Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Kaj mu dela Golob to je noro

Kaj mu dela Golob to je noro

Odgovor na objavo uporabnika
yram, 17.02.2022 ob 09:19

Ocitno nisem najbolj razumljiva.

Vsi so isti ni misljeno v smislu kdo bi koga fental, pretepel ali samo malo ozmerjal in podobno. Ko recem vsi so isti mislim na nemar- nikomur v resnici ni mar za nas. Vse je samo predstava, igra dober in zlobni policaj, komandir je pa obema isti:))

Ljudje prehitro pozabljajo.

Ne bom pozabila, ko se je to sranje zacelo, svet je zajela strasna kuga- najhujsa 21 stoletja, ni bilo mask, ni bilo razkuzil, narod panicen (jaz sem imela in maske in razkuzila). Ok prisle so maske na police lekarn, trgovin, pump itd..(pa ne mislim na tiste iz wc papirja, sej vsi vemo cigave haha) a se vi spomnite, da je bila skatla po 50 evrov. Jaz se. Pa poglejmo zdaj, razsaja strasna kuga, nihce se ni spomnil predlagati moj glas steje st.2 naj z odlokom doci simbolicno ceno resilne bilke v obliki maske, da bi bile le te dostopne tudi npr revezem in klosarjem, da narod ne pocrka- za zdravje in zivljenje gre. Ce se vse ureja z odloki za zdravje in zivljenje gre, kako se ni moglo tudi to urediti z odlokom- ljudje za zdravje in zivljenje gre. Ajde ce se celavi ni spomnil, kako to da se nasprotni tabor ni spomnil predlagati, zahtevati, izsiliti (recite temu kakor hocete) kaj takega.?

To je samo en primer, teh primerov je miljon.

Cisto narobe razumete kar vam pisem, to razumete kot, da jaz hocem drugim ukazovat naj ne grejo na volitve in to ni res. Jaz samo trdim da je mantra moj glas steje, vsak glas steje samo lepa teorija, praksa mi je pa pokazala ravno obratno.

Ok, definitvno se norca delaš.

Sem že včeraj obupala, pa sem še vedno preveč zagnana.

TIKTAK TIKTAK

A imam jaz privide ali so posti izginili.?

Ok niso izginili.

Se pravi jaz se norca delam, zakaj ne odgovoris na dani primer.?

Ok bom dala drug primer. Ce se celavi ni spomnil organizirati okrogle mize kjer bi se razpravljalo o enoumju, ki nas je doleteli, zakaj tega niso naredili tisti drugi.?

Pa se en primer, ce se je celavemu zdelo cisto normalno, da se zdravstvena dejavnost  izvaja v soping centrih, garazah in sotorih sredi ulice, parkirisc, kako to da nasprotni tabor celavega ni vprasal po zdravju in predlagal, zahteval takojsne spremembe, ne samo zahteval tudi deloval v smeri takojsnje ureditve tega pidrocja ker je izvajanje zdravstvene dejavnosti na umazanem parkiriscu nedopustno.?

Vem tezko je, ko se vam iluzija o tem da je nekomu od njih mar za vas podre kot hisica iz kart.

Kot sem rekla primerov je malo morje, kaj so naredili, da bi pomagali ljudem ko je bilo tezko, kaj so naredili da bi spremenili enoumje celavega.?  Nic.

Hej, ljudje.
Mi vas resnično potrebujemo.
V prihodnjih tednih bomo ponovno zagnali veliko kampanjo za sprejetje zakona proti škodljivim ukrepom oblasti. (1/3) pic.twitter.com/2wV5xAWpyj

— Inštitut 8. marec (@8Marec) February 16, 2022

Namen sprejetja zakona je odprava nekaterih najbolj škodljivih ukrepov te vlade. Po volitvah se želimo vrniti v družbo, ki spoštuje demokracijo, pravo in človekove pravice.
Ponovno se bomo odpravili na ulice mest in vasi. In zbirali podpise. (2/3)

Kaj bomo počeli?
Delili letake.
Organizirali dogodke.
Stali pred upravnimi enotami.
Pisali objave.
Organizirali lokalne akcije.
Še en spoznavni sestanek bo potekal jutri ob 17.00 prek ZOOMa.
Pridruži se nam.
Prijaviš se lahko na: https://t.co/wO0I8xGhje. (3/3)

PRILOŽNOST ZATE MERI, DA NEKAJ NAREDIŠ, ČE ŽE DRUGIM OČITAŠ, DA NISO NIČ NAREDILI IN S TEM OPRAVIČUJEŠ TVOJO NEAKTIVNOST:

Pridruži se nam.
Prijaviš se lahko na: https://t.co/wO0I8xGhje. (3/3)

Anonimno 10337, 17.02.2022 ob 10:20

Namen sprejetja zakona je odprava nekaterih najbolj škodljivih ukrepov te vlade. Po volitvah se želimo vrniti v družbo, ki spoštuje demokracijo, pravo in človekove pravice.
Ponovno se bomo odpravili na ulice mest in vasi. In zbirali podpise. (2/3)

Kaj bomo počeli?
Delili letake.
Organizirali dogodke.
Stali pred upravnimi enotami.
Pisali objave.
Organizirali lokalne akcije.
Pridruži se nam.
Prijaviš se lahko na: https://t.co/wO0I8xGhje. (3/3)

danes je sestanek (to je bilo objavljeno včeraj))

Anonimno 10337, 17.02.2022 ob 10:22

PRILOŽNOST ZATE MERI, DA NEKAJ NAREDIŠ, ČE ŽE DRUGIM OČITAŠ, DA NISO NIČ NAREDILI IN S TEM OPRAVIČUJEŠ TVOJO NEAKTIVNOST:

Pridruži se nam.
Prijaviš se lahko na: https://t.co/wO0I8xGhje. (3/3)

Kdo je rekel, da nic ne naredim.? Saj naredim- zase :)) znajdi se kolega

yram, 17.02.2022 ob 10:31

Kdo je rekel, da nic ne naredim.? Saj naredim- zase :)) znajdi se kolega

ja, zdaj pa še  reci, da nisi desno usmerjena 🤣🤣🤣🤣

sebičnost…

🌷🌼🌻🌷🌼🌻🌷🌼, 17.02.2022 ob 10:35

ja, zdaj pa še  reci, da nisi desno usmerjena 🤣🤣🤣🤣

sebičnost…

Dobra :))

ampak res nisem..v nobeno smer. Delo me caka a nic od mene.

yram, 17.02.2022 ob 10:37

Dobra :))

ampak res nisem..v nobeno smer. Delo me caka a nic od mene.

no, saj golob tudi pravi, malo v levo malo v desno.🥰🤩

ravno zate primeren 😍

evo, pa smo najdli kandidata zate.

ali pa Vesna 🙄🤔

nič niso naredili.

res je129, 17.02.2022 ob 10:48

nič niso naredili.

a sta vidva prespala zadnje dve leti.

kaj pa interpelacije, parlamentarne komisije, vložitve ustavnih presoj, protesti….

to so načini, ki veljajo v civilizirani družbi.

a kaj, ko jajo ignorira vse po vrsti, pravno državo, ljudstvo, opozicijo…

Vprašanje je koliko zabojev bonbonier se je v tej “gužvi” bonbonier tudi pokradlo… Te podarjene bonboniere bo treba plačat, tudi pokradene zaboje bonbonier bo treba plačat…verjetno bomo spet iz obupa in epizod psihoze poslušali krike trojki na pomoč… 

https://www.youtube.com/watch?v=1q82twrdr0U”

ENJOLRAS
Do you hear the people sing?
Singing a song of angry men?
It is the music of a people
Who will not be slaves again!
When the beating of your heart
Echoes the beating of the drums
There is a life about to start
When tomorrow comes!
COMBEFERRE
Will you join in our crusade?
Who will be strong and stand with me?
Beyond the barricade
Is there a world you long to see?
Courfeyrac:
Then join in the fight
That will give you the right to be free!
ALL
When tomorrow comes!
FEUILLY
Will you give all you can give
So that our banner may advance
Some will fall and some will live
Will you stand up and take your chance?
The blood of the martyrs
Will water the meadows of France!
ALL
When tomorrow comes!

ja pa ja, 16.02.2022 ob 20:38

yram, 16.02.2022 ob 20:07

Evo pisarniske ovce me ze zmerjajo z desnicarko. Zdaj cakam samo se podrumske ovce, da me zacnejo zmerjat z levicarko haha

Niste resni no. Tukaj sem ze par let, ce se niste dojeli da ne pasem nikamor ste res eni veliki norci.

Kako poskrbeti zase, za svoje, ja to pa ne bom tukaj gor govorila. Halo no. Enih stvari se preprosto ne pise. Razmislite malo ljudje, imate pamet.

Ne Mary, ti nisi prav nič poskrbela zase, pa vseeno, če kupimo zgodbo….  En potres, pa si brez hiše.  Zavarovalnice ob velikem potresu ne morejo izplačati škode.

Kakšna finančna blokada EU, pa pademo tja, kjer je bila Grčija.

Še kakšen ukrep, pa EU ne da denarja bankam in bankrotiramo.

Še eno ali dve vladanja te klike, pa lahko tvoj mož zapre obrt.

Si ga Janša ponoči malo postrani podrka in nam banke zablokirajo račune.  Izpraznijo bančne sefe.

Ja, pretiravam, ampak Slovenija drvi v propad.  Pod to vlado smo se zapufali tako da ne vem kako bomo vrnili.

To o pufanju seveda ne drži. Dolg se je napram zadnjim dvem letom res povečal, kot se je v vseh državah – na račun epidemije.

Še večji dolg pa smo imeli leta 2015, pod Cerarjem in prej primerljivo velik pod Bratuškovo.

Anonimno 6574, 16.02.2022 ob 12:24

yram, 16.02.2022 ob 12:21

Replika54g1, 16.02.2022 ob 12:12

yram, 16.02.2022 ob 12:02

Tisto o blokiranju to nisem jaz napisala. :))

Popay to na kar si odgovoril ti sem pa jaz napisala. Nikogar ne prepricujem naj gre ali ne gre volit. To ni moja stvar. Jaz govorim samo zase. Mene drugi posiljujejo z volitvami in ne obratno, cim recem da ne volim ker so vsi isto sranje me polovica oznaci za desno, druga polovica pa za levo . Oboji so v veliki zmoti. Jaz ne verjamem nobeni stranki, osebi v politiki itd. To je moj razlog da ne hodim na volitve. Varajo, lazejo in lepo govorijo, ljudje pa vse to uzvajajo, pazi ne oni ampak ljudje.

V teh dveh letih je bilo mogoce vse to kar smo doziveli zaradi ljudi, ki so veselo sodelovali in izvrsevali in ne zaradi janeza ali goloba. Samo tega ljudje ne razumete. V politicnih temah se pa redko oglasam. Sem in tja, nikakor pa v vseh.

Potem pa oprosti.

Še vedno pa ne vidim, zakaj potem pišeš v take teme, ce ce itak vse isto.

In dejstvo je, da s tem, da ne greš volitve, dejansko oddaš svoj glas sds. Tako to zdaj na žalost je, upamo, da bo kdaj drugače.

Te teme so pac aktualne trenutno, jaz samo mnenje povem. Mojega glasu ne dobi nihce ker ne grem. Mojega glasu si ne zasluzi nihce. Kaj cem it pol.?

Ne iti na volitve pomeni, da podpiraš Jajota, da še naprej izživlja svojo psihopatijo nad narodom.

To seveda ne drži. Neudeležba na volitvah je v prid zmagovalcu. Ker je to po vaši perutninarski logiki itaq Golob, neudeležba koristi Golobu.

Anonimno 6574, 16.02.2022 ob 10:18

fdjkča, 16.02.2022 ob 10:15

ne pretiravaj, 16.02.2022 ob 10:11

to je to155, 16.02.2022 ob 10:02

Replika54g1, 16.02.2022 ob 09:55

to je to794, 16.02.2022 ob 09:40

vse je boljše, 16.02.2022 ob 09:14

Para Bellum, 15.02.2022 ob 22:30

jasno in glasno, 15.02.2022 ob 20:56

Le kaj vam ni jasno, spet vas bodo ovce na kratko ostrigli kot so vas že petkrat zaporedoma, čez leto bo pa spet Janša na oblasti ker se bodo levaki preprosto skregali.

“jasno in glasno”, mogoče se pa levaki tokrat ne bodo skregali. Morda jih je izkušnja, ki jo imajo, nekaj naučila. Da je bolje potrpeti in sklepati kompromise, tudi, če imajo glede kakšnih stvari različno mnenje.

Ker v nasprotnem primeru vlada pacient.

Vse je boljše kot to, kar smo imeli zadnji dve leti.  Tega se vsi ( no skoraj vsi) zavedajo/mo.

kako pa veš, da je vse manjše zlo kot JJ? Ja, tip je psiho, ja, tip ne zna komunicirat na državniški ravni, hoče si podredit medije… vse to je res, se strinjam, da ni za na oblast. Ampak RG?? Če gledamo samo glede ukrepov, si lahko sigurna, da bi imeli do zdaj že obvezno cepljenje, če bi bil kdorkoli od levih gor. Povsod po svetu so levičarji bolj rigorozni kot desni. Gremo dalje. RG ima enormne prihodke iz državne malhe. Če bi to bil nek tip kot Akrapovič, ki je dejansko svojo firmo postavil na noge, vlagal svoj keš v svoje izdelke in jih promoviral na trgu, zaradi mene naj ima plačo tudi milijon letno, kaj me briga! Ampak tukaj imamo enega tipa z enormnimi zvezami z Bavčarjem, Jankovićem in kompanijo, ki je zaradi teh zvez ustanavljal neka paradržavna podjetja in hčerinske družbe ter dobival keš direktno od državnih podjetij. On niti ficka svojega keša ni vložil! In še vedno dobiva nenormalno visoko plačo. Obogatil se je na račun države in zvez, še svojo ženo pripeljal v energetske posle in tudi njej zagotovil bajno plačo. To je vse. In zdaj orgazmirate, ker bo kao boljši kot Jajo.:) Ja, okej, boljše zgleda, boljše bo komuniciral z ostalimi državami, retorika mu sede, to je pa tudi vse. Korupcijo in nepotizem bo fural dalje in lahko verjamete da še bolj velikopotezno kot JJ.

Bistvo pri njem je to, da ne vlada z ideologijo. Pragmatik, ki mh za ideološko delitev na “naše” in “vaše” dol visi. To je namreč glavni problem sedanje vlade.

Bistvo pri njem je to, da ne vlada z ideologijo. Pragmatik, ki mh za ideološko delitev na “naše” in “vaše” dol visi. To je namreč glavni problem sedanje vlade.

Glavni razlog, zakaj delitev na “vaše” in “naše” uspeva, je ljudstvo. Slovenski živelj obožuje delitve. Zdaj, ko je malo potihnila leva desna delitev, je pa do izraza prišla cepilci anticepilci. Slovenski narod se rad krega, je prepirljiv, zamerljiv, zavisten. A misliš, da bo ta delitev ponehala, če bo kdo drug na oblasti? A se narod prepira glede levih in desnih samo takrat, ko je JJ na oblasti? Ne, ane?

Kaj RG dol visi, je irelevantno. Meni se zdi huda težava samo to, da boste na oblast potegnili nekoga, ki bo korupcijo dvignil na višjo raven.

Za tvojo staro mamo verjamem. Glasujem takoj zanjo, če kandidira! Zato pa bom glasoval za Vesno! Nobene zgodovine koruptivnosti, nobenega hlastanja po davkoplačevalskem denarju…

Glede krajšanja čakalnih vrst. A naj s čarobno palčko zamahne? Tam se bodo čakalne vrste skrajšale, če bodo odpravili korupcijo in porast privat zdravstva. In resno misliš, da bo Golob to odpravil? Posegel v korupcijo in naredil red? Hahahaha.

Poleg tega, po moje je veliko na tem, kakšnega osebnega zdravnika imate. Mene je pred 3 tedni začela boleti roka, če jo dvignem nad glavo. Pišem dohtarju, me naroči čez 3 dni, grem na pregled, mi napiše 4 napotnice od nevrologa, RTG, fiziatra do fizioterapevta, vse z nujnostjo HIRTO, se prijavim na portal ezdravje, dobim odgovor takoj od vseh, enega imam drugi teden, drugega v sredi marca, tretjega drugi teden v aprilu, edino na fizioterapevta bo treba čakat do poletja, vse v svojem kraju, razen nevrolog LJ. Ne vem, meni se to ne zdijo gromozanske čakalne vrste. Če bi imela zelo hitro ali nujno, pa sploh.

Se mi zdi, da vas je kar nekaj, ki govorite na pamet o teh čakalnih vrstah. Ja, verjamem za napotnico REDNO, to se lahko načakaš, ampak za vse ostalo…

Pri korupciji v zdravstvu je treba narediti samo eno stvar – ustvarit državno, nepristransko agencijo, ki bo nabavljala vse! Brez posrednikov, brez provizij. To vsi vejo. Takojšnja milijarda prihrankov, ki se lahko prelije v višje plače in boljše storitve. Da je ne bo ustvaril nihče, ki je zdaj pri koritu, je jasno. Levica jo ima v programu. Če bo zdravstvo prevzel SD, lahko o tem samo sanjamo.

“Levica jo ima v programu.”

Točno to – Levica ima marsikaj dobrega v programu.

Seveda. Levica ima v programu razlastitev podjetnikov. Zaradi tega so sedaj v prednostnem postopku pred ustavnim sodiščem. Upam, da v skladu z ustavo, tako zblojeno stranko ustavno sodišče ukine.

Realne možnosti!

a si ti iz kevdra vtekla?

antipropaganda na polno.

a si zaljubljena v jajota al si  njegova plačanka?

Anonimno 4248, 17.02.2022 ob 17:31

Realne možnosti!

a si ti iz kevdra vtekla?

antipropaganda na polno.

a si zaljubljena v jajota al si  njegova plačanka?

Hladno ko špricer napiše par blatantnih laži in misli, da je folk tako neumen kot volilci sds in bodo verjeli.

Ponarejanje, laganje, izmišljevanje, blatenje, osebni napadi. Pa še mal laganja.

To ti je sds.

Seveda. Levica ima v programu razlastitev podjetnikov. Zaradi tega so sedaj v prednostnem postopku pred ustavnim sodiščem. Upam, da v skladu z ustavo, tako zblojeno stranko ustavno sodišče ukine.

To je itak budalaština. Sprememba ustave je pravica vsake stranke, ki skupaj s svojo koalicijo doseže 2/3 glasov v parlamentu. Nazadnje je ustavo spreminjala Cerarjeva vlada – ja svoje “protiustavne ideje” je uveljavila tako, da je spremenila ustavo. Če imaš ustavne ideje, ptem ustave ne rabiš spreminjat.

Levica pa ne bi sploh smela sanjat o tem? Kakšna demokracija je to?

Pa naslednji na tnalu za prepoved: NSi, ker ima Tonin protiustavne ideje o oteževanju splava – to je v nasprotju z ustavo, ker je odločanje o rojstvih ustavna pravica.

Sam neki si zapomnte: tisti k majo dost denarja so komot apolitični. Njim se nč kej dost ne bo poznala razlika v tem kok bojo mel po volitvah. No kvečjem v plus, če bo šu tale zakon o dohodnini čez.

@ Grda Mery  yram…, res upam, da je to vse ena oseba..      kopiram..

Zdaj pa se nasplosno, da ne pisem novega posta. Pravite vsak glas steje, moj glas steje itd…

Vrnimo se dve leti nazaj, ko je moj glas steje, vsak glas steje odstopil (ravno nekje pozimi 2020 je bilo, ce se dobro spomnim, spomnim se tudi, da se je govorilo o novih volitvah, no teh ni bilo), na njegovo mesto je prisel drug clovek, prej se niso mogli nikakor zmenit, potem so se pa kar na enkrat vse zmenili. Zdaj mi pa lepo prosim razlozite pa brez, da mi podtikate, da sem na strani enih ali drugih, kako smo prisli iz moj glas steje, vsak glas steje v piclih 2 letih na moj glas steje, vsak glas steje kot piskav oreh. Da le ne bo spet kdo pozimi 2023 odstopil :))) …tako malo za razmislek.

Za norca vas imajo vsi kompletno.

—————–

Ne delat doktorate iz politike brezveze…,, takrat bi morale bit volitve, če ne bi bilo prevarantov volivcev, očividno si kar na stani pacienta, celo pohvališ ga, da je sestavil vlado pred dvemi leti, heh…

Pred dvema letoma se je zgodila največja prevara volivcev v kratki zgodovini Slovenije kot samostojne države…  Predstavnika strank smc in desus so volivcem obljubila pred volitvami, da z pacientom njihove dve stranke  ne bodo sodelovala… Volivci so to slišali in tudi na podlagi teh besed so obkrožili kandidate strank smc in desus. (Eni gledamo tega pacienta že 30+ let…, ti si kot njegova urška, ki sploh ni vedela, da se pacient bavi s politiko, ko jo je začel pecat, ti ga pa očitno poznaš šele dve leti, ko je  sestavil vlado). Pol se ja pa zgodil trojanski konj v podobi dveh modelov, počivalšek in pivčeva…, torej nateg volivcev za svoje riti, da bi še dve leti vlekla poslansko plačo… Posledično sta te dve stranke propadle…, kaj praviš zakaj…, aja ti si apolitična, pa te to ne zanima…  Vseeno povem zakaj se pacint sploh drži na tem položaju, če se ti bo dalo brat seveda.

Sprejeli so zakone, da se ljudje na smejo zbirat na enem mestu zaradi korone, prepoved protestov in tako so tej prevaranti poslali na ulice robokope in vodni top…, pa se ti pejt pol proteste, ko moraš drug dan v službo recimo ob šestih zjutrej, po možnosti še z kakšno bolečino v rebra od pendrika…

Kako so se kar naenkrat vse zmenli po odstopu Šarca…, preprosto ker sta se dva modela že prej pošlatala z pacintom, pol je pa pacient izjavil.., da je prejšna vlada politično truplo…..in, ker je pacient pač imel sam 25 poslancev…. ob komaj 50 % udeležbi na volitvah 2018…., ki se drugače niti ne upajo misliti kot misli pacient, torej bolano enoumje, tam lahko vidiš kako vsak glas šteje v eni stranki ob 50 % udeležbi na volitvah zaradi takih, ki ne hodite na volitve… s(d)s greznica zelo dobro šteje in šešteva svoje glasove, manj je ljudi na volitvah bolj se njim šteje v plus, tja do 250.000 ljudi, ki 100% volijo pacienta in nobenega drugega in seveda s(d)s greznico na vsakih volitvah…. Ns stranka s toninom je itak s(d)s satelit, potem je pacient s pravaro volivcev dobil še 11 glasov smc in 5 desusa, tistih glasov, katere norec ne bi smel dobit, če bi ta ta dva modela počivalšek in pivečva imela lice..

Noben ni tako nor kot je pacient in, ko bi normalen človek videl, da ga toliko ljudi sovraži v državi bi v bistvu sam odstopil…, kar seveda pri temu noremu človeku tudi v teoriji ne moremo pričakovati.

Lahko se nova vlada sestavi in zdrži samo eno leto, pa kaj.., važno, da se tega norca rešimo iz politične scene vsaj za eno leto…

Kršijo se človekove pravice, najbolj me pa skrbi, da se vse gospodarstvo vzdržuje na tej stopni umetno, s povračilom ” izgubljenih ” fiksnih stroskov in podobmih fint. Pa vsi zaprti in so delali na črno. Pol “gospodarstvenikov” si je kupilo iz državnih subvencij vsaj eno stanovanje. Zdaj bo treba denar vrniti, subvencije bodo umaknjene, gospodarstvo pa bo  padlo v globino, namesto da bi se že med Corono prestrukturiralo in adaptiralo na novo realnost.

New Report

Close