Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Kaj mu dela Golob to je noro

Kaj mu dela Golob to je noro

Poleg tega bodo tudi mediji objavili, kaj je JJ tvitnil, pa čeprav v opoziciji. Tisti, ki so ga do sedaj hvalili, ga bodo še naprej, drugim bo šel na jetra, tukaj bo pa spet pogrom med levimi in desnimi.:)))

Odgovor na objavo uporabnika
to je to473, 16.02.2022 ob 10:53

Replika54g1, 16.02.2022 ob 10:42

to je to940, 16.02.2022 ob 10:30

Replika54g1, 16.02.2022 ob 10:19

to je to155, 16.02.2022 ob 10:02

Replika54g1, 16.02.2022 ob 09:55

to je to794, 16.02.2022 ob 09:40

vse je boljše, 16.02.2022 ob 09:14

Para Bellum, 15.02.2022 ob 22:30

jasno in glasno, 15.02.2022 ob 20:56

Le kaj vam ni jasno, spet vas bodo ovce na kratko ostrigli kot so vas že petkrat zaporedoma, čez leto bo pa spet Janša na oblasti ker se bodo levaki preprosto skregali.

“jasno in glasno”, mogoče se pa levaki tokrat ne bodo skregali. Morda jih je izkušnja, ki jo imajo, nekaj naučila. Da je bolje potrpeti in sklepati kompromise, tudi, če imajo glede kakšnih stvari različno mnenje.

Ker v nasprotnem primeru vlada pacient.

Vse je boljše kot to, kar smo imeli zadnji dve leti.  Tega se vsi ( no skoraj vsi) zavedajo/mo.

kako pa veš, da je vse manjše zlo kot JJ? Ja, tip je psiho, ja, tip ne zna komunicirat na državniški ravni, hoče si podredit medije… vse to je res, se strinjam, da ni za na oblast. Ampak RG?? Če gledamo samo glede ukrepov, si lahko sigurna, da bi imeli do zdaj že obvezno cepljenje, če bi bil kdorkoli od levih gor. Povsod po svetu so levičarji bolj rigorozni kot desni. Gremo dalje. RG ima enormne prihodke iz državne malhe. Če bi to bil nek tip kot Akrapovič, ki je dejansko svojo firmo postavil na noge, vlagal svoj keš v svoje izdelke in jih promoviral na trgu, zaradi mene naj ima plačo tudi milijon letno, kaj me briga! Ampak tukaj imamo enega tipa z enormnimi zvezami z Bavčarjem, Jankovićem in kompanijo, ki je zaradi teh zvez ustanavljal neka paradržavna podjetja in hčerinske družbe ter dobival keš direktno od državnih podjetij. On niti ficka svojega keša ni vložil! In še vedno dobiva nenormalno visoko plačo. Obogatil se je na račun države in zvez, še svojo ženo pripeljal v energetske posle in tudi njej zagotovil bajno plačo. To je vse. In zdaj orgazmirate, ker bo kao boljši kot Jajo.:) Ja, okej, boljše zgleda, boljše bo komuniciral z ostalimi državami, retorika mu sede, to je pa tudi vse. Korupcijo in nepotizem bo fural dalje in lahko verjamete da še bolj velikopotezno kot JJ.

Bistvo pri njem je to, da ne vlada z ideologijo. Pragmatik, ki mh za ideološko delitev na “naše” in “vaše” dol visi. To je namreč glavni problem sedanje vlade.

Bistvo pri njem je to, da ne vlada z ideologijo. Pragmatik, ki mh za ideološko delitev na “naše” in “vaše” dol visi. To je namreč glavni problem sedanje vlade.

Glavni razlog, zakaj delitev na “vaše” in “naše” uspeva, je ljudstvo. Slovenski živelj obožuje delitve. Zdaj, ko je malo potihnila leva desna delitev, je pa do izraza prišla cepilci anticepilci. Slovenski narod se rad krega, je prepirljiv, zamerljiv, zavisten. A misliš, da bo ta delitev ponehala, če bo kdo drug na oblasti? A se narod prepira glede levih in desnih samo takrat, ko je JJ na oblasti? Ne, ane?

Kaj RG dol visi, je irelevantno. Meni se zdi huda težava samo to, da boste na oblast potegnili nekoga, ki bo korupcijo dvignil na višjo raven.

Je razlika, če se ta delitev in kreg podpihujeta in dajeta zgled z najvišjih v vladi, namesto da bi delali kontra in ljudi združevali in mirili.  A ti res misliš, da potrebujemo DODATNE (večinoma izmišljene ) delitve?  Jaz podpiram tistega, ki bo ta mali narod znal združiti v skupne cilje in ne twitati sovražnih izjav vsak dan.  Smo že doživeli, da znamo skupiti skupaj in je to zelo lep občutek, večkrat se je treba spomniti na to. Kar seješ, to žanješ. In če nonstop seješ samo zlo in sovraštvo in kreg, je to slabo, kakorkoli obrneš.

Ja, se strinjam, da je to kriza. Ampak JJ bo v vsakem primeru v opoziciji in bo pač od tam vsake toliko podpihoval te delitve, narod bo pa spet padal na to.:) A misliš, da bi z nekim drugim tipom, ki bi narod miril, dosegli nedelitev? Preveč pričakuješ od kogarkoli na oblasti. Poleg tega, jaz ne potrebujem nekega očka, ki bi nezrele otroke miril in jih kao poskušal združiti, v bistvu bi pa ves skupni keš porabil zase.

Eni ste dejansko kot nezreli otročaji, ki od mandatarja pričakujete dobro retoriko in da bo narod združeval. Koga briga, kaj počne v ozadju.:)

Pozabljaš na podreditev medijev in policije. Če pereš možgane preko twitov je eno, če pa isto futraš narod preko vseh medijev in iz uradne vladne pozicije, je pa drugo. A ti misliš, da se je zastonj tako namatral, da si je podredil STA in Rtv?  To niso heci.

Kolikor jaz gledam državna poročila na RTV še vedno poročajo o tem, kako ga je JJ kiksnil prek twitov, kako ostali državniki obsojajo tako vedenje itd. Ko twitne kakšno neumnost, to vedno objavijo z vsemi ostalimi posledicami za državo. Poročajo še vedno objektivno.

Ja no, pol pa ni problema. Očitno je bila bitka za medije kar tako malo za hec in se komot nadaljuje še za par let.

Replika54g1, 16.02.2022 ob 10:25

Replika54g1, 16.02.2022 ob 10:24

yram, 16.02.2022 ob 10:16

Replika54g1, 16.02.2022 ob 09:56

yram, 16.02.2022 ob 09:46

Replika54g1, 16.02.2022 ob 09:32

Pod to vlado

– prvič v zgodovini ljudje nimajo več osebnega zdravnika, kaj šele da bi se skrajšale čakalne vrste

– prvič v zgodovini se človek zagovarja na sodišču za verbalni delikt, ker je “užalil policijo”

– prvič kaj jaz pomnim, se izvajajo organizirani množični osebni napadi na vsakega, ki ne ugaja vladi ali “ji nagaja” ( jajotov citat)

– prvič v zgodovini Slovenije me je v tujini sram povedati od kod sem

Teh “prvič” je nešteto, toliko gnojnice, kot smo je požrlo teh dveh letih ni steklo prej v stoletju.

Aja in meri – prvič v zgodovini boš s tem, ko ne boš volila, dala glas tej vladi. To je dejstvo in nobeno izvijanje in obračanje ne pomaga. Tako pač je in tudi sama to sprejmi kot svojo odločitev.

Se ne strinjam.

Da bi se vse kar si nastela lahko izvedlo je vlada rabila ljudi. Vlada sama nic ne more (par njih ne more biti hkrati zdravnik, policaj, natakar itd..)

Zdravniki (ne vsi) so se sami odlocili, da ne bojo pomagali ljudem, da bojo poteptali vso clovecnost zdravniskega poklica v zameno za nagrado. Policisti so se sami odlocili, da bojo poceli kar so poceli v zameno za nagrado. Itd da ne nastevam vseh nagrajencev. Na nas je da razmislimo s kom zivimo in kdo je okoli nas, kaksni so to ljudje, ki ne locijo pravicnega od nepravicnega, dobrega od slabega. Ce nihce ne bi sodeloval v tej igri  za nagrado, zavedajoc se da ni prav da se dela kar se dela, vlada ne bi mogla nic- nobena vlada, ne samo slovenska. Problem so ljudje ker sodelujejo po lastni vesti in izbiri- za nagrado. Stvari so tako preproste, da bolj ne morejo bit- dovolj je reci ne jaz ne bom sodeloval v tej igri sodome in gomore za nobeno nagrado.

Kogarkoli boste obkrozili bo dobil ljudi, ki bojo pripravljeni igrati igro za nagrado. Ni manjsega in vecjega zla. Zlo je zlo samo v razlicno velikih dozah se casovno dozira.

Dej no nabijat o temu zlu.

Pol se lahko kar kolektivno vsi ubijemo, pa bo.

Nic ne nabijam, kar govorim so dejstva, ki dnevno bodejo v oci.  Poglejte iz okvirjev, ni bil janez v ordinaciji in ne dvigoval telefona, ni bil janez v vojni opremi na ulici, ni janez klical policije, ko je nekdo sedel v parku s sendvicem v roki.  Ljudje sodelujejo eni za nagrado, drugi iz zlobe. Zakaj se je zdravnik x odlocil da ne jebe 5 posto svojih pacientov, zdravnik y se je pa odlocil kljub situaciji v kateri smo se znasli narediti kar lahko naredi, da pacijentu prisluhne, ga pregleda, usmeri.? Zakaj se je policaj a odlocil tepsti protestnika, policaj b pa se ni spustil na ta nivo.? Malo zacnite razmisljat ljude..

Tudi ce janez zgine z oblicja zemlje, bojo vedno med nami vojni dobickarji, zamenjal ga bo nek drug janez in delil nagrade naprej in oni jih bojo jemali naprej. Ta korona je pokazala kdo je kdo med obicajnimi ljudmi in meni to zadostuje, da ne nasedam na floskule vecjega in manjsega zla. Zlo je zlo in to je med ljudmi.

Lej, pol si pač za janšo, tako povej in je.

Pa kaj hudiča zdaj ne citira sploh, za meri sem mislila

Eh kaj, siti smo te, pa te malo blokiramo.

yram, 16.02.2022 ob 11:25

Eh kaj, siti smo te, pa te malo blokiramo.

Ti nimaš kaj blokirat, itak ni nikomur jasno, zakaj se oglašaš v takih temah, če vedno samo ponavljaš, da ne boš volila in da je vse brez veze in vse isto.

Pač ne boš volila, vsi so jsti, vse je zlo. Vemo že lep čas, zakaj vedno znova enaki zapisi?

Levnuharca repljik koliko si plačana?

yram, 16.02.2022 ob 10:38

Prosim lepo ne podtikajte meni, da sem za kogarkoli ali s komerkoli od njih. Za nikogar in z nobenim nisem. Enostavno se ne vklapljam v to sliko politicnih strank, kandidatov in njihovih programov, bonbonovv, obljub in dobitnih steck. To dam jasno vedeti s tem ko ne hodim na volitve. Jaz zivim med ljudmi in ne med politiki. Vidim in meni je dovolj to kar vidim. Kdo je kdo je pokazal cas in ne politika.

hmm, drugač si mi vedno bila ok. ampak politika pa ti ne gre…., jebi ga, pa bom napisal zakaj po moje…  S tem je tako, ti, ki nisi za nobenega v politiki, ker je vse isto sranje, komentiraš pa kar redno politiko, istočasno pa ne hodiš na volitve…, neki ne štima s to logiko..
Kako bi ti mene s tako filozofijo recimo prepričala, da jst ne grem na volitve in kako boš prepričala rumrnosrajčne nacistične s(d)s vernike, da ne grejo na volitve.., ni teorije teoretične…  in kaj bi bilo na koncu volitev, dan potem,  po tvoji virtualni teoriji, isto sranje drugo pakovanje…

Pa ti misliš, da smo mi pa od včerej, al kako…, da mi ne vidimo, da so vsi politiki lopovi in lažnjivci… Men je recimo ta golob običan šminker…, v njegovi družbi se sploh ne bi dobro počutil ampak, če ima šanse, da premaga  največjega političnega pacienta na svetovni sceni je CAR..,  pa, če bo predsednik vlade samo eno leto…

V bistvu komentiraš tako, kot, da si čisto jajatova, no ne na njihovem podn nivoju seveda, samo simpatije so pa očividne.. ampak nima veze to je tvoja stvar, vem, da privatniki simpatizirajo pacienta, ti pa ves čas od kar si tukaj to poudarjaš, da delaš za sebe in državo, ker daješ dosti davkov za državo od svojega dela oz. tega kar imaš…….

Pa ti dam primer… Si ti kdaj delala s kakšnim s(d)s kretenom od človeka, recimo  v kakšni proizvodnji, tovarni, recimo preko študenta… (vem, da nisi, saj si tukaj večkrat opisovala svoje gospodsko življenje in, tam boš mogoče še srečala kakšnega s(d)s ovca, ki glumi kulturnega človeka, ko ga boš bolj pogledala v dušo, boš pa videla šoder…), eee, vidiš, to bi morala probat, da spoznaš te ljudi, šoder jajohosast v dušo, koliko nacizma je v teh ljudeh, ko vidijo, da nisi njihov…

Kaj praviš kaj misli pacient s tem, ko reče ljudem, ki hodijo na volitve v trenirkah, trenirkarji…. Ti jst povem, kaj misli, na 10 razredne ljudi, ki naj ne bi imeli pravice volit in ti bi takšnega pacienta rada gledala še naslednjih 30 let na tem položaju, jebi ga… Jst recimo ne bi imel nič proti, če bi vladala kakšna bolj desna stranka.., recimo Ns ampak s(d)s naci greznica pa preprosto ne gre in upam, da bo na teh volitvah sesuta ko panta pita ali pa zaznamovana od tistega kar golob spusti direkt iz lufta v real življenju…, pa brez zamere

qurbarija, zdej sem pomislil…, možno, da to ni originalna grda resnica alias yrem in da kakšen jajohojsast trol piše v njenem imenu…, možno, pri njih je vse mogoče…,  ker pač registriran ne moreš pisat…, no, če pa vse to njeno pisanje, pa seveda stojim za svojimi črkami..

to je to473, 16.02.2022 ob 10:55

Poleg tega bodo tudi mediji objavili, kaj je JJ tvitnil, pa čeprav v opoziciji. Tisti, ki so ga do sedaj hvalili, ga bodo še naprej, drugim bo šel na jetra, tukaj bo pa spet pogrom med levimi in desnimi.:)))

naj tvita, samo ne več kot predsednik vlade itak ga noben ne bo jebal pet posto, njegove medije pa itak berejo samo njegovi pacienti,, normalen človek niti ne pogleda kaj se tam dogaja…

Tisto o blokiranju to nisem jaz napisala. :))

Popay to na kar si odgovoril ti sem pa jaz napisala. Nikogar ne prepricujem naj gre ali ne gre volit. To ni moja stvar. Jaz govorim samo zase. Mene drugi posiljujejo z volitvami in ne obratno, cim recem da ne volim ker so vsi isto sranje me polovica oznaci za desno, druga polovica pa za levo . Oboji so v veliki zmoti. Jaz ne verjamem nobeni stranki, osebi v politiki itd. To je moj razlog da ne hodim na volitve. Varajo, lazejo in lepo govorijo, ljudje pa vse to uzvajajo, pazi ne oni ampak ljudje.

V teh dveh letih je bilo mogoce vse to kar smo doziveli zaradi ljudi, ki so veselo sodelovali in izvrsevali in ne zaradi janeza ali goloba. Samo tega ljudje ne razumete. V politicnih temah se pa redko oglasam. Sem in tja, nikakor pa v vseh.

Popay sem dozivela ze bedastoce s strani enih in drugih. Slepota matra vecino ljudi. Vsak se mora vprasat (navijal za levega ali pa desnega) bi ta ista oseba zaradi katere se ljudstvo krega, kregala za ljudstvo.? Ne

Ko se ugasnejo gledaliske luci sedejo za isto mizo in skupaj nazdravljajo medtem ko narod vidi mesijo v jansi ali pa v golobu.

yram, 16.02.2022 ob 12:02

Tisto o blokiranju to nisem jaz napisala. :))

Popay to na kar si odgovoril ti sem pa jaz napisala. Nikogar ne prepricujem naj gre ali ne gre volit. To ni moja stvar. Jaz govorim samo zase. Mene drugi posiljujejo z volitvami in ne obratno, cim recem da ne volim ker so vsi isto sranje me polovica oznaci za desno, druga polovica pa za levo . Oboji so v veliki zmoti. Jaz ne verjamem nobeni stranki, osebi v politiki itd. To je moj razlog da ne hodim na volitve. Varajo, lazejo in lepo govorijo, ljudje pa vse to uzvajajo, pazi ne oni ampak ljudje.

V teh dveh letih je bilo mogoce vse to kar smo doziveli zaradi ljudi, ki so veselo sodelovali in izvrsevali in ne zaradi janeza ali goloba. Samo tega ljudje ne razumete. V politicnih temah se pa redko oglasam. Sem in tja, nikakor pa v vseh.

Potem pa oprosti.

Še vedno pa ne vidim, zakaj potem pišeš v take teme, ce ce itak vse isto.

In dejstvo je, da s tem, da ne greš volitve, dejansko oddaš svoj glas sds. Tako to zdaj na žalost je, upamo, da bo kdaj drugače.

Sem spregledala, se to popay

moj moz je privatnik in bolj zaguljenega levega ne bos nasel. On bo volil samo levo, pa ne samo on tudi mladina, pa svak itd, zakaj.? ker jih je tako preprical…razen tasce. On dobi napad besnila samo ce zagleda modro rumene barve :))Reci meni, da sem za ene ali druge je smesno, jaz sem edina, ki me volisce v 20 letih ni videlo.  Stari gre na vsako pasjo procesijo, ce je le proti j stranki, ki si jo lahko zamislis. Edina normalna pri nasi hisi sem v bistvu jaz. Samo meni je bog pamet pustil. Vse ostalo je munjeno. Ja taka je resnica.

ok, to mi je že bolj v tvojem stilu, kulturno…., te pa razumem, če te posiljujejo s politiko, očitno imaš nek image… in da so ti eni in drugi avt…

Jst pač iskreno priznam, da v s(d)s stranki ne vidim nobenega normalnega človeka in grem pač čist preprosto po kmečki pameti volit proti njim in seveda največjemu političnemu pacientu, ki sem ga videl v svojem življenju na politični sceni.  Bog nam vsem skupaj pomagaj bi rekli verni ljudje, kaj vse umazno se bo predvsem iz s(d)s greznice  zdaj v teh dveh mesecih dogajalo…

Tako je to, mi tebe ne moremo prepričat, da greš, ti pa nas ne moreš prepričat, da ne gremo na volitve…, razlika je samo v tem, da se mi zavedamo negativizma v primeru, če pacient spet zmaga…., proti vam, ki živite ene par rangov višje recimo v standardu in so vam volitve brezvezne…

Replika54g1, 16.02.2022 ob 12:12

Potem pa oprosti.

Še vedno pa ne vidim, zakaj potem pišeš v take teme, ce ce itak vse isto.

In dejstvo je, da s tem, da ne greš volitve, dejansko oddaš svoj glas sds. Tako to zdaj na žalost je, upamo, da bo kdaj drugače.

Te teme so pac aktualne trenutno, jaz samo mnenje povem. Mojega glasu ne dobi nihce ker ne grem. Mojega glasu si ne zasluzi nihce. Kaj cem it pol.?

yram, 16.02.2022 ob 12:21

Te teme so pac aktualne trenutno, jaz samo mnenje povem. Mojega glasu ne dobi nihce ker ne grem. Mojega glasu si ne zasluzi nihce. Kaj cem it pol.?

Ne iti na volitve pomeni, da podpiraš Jajota, da še naprej izživlja svojo psihopatijo nad narodom.

yram, 16.02.2022 ob 12:18

Sem spregledala, se to popay

moj moz je privatnik in bolj zaguljenega levega ne bos nasel. On bo volil samo levo, pa ne samo on tudi mladina, pa svak itd, zakaj.? ker jih je tako preprical…razen tasce. On dobi napad besnila samo ce zagleda modro rumene barve :))Reci meni, da sem za ene ali druge je smesno, jaz sem edina, ki me volisce v 20 letih ni videlo.  Stari gre na vsako pasjo procesijo, ce je le proti j stranki, ki si jo lahko zamislis. Edina normalna pri nasi hisi sem v bistvu jaz. Samo meni je bog pamet pustil. Vse ostalo je munjeno. Ja taka je resnica.

bravo in čestitke tvojemu možu!

yram, 16.02.2022 ob 12:06

Popay sem dozivela ze bedastoce s strani enih in drugih. Slepota matra vecino ljudi. Vsak se mora vprasat (navijal za levega ali pa desnega) bi ta ista oseba zaradi katere se ljudstvo krega, kregala za ljudstvo.? Ne

Ko se ugasnejo gledaliske luci sedejo za isto mizo in skupaj nazdravljajo medtem ko narod vidi mesijo v jansi ali pa v golobu.

ne rabiš izbirati samo med Janšo in Golobom.

lahko voliš tudi koga drugega.

O tem ni bilo nikoli tud tukaj dvoma, da si ti normalna ampak vseeno, čestitke tvojemu možu, hehe…

Se bi dalo pa debatirat zakaj človek ne hodi na volitve…,  mislim, da je pa v bistvu glavni vzrok to, pač živiš v nekem svojem udobnem mehurčku, kot se temu danes moderno reče ampak politika je pač nujno zlo ratalo od kar je pacient na tej politični sceni v Sloveniji.

On pač dela vse to politično sranje, da nas je toliko not padlo v te virtualne debate…., sej, v živo se politični nasprotniki ne srečujemo med sabo…, ker pol bi črna kronika bila kar polna zaradi pretepov…

Anonimno 6574, 16.02.2022 ob 12:24

Ne iti na volitve pomeni, da podpiraš Jajota, da še naprej izživlja svojo psihopatijo nad narodom.

Zakaj moj glas (oz ne glas) potisnete k jansi, kaj pa ce gre v nasprotni tabor.? :))

Tale mon je kot moja dnevna soba, ko tasca pride na obisk in se pregovarjata z mojim starim kdo je vecja baraba od politikov oz politicnih strank in kdo bi moral koga volit haha

Replika54g1, 16.02.2022 ob 11:34

Ti nimaš kaj blokirat, itak ni nikomur jasno, zakaj se oglašaš v takih temah, če vedno samo ponavljaš, da ne boš volila in da je vse brez veze in vse isto.

Pač ne boš volila, vsi so jsti, vse je zlo. Vemo že lep čas, zakaj vedno znova enaki zapisi?

Mogoče je plačana od ponovitev?

yram, 16.02.2022 ob 12:34

Zakaj moj glas (oz ne glas) potisnete k jansi, kaj pa ce gre v nasprotni tabor.? :))

Tale mon je kot moja dnevna soba, ko tasca pride na obisk in se pregovarjata z mojim starim kdo je vecja baraba od politikov oz politicnih strank in kdo bi moral koga volit haha

zato, ker vsak glas proti janši, ki ni bil vnovčen, šteje.

janša bo imel zaradi takih kot si ti večji procent. malo matematičnega razmišljanja….

on ima zveste volilce, ki se v velikem številu udeležujejo volitev.

Temu se reče matematika.  Janša ima omejeno število glasov, svojega maximuma na more preseči, ker ga razen svečkarjev ne bo volil nihče.  Podobno kot NSi.  Med ljudmi, ki ne hodijo na volitve, ni ljudi, ki bi podpirali SDS.  Medtem pa stranke KUL in ostale, ki niso Janševi sateliti, nimajo navzgor omejenega števila volilcev, odtod tudi nihanje glasov med temi strankami in potreba, da se čimbolj zmanjša število neopredeljenih – vsak glas, ki NI za Janšo, odvzame odstotke SDS in NSi.

math, 16.02.2022 ob 12:56

Temu se reče matematika.  Janša ima omejeno število glasov, svojega maximuma na more preseči, ker ga razen svečkarjev ne bo volil nihče.  Podobno kot NSi.  Med ljudmi, ki ne hodijo na volitve, ni ljudi, ki bi podpirali SDS.  Medtem pa stranke KUL in ostale, ki niso Janševi sateliti, nimajo navzgor omejenega števila volilcev, odtod tudi nihanje glasov med temi strankami in potreba, da se čimbolj zmanjša število neopredeljenih – vsak glas, ki NI za Janšo, odvzame odstotke SDS in NSi.

@ yram

Aha, vidim da je že nekdo odgovoril na vprašanje yram.

Kruta realnost. Treba je že enkrat prekinit krajo državnega denarja. Ki ga komunajzarji na transparenten način kradejo preko državnih podjetij. R. Golubič je samo eden od teh Slavkov In Mirkov.

New Report

Close