Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj naj nardim?

Kaj naj nardim?

Sem bila pepričana, da se ne more več zgoditi. In kako naj reagiram.kaj naj nardim? Me je zaprosil, rad bi se poročil z menoj pa še otroka bi rad. Kaj mi svetujete? jaz sem v totalni zadregi.

…poslušaj srce.Vendar se zavedaj ene stvari,….komaj si se poslovila od enega zakona,….ne rini z glavo skozi zid prehitro.Dobro razmisli,..ker si ne zaslužiš,..da bi še enkrat trpela.Vso srečo!

***************************************************************************************************** Prijateljstvo ne nadomesti ljubezni,a če je iskreno,je vredno polovico nje!!!

hehe…………..
Torniju ne verjameš spodaj; tole pa ? :))))

ŠIT STARA,…….
Pa dons ni še nobenmu ratal,…do zdej,……ŠIT;ŠIT;ŠIT

***************************************************************************************************** Prijateljstvo ne nadomesti ljubezni,a če je iskreno,je vredno polovico nje!!!

:)))))))))))))))))

Je mene moj dragi dans pošteno “nategnil”.

Packa nesramna,…jest si pa belim glavo,…kako ti bom dala pameten nasvet.
Dobr si me,…priznam.
In kaj je tvoj dragi ušpičil tebi?

Tak me je nategnil, da komaj hodim. hahahahahahha

ma, ne; res no; se peljeva iz Ptuja proti Mb, pa me flu zaskrbljeno pogleda in reče kaj se je zgodilo, pa če me kaj boli…….ma, ga gledam ko budalo……..kaj te je…..pa pravi, da imam hlače vse krvave……madonca, sem ustavila avto in se cela pregledala. Mater, skoraj sem ga vbila, kak me je prestrašil. Sploh se nisem spomnila, da je 1. april.

A vas enkrat nič ne izuči?

Če pa ga ljubim! Me ma on tudi tak fejst rad; to vem zato, ker mi je mozolj stisnil na riti.

Jao….. :)))))

____________________________ Verjamem da ti uživaš pri kajenju,kot jaz pri sexu. Vendar ker jaz ne sexam v tvojih prostorih, te prosim, da tudi ti ne kadiš v mojih.

hahahaha….. đizus… :))))

Čuj, kaj se učiš taljansku?

Per sempre tua…. :))))) Sem sigurna, da si tudi za prejšnjega tko govorila…. :)))))))))))))))))))

____________________________ Verjamem da ti uživaš pri kajenju,kot jaz pri sexu. Vendar ker jaz ne sexam v tvojih prostorih, te prosim, da tudi ti ne kadiš v mojih.

:)))
uh, kje so že tiste besede……….hahahah. samo zdaj pa res za vedno! hahaha

ja kaj?………..boš me naličila za poroko? hahahaha

Še sreča,da nimaš mozolja na vratu pol…..
;-)))
Ma saj ti prvoščim tega mojga rojaka!Iz srca ti ga privoščim!
:-)))
vesel zate.

Adesso, qua e con te ho conosciuto il significato della parola amore. Grazie.
Per sempre tua….

:)))))))))))))

ma daj no…………..medolino………… :)))) če se hecaaaaaaaaaaammmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!
A ti res verjameš, da bi se poročila? Ni šans! :)))
dans je 1. april, veš. :)))

Kaj pomeni – Per sempre tua?

°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~ "Don´t touch what U can´t afford ..."

za vedno tvoja.
:))))

no………….ne tvoja no! hahaha..ali pa tudi……..kaj te veš….hahahaha

Ufa, me kar zaboli, ko to preberem…hehe

°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~ "Don´t touch what U can´t afford ..."

ja, mene tudi boli danes.
hehe.

Za spremembo se 1.aprila pove vse,kakor je.
;-)))

u jebemti……hahaha…..

Cjomka, te nisem že dolgo cajta vidu nage.Pravzaprav tud kere druge ne. ;-)))
A boš zbrala še kake druge vrste korajžo?
;-)))

norc.
:))

Bom… če se boš poročila na primorskem… :))

New Report

Close