Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj naj naredim

Kaj naj naredim

S partnerjem želim narazen, tu ne želim več biti. Problem je, ker mi je “prepovedal” iti zaradi ene banalne stvari. Teh stvari pa je v resnici več. Nimsm denarja. Poleg tega sem mu še nekaj denarja dolžna. Preselila bi se v mesto, a nimam za varščino in najemnino. Službo bi si iskala v mestu. Kaj naj naredim? Meni se bo že zmešalo. Dolžna sem mu za eno dobro plačo, ampak zame preveč, da bi rekla adijo, ker nimam denarja za mu poplačat. H staršem ne morem it. To se vleče že mesece in leta.

Čudna situacija. Že mesece in leta si mu dolžna… pa obupana… pa ne moreš it…. krneki. Službo si najdi v mestu, preseli se nekam začasno, dobi par plač, uredi bivanje, počasi odplačaj dolgove. Ne štekam, kaj točno ti je problem, razen da pač trenutno nimaš ugodne situacije za kar oditi.

koliko si stara, glej greš probleme pa pol rešuješ, prvo si ti in kak se ti počutiš, saj imaš prijatelje, ti bodo pomagali

Kak partner pa te je to,da si mu dolzna denar…a nimata s partnerjem skupnih financ…jaz sem tudi sel pred nekaj leti s partnerko narazen pa ni noben nobenemu reko da je komu kdo kaj dolzen

Posodil mi je denar za nekaj nujnega. Ja, sem mu dolžna, ker tisti denar je moja “krivda”.
Sem pri 30-ih, nimam prijateljic.

Da vam ni nerodno. Jaz imam 35let ker imam diplomo sem brezposelna tudi vmes pa nkdar nisem nobenega za kes vlekla ali kaj dolzna. Res ste eni cudni. Pol pa dobivam ostanke od takih pa se tip naprej boji da ga bom oguljofala…

Ti posodim?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close