! In zdaj, ko sem spila en kozarec vinčeka, bom vzrojila, pa čeprav samo na te aparature okrog mene in na kozarec ob sebi ! bom ja, kuj zele ! Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee………………….tiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

vsacga po enmal……. pa je najbulše……….. haha………

norost+razum=?

hihih

New Report

Close