Kaj mu dela Golob to je noro
Čoveče, tvoj glas je samo tvoja moć. Ne daj ga uzalud. #izbori2022 pic.twitter.com/J1h1jUy6hw
— Slobodni građani (@pokretslobodnih) February 16, 2022
math, 16.02.2022 ob 12:56
yram, 16.02.2022 ob 12:34
Anonimno 6574, 16.02.2022 ob 12:24
yram, 16.02.2022 ob 12:21
Replika54g1, 16.02.2022 ob 12:12
yram, 16.02.2022 ob 12:02
Tisto o blokiranju to nisem jaz napisala. :))
Popay to na kar si odgovoril ti sem pa jaz napisala. Nikogar ne prepricujem naj gre ali ne gre volit. To ni moja stvar. Jaz govorim samo zase. Mene drugi posiljujejo z volitvami in ne obratno, cim recem da ne volim ker so vsi isto sranje me polovica oznaci za desno, druga polovica pa za levo . Oboji so v veliki zmoti. Jaz ne verjamem nobeni stranki, osebi v politiki itd. To je moj razlog da ne hodim na volitve. Varajo, lazejo in lepo govorijo, ljudje pa vse to uzvajajo, pazi ne oni ampak ljudje.
V teh dveh letih je bilo mogoce vse to kar smo doziveli zaradi ljudi, ki so veselo sodelovali in izvrsevali in ne zaradi janeza ali goloba. Samo tega ljudje ne razumete. V politicnih temah se pa redko oglasam. Sem in tja, nikakor pa v vseh.
Potem pa oprosti.
Še vedno pa ne vidim, zakaj potem pišeš v take teme, ce ce itak vse isto.
In dejstvo je, da s tem, da ne greš volitve, dejansko oddaš svoj glas sds. Tako to zdaj na žalost je, upamo, da bo kdaj drugače.
Te teme so pac aktualne trenutno, jaz samo mnenje povem. Mojega glasu ne dobi nihce ker ne grem. Mojega glasu si ne zasluzi nihce. Kaj cem it pol.?
Ne iti na volitve pomeni, da podpiraš Jajota, da še naprej izživlja svojo psihopatijo nad narodom.
Zakaj moj glas (oz ne glas) potisnete k jansi, kaj pa ce gre v nasprotni tabor.? :))
Tale mon je kot moja dnevna soba, ko tasca pride na obisk in se pregovarjata z mojim starim kdo je vecja baraba od politikov oz politicnih strank in kdo bi moral koga volit haha
Temu se reče matematika. Janša ima omejeno število glasov, svojega maximuma na more preseči, ker ga razen svečkarjev ne bo volil nihče. Podobno kot NSi. Med ljudmi, ki ne hodijo na volitve, ni ljudi, ki bi podpirali SDS. Medtem pa stranke KUL in ostale, ki niso Janševi sateliti, nimajo navzgor omejenega števila volilcev, odtod tudi nihanje glasov med temi strankami in potreba, da se čimbolj zmanjša število neopredeljenih – vsak glas, ki NI za Janšo, odvzame odstotke SDS in NSi.
🎯👍
Dragi ljudje resnicno verjamete, da bojo volitve kaj spremenile.?
So se zdravniki, policisti, mediji itd. delili na leve in desne pod trenutno oblastjo.? Ne, ker politicna opredelitev, lastno mnenje in osebni glas ni bilo pomembnejse od dodatkov, zasluzkov in nagrad, ki jim jo je razdelila vlada. Je kdo od njih rekel- ne nocem nagrade, dodatkov in ne, ne bom izvrseval ukazov s katerim skodim lastnemu ljudstvu, saj so ti ukazi in odloki milo receno smesni in nimajo veze z zdavo pametjo. Prepricanje in delovanje zdajsnje vlade mi ni vsec, ni mi vsec in ne zdi se mi prav kar pocnejo oz zahtevajo da naredim v zameno za dober denar. Ne in se enkrat ne, ga ni bilo junaka, ki bi rekel ne, ne med levimi in ne med desnimi. Vsi so jemali in molcali, ker se jim je to splacalo.
Kje je opozicija v teh 2 letih, kaj so nardili, so branili ljudstvo pred odloki, lazmi in zablodami, ki smo jih vsak dan poslusali po tv, radiju iz ust “stroke” in politike. Sprasujem vas kje so bili.? Kje so bili ti obrazi, ki kandidirajo za volitve v 2 letih.? Nikjer, brigali so se zase in za svoj zep. Vi in mi smo jim bili zadnja rupa na sviralu in vi polagate upe v te ljudi. Resno ljudje…se vi hecate.?
Vem, da boste zdaj spet skocili name, ampak nic zato jaz imam trdo kozo :))
Z mislijo, samo na volitve je treba it in svet bo lepsi se jaz ne strinjam in se nikoli ne bom, ker mi v resnici nimamo pravega liderja, imamo cel kup kokosi, ki zivijo v istem kurniku, hrani jih pa roka istega gospodarja- to je nasa politika. No bomo videli jeseni, pa vas bom vprasala ,ce je kaj drugace.
yram, 16.02.2022 ob 19:13
Dragi ljudje resnicno verjamete, da bojo volitve kaj spremenile.?
So se zdravniki, policisti, mediji itd. delili na leve in desne pod trenutno oblastjo.? Ne, ker politicna opredelitev, lastno mnenje in osebni glas ni bilo pomembnejse od dodatkov, zasluzkov in nagrad, ki jim jo je razdelila vlada. Je kdo od njih rekel- ne nocem nagrade, dodatkov in ne, ne bom izvrseval ukazov s katerim skodim lastnemu ljudstvu, saj so ti ukazi in odloki milo receno smesni in nimajo veze z zdavo pametjo. Prepricanje in delovanje zdajsnje vlade mi ni vsec, ni mi vsec in ne zdi se mi prav kar pocnejo oz zahtevajo da naredim v zameno za dober denar. Ne in se enkrat ne, ga ni bilo junaka, ki bi rekel ne, ne med levimi in ne med desnimi. Vsi so jemali in molcali, ker se jim je to splacalo.
Kje je opozicija v teh 2 letih, kaj so nardili, so branili ljudstvo pred odloki, lazmi in zablodami, ki smo jih vsak dan poslusali po tv, radiju iz ust “stroke” in politike. Sprasujem vas kje so bili.? Kje so bili ti obrazi, ki kandidirajo za volitve v 2 letih.? Nikjer, brigali so se zase in za svoj zep. Vi in mi smo jim bili zadnja rupa na sviralu in vi polagate upe v te ljudi. Resno ljudje…se vi hecate.?
Vem, da boste zdaj spet skocili name, ampak nic zato jaz imam trdo kozo :))
Z mislijo, samo na volitve je treba it in svet bo lepsi se jaz ne strinjam in se nikoli ne bom, ker mi v resnici nimamo pravega liderja, imamo cel kup kokosi, ki zivijo v istem kurniku, hrani jih pa roka istega gospodarja- to je nasa politika. No bomo videli jeseni, pa vas bom vprasala ,ce je kaj drugace.
Dobr pa kaj bi ti rada?
Cesarja? Diktaturo? Anarhijo? Kaj?
To imamo in s tem je treba delat. Če se tebi ne da, kul, me ne briga. Samo draga moja, tole tvoje aktivno prepricevanje ljudi v vsakem drugem postu naj ne gredo na volitve ker je vse brez veze, je pa čista in nerazredčena sdsovska taktika, samo tolk da veš, ti , ki si tako blazno neopredeljena. Edina rešitev za sds je odvračanje ljudi od volitev, to smo ti že parkrat lepo tazložili, pa kar ne verjamem, da si tolk neumna, da tega ne razumeš.
Vsaj tih bod no.
Vas samo boli ker ne morete pozret, da vas nihce ne bo resil. Sli vi na volitve ali ne v to se jaz ne vtikam, samo povem vam, da ne bo nic drugace ker ne odlocajo oni. Sami moramo zase poskrbet in bit pripravljeni na vse.
Prej boste sprejeli to, da ste sami in da ga ni pastirja, ki bo za vas odnal hudobnega volka bolje za vas in vse nas.
yram, 16.02.2022 ob 19:25
Vas samo boli ker ne morete pozret, da vas nihce ne bo resil. Sli vi na volitve ali ne v to se jaz ne vtikam, samo povem vam, da ne bo nic drugace ker ne odlocajo oni. Sami moramo zase poskrbet in bit pripravljeni na vse.
Prej boste sprejeli to, da ste sami in da ga ni pastirja, ki bo za vas odnal hudobnega volka bolje za vas in vse nas.
Aja? In rešitev bo pa?
Samo to napiši, pa bomo vse rešeni pa nas ne bo nič bolelo.
Replika54g1, 16.02.2022 ob 19:28
Aja? In rešitev bo pa?
Samo to napiši, pa bomo vse rešeni pa nas ne bo nič bolelo.
Samo ena resitev je, ce hoces preziveti v tem norem svetu v katerem smo se znasli- vsak je svoj team, ne zaupati nobenemu razen svojemu teamu. Nobenemu politiku, nobeni stranki, nobenemu izven teh okvirjev. Zal tud men ni vsec, da je vso clovecnost in moralo hudic vzel, ampak trenutno je pac tako. Bi raje videla, da zavrtimo svet 2 leti nazaj ampak bojim se ,da tezki casi sele prihajajo.
yram, 16.02.2022 ob 19:38
Samo ena resitev je, ce hoces preziveti v tem norem svetu v katerem smo se znasli- vsak je svoj team, ne zaupati nobenemu razen svojemu teamu. Nobenemu politiku, nobeni stranki, nobenemu izven teh okvirjev. Zal tud men ni vsec, da je vso clovecnost in moralo hudic vzel, ampak trenutno je pac tako. Bi raje videla, da zavrtimo svet 2 leti nazaj ampak bojim se ,da tezki casi sele prihajajo.
Se pravi anarhija.
Ok, jaz sem čisto za, samo še 2 miljončka jih moraš prepričat do konca aprila.
Para Bellum, 15.02.2022 ob 17:12
CrazY FroG 🍀, 15.02.2022 ob 15:56
Zato pa.. kaj se veselimo nastopaštva novga kriminalca.. slalom.. kak.. ko v rikverc poličke obfuravaš. Iz gnoja na gnoj!
Žabica, noben voditelj ne more biti slabši od sedanjega. Saj imam tudi jaz dvome glede Goloba, ampak a bo takšen kot Jajo? Ne verjamem!
“Bi raje videla, da zavrtimo svet 2 leti nazaj “
Pomagaš jih lahko nazaj zavrteti ravno z udeležbo na volitvah.
Pred dvemi leti smo namreč imeli normalno oblast.
Ti je pa ena gor lepo povedala, da je odvračanje od volitev čista in nerazredčena sdsovska taktika.
Lepo priznaj, da bi rada, da pacient ostane na oblasti in se še naprej izživlja nad narodom in uničuje demokracijo.
Replika54g1, 16.02.2022 ob 19:41
Se pravi anarhija.
Ok, jaz sem čisto za, samo še 2 miljončka jih moraš prepričat do konca aprila.
Ne nisem za anarhijo.
Miljarde niso bile miljarde, ki smo jih gospodarsko pridelali in jih porabili za lajsanje naravne krize. To so bile miljarde nekoga drugega, miljarde na puf. Vsak dolznik ima gazdo, to se moramo zavedati. Govorim o miljardah med korono. Malo razmislite, vsi mi moramo. Kdo nam je dal ta denar, zakaj nam je bil dan, komu je bil namenjen in cemu itd…
Zakaj je prejsna vlada kar naenkrat odstopila, zakaj je kar naenkrat resnica postala laz, laz resnica, zdrava pamet norost in norost zdrava pamet in to z vseh politicnih smeri. Odkod sovrastvo, delitev cepljeni, necepljeni..itd , veliko je za razmisljat, ce le hocemo.
Moje mnenje je tako: se strinjam, politiki nas že 30 let kradejo, nategujejo, nam lažejo… Skrbijo za svoje riti.
Vendar je vseeno velika razlika med vladanjem “levih” in vladanjem “preoblečenih levih”, ki se imenujejo “desnica”. To, kar nam je naredila Janševa vlada v letih 2004-2008, vemo, ne bom izgubljala besed. Tudi med letoma 2012 – 2013 je bilo narejene ogromno škode. To, kar nam pa dela zadnji dve leti je pa dno dna. Ne gre samo za zadolževanje, gre za njihov odnos do prebivalcev države, njihovo totalitarno obnašanje, sramoto, ki nam jo povzročajo v tujini.
Kar se tiče ukrepov ob covidu, mi nekako ni jasno, zakaj vlečeš ven to zadevo? Jasno je, da ti ukrepi niso nič drugačni, kot bi bili pod katerokoli drugo vlado, razlika je v načinu sprejemanja ukrepov in zlorabi pandemije za zaprtje države in vzpostavitev razmer v državi. Da bi kjerkoli v razvitem svetu obstajala vlada, ki ne bi poskušala zajeziti pandemije in zaščititi svojih državljanov, je smešno. Sama veš, kaj vse so poskusili Izraelci, da bi preprečili smrti svojega ljudstva. Pa si upam trditi, da so izmed vseh najbolj zainteresirani, da bi ljudstvo preživelo oz. v prihodnje zaradi bolezni ne bo imelo posledic.
Naša opozicija ni stala križem rok, kot trdiš. So opozarjali, so iskali pomoč v EU inštitucijah, so interpelirali. Kaj več pa niso mogli narediti, kar ti je najbrž jasno, če ti pa ni, pa povej, kaj bi po tvoje morali narediti, pa niso?
Prosim, ne piši tako vsevprek, ampak napiši, kaj in kako bi morali narediti?
math, 16.02.2022 ob 19:50
Moje mnenje je tako: se strinjam, politiki nas že 30 let kradejo, nategujejo, nam lažejo… Skrbijo za svoje riti.
Vendar je vseeno velika razlika med vladanjem “levih” in vladanjem “preoblečenih levih”, ki se imenujejo “desnica”. To, kar nam je naredila Janševa vlada v letih 2004-2008, vemo, ne bom izgubljala besed. Tudi med letoma 2012 – 2013 je bilo narejene ogromno škode. To, kar nam pa dela zadnji dve leti je pa dno dna. Ne gre samo za zadolževanje, gre za njihov odnos do prebivalcev države, njihovo totalitarno obnašanje, sramoto, ki nam jo povzročajo v tujini.
Kar se tiče ukrepov ob covidu, mi nekako ni jasno, zakaj vlečeš ven to zadevo? Jasno je, da ti ukrepi niso nič drugačni, kot bi bili pod katerokoli drugo vlado, razlika je v načinu sprejemanja ukrepov in zlorabi pandemije za zaprtje države in vzpostavitev razmer v državi. Da bi kjerkoli v razvitem svetu obstajala vlada, ki ne bi poskušala zajeziti pandemije in zaščititi svojih državljanov, je smešno. Sama veš, kaj vse so poskusili Izraelci, da bi preprečili smrti svojega ljudstva. Pa si upam trditi, da so izmed vseh najbolj zainteresirani, da bi ljudstvo preživelo oz. v prihodnje zaradi bolezni ne bo imelo posledic.
Naša opozicija ni stala križem rok, kot trdiš. So opozarjali, so iskali pomoč v EU inštitucijah, so interpelirali. Kaj več pa niso mogli narediti, kar ti je najbrž jasno, če ti pa ni, pa povej, kaj bi po tvoje morali narediti, pa niso?
Prosim, ne piši tako vsevprek, ampak napiši, kaj in kako bi morali narediti?
@ yram
yram, 16.02.2022 ob 19:49
Ne nisem za anarhijo.
Miljarde niso bile miljarde, ki smo jih gospodarsko pridelali in jih porabili za lajsanje naravne krize. To so bile miljarde nekoga drugega, miljarde na puf. Vsak dolznik ima gazdo, to se moramo zavedati. Govorim o miljardah med korono. Malo razmislite, vsi mi moramo. Kdo nam je dal ta denar, zakaj nam je bil dan, komu je bil namenjen in cemu itd…
Zakaj je prejsna vlada kar naenkrat odstopila, zakaj je kar naenkrat resnica postala laz, laz resnica, zdrava pamet norost in norost zdrava pamet in to z vseh politicnih smeri. Odkod sovrastvo, delitev cepljeni, necepljeni..itd , veliko je za razmisljat, ce le hocemo.
Kako ne? To, kar ti opisuješ: vsak zase , vsak se zanese samo nase, vsak skrbi samo za svoje, vlade pa ni, ker je itak brez veze, je definicija anarhije.
Poguglaj si, če ne verjameš. Odsotnost vlade, ljudje sami skrbijo za potek zadev.
Pa povej, kako si ti sama poskrbela zase ter kako naj poskrbijo zase ljudje ki pošteno delajo in želijo pošteno živeti? In ne mi zdaj spet nakladat o tvojem premoženju, to me ne zanima, ker nisem socialni problem in sem finančno dobro preskrbljena – govora je o kvaliteti življenja, ki v resnici ni vezana na nadpovprečno visok znesek mesečnih prihodkov. Ker ne glede na to, da si človek lahko marsikaj kupi, potuje, omogoči, to ne pomeni, da ne bi rad živel v pravni državi, kot živijo ljudje recimo na zahodu.
Replika54g1, 16.02.2022 ob 19:54
Kako ne? To, kar ti opisuješ: vsak zase , vsak se zanese samo nase, vsak skrbi samo za svoje, vlade pa ni, ker je itak brez veze, je definicija anarhije.
Poguglaj si, če ne verjameš. Odsotnost vlade, ljudje sami skrbijo za potek zadev.
točno to, to je anarhija.
pa še nekaj je – to je tudi desničarska mantra, individualizem, vsak naj poskrbi zase.
lepo se je razkrila, v resnici je skrajna desničarka.
zato pa deluje v korist pacienta.
Levih in desnih ni vec. Koliko so sploh kdaj bili je tudi dobro vprasanje, ampak zdaj niti ni vec pomembno. Meje so dokoncno izbrisane med levim in desni. Ostali so samo se oponasalci enih in drugih, da se narod ne bi prehitro sokiral. Pomalo in pocasi je bolj preverjena taktika- zabo kuhajmo pocasi z drugo besedo. To sem jaz danes rekla mojemu mozu. Ni vec levih, ni vec desnih. Vse kokice so v lastnistvu enega in ta se z levo in desno ne zamara prevec, on gre samo naravnost. Poglejte malo drzave, ki so bile kao demokratske, kaj je oz bo ostalo od njih v letu, dveh, petih… zakaj mislite da bo pri nas drugace.?
yram, 16.02.2022 ob 20:00
Levih in desnih ni vec. Koliko so sploh kdaj bili je tudi dobro vprasanje, ampak zdaj niti ni vec pomembno. Meje so dokoncno izbrisane med levim in desni. Ostali so samo se oponasalci enih in drugih, da se narod ne bi prehitro sokiral. Pomalo in pocasi je bolj preverjena taktika- zabo kuhajmo pocasi z drugo besedo. To sem jaz danes rekla mojemu mozu. Ni vec levih, ni vec desnih. Vse kokice so v lastnistvu enega in ta se z levo in desno ne zamara prevec, on gre samo naravnost. Poglejte malo drzave, ki so bile kao demokratske, kaj je oz bo ostalo od njih v letu, dveh, petih… zakaj mislite da bo pri nas drugace.?
Zdej se pa že mal zafrkavaš, eh pa ne zdej, že od začetka.
Brez veze trolanje.
Evo pisarniske ovce me ze zmerjajo z desnicarko. Zdaj cakam samo se podrumske ovce, da me zacnejo zmerjat z levicarko haha
Niste resni no. Tukaj sem ze par let, ce se niste dojeli da ne pasem nikamor ste res eni veliki norci.
Kako poskrbeti zase, za svoje, ja to pa ne bom tukaj gor govorila. Halo no. Enih stvari se preprosto ne pise. Razmislite malo ljudje, imate pamet.
https://www.facebook.com/events/344994107098673
KONČAJMO MANDAT GROZE!
ODPRAVIMO SE NA VOLITVE.
VSI.
V zadnjem letu in pol smo spoznali, da niso vse oblasti enake.
Spoznali smo kaj se zgodi, ko vlada avtoritarnost.
Ko oblast načrtno spodbuja strah.
Omejuje proteste.
Sankcionira kritične glasove.
Korupcija je postala stalnica.
Oblast prevzema institucije, grozi in zmerja.
Razgraja se javno šolstvo in javno zdravstvo.
Poglablja se neenakosti. Bogati so bogatejši, revni še bolj revni.
Oblast nas usmerja na pot orbanizacije.
Uničuje javne medije.
Krši človekove pravice.
Končajmo mandat te groze.
24. aprila se odpravimo na volitve.
Množično.
Dokažimo, da nas ni malo.
Dokažimo, da nam ni vseeno.
In si vrnimo prihodnost.
Volitve ne bodo spremenile vsega.
So pa lahko nov začetek in izhodišče za fajt za pravično in enakopravno družbo.
📢POZIV K UDELEŽBI NA VOLITVAH
🏆Prejemnica nagrade Slovenka leta @revijajana , direktorica ter ustanoviteljica @8Marec, Nika Kovač in nominiranke za nagrado Slovenka leta, predstavnice @PravnaMreza, vse močno verjamemo v pomen aktivnega državljanstva.
📸https://t.co/PuNCbsM9G7 pic.twitter.com/tl1eXggWkv
— Pravna mreža za varstvo demokracije (@PravnaMreza) February 16, 2022