Kaj naj namestim na balkon, da bo moteče za sosede
1.
Enostavno kontaktiraj lastnika.
2.
“Snemaj ZVOK” na svojem balkonu, da bosta onedve to videli. Opozorilno tablo daj zraven, da bosta vedeli….
Takoj bosta vedeli, da je potreben kompromis – če ne konsenz. Lahko tudi objaviš, da se bomo še ostal smejal. Al pa live, če imaš net zraven…
Pol pa samo še naslov manjka…
jaz imam veliko rešitev.
najboljša je definitvno sex. nabavi si jebača in te naj nasadi kot najcenejšo ku.bo. pa deri poleg.
potem imaš možnost, prižgat tebi najljubšo muziko.
imaš možnost prižgat kadilo, druge dišeče stvari, slučajno poleg daš ventilator, ki piha do niju dveh.
na balkon si daj vrečo za boks in razbijaj po njej
iz balkona is naredi, tako svojo razgledno točko. pokrijes z streho, okoli zagradis, daimas lepo zavetje, si privlečeš ven udoben stol in mizo, vžgeš računalnik in delaš na copmu. slušalke gor pa je.
glasno glasbo in kadilo, to bo po moje tebi najbolj všeč.
rešla pa ne boš nič.
Mogoče se niti ne zavedata, da sta tako glasni.
Imela sem problem z mularijo pod oknom v bloku, vsako noč poleti so z avti prišli okoli enih ponoči, glasba v avtu, oni na klopicah pod blokom. Sosedi 100x klicali policijo, pomagalo ni nič, dokler se nisem z njimi začela ‘pogovarjati’. Bili so tako glasni, da se je slišal dobesedni pogovor. Vklopila sem se notri in njih je ratalo sram, da razumem, o čem se pogovarjajo, da ne slišim samo hrupa, ampak dejanski pogovor. Recimo, je punca povedala, da je seksala z enim. In sem začela spraševati: ali je bil dober? Ti je prišlo? S kolkimi si pa že seksala? In je seveda takoj utihnila. So se njeni kolegi pritoževali naj bom tiho in naj se ne vtikam v pogovor, a takšnih debat niso imeli več. Sem jim povedala, da če so tako glasni, da jih razumem tudi jaz, da to vzamem kot vabilo v debato. In sčasoma se niso meli o čem pogovarjati in so šli. Seveda so me gledali kot zmešano babo, ki se sama s sabo pogovarja, ampak zaleglo pa je.