Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj naj naredim

Kaj naj naredim

Kako naj u red spravim deklino hodi samo na siht doma ne naredi nic vse ji je pretezko pospravljanje pomivanje pucanje ko nekaj isce razmece pol fleta in tako pusti nekaj odvije zraven kosa in raje odlozi na pult kot da vrze v kos gate mece povsod in se to raje je v najemu kot da bi sla v moje stanovanje je sicer dalec in za obnovit ampak se da zamenjati sluzbo pri pogovoru je njej samo do pravljice sam pa vem da je potrebno se veliko vec kot samo lezanje po cele dneve starostna razlika je 8let iz zacetka je bilo vse medeno dokler je hodila v solo po selitvi in po iskanju njene sluzbe pa je vse nekam slo aja ko ji gre kaj na avtu sem dober za popravit ko pridem iz sluzbe si moram sam narest za jest in na koncu poslusam da nocem jaz imeti otroka in ce vse to povem sem napadalen in baraba jaz kaj da fack se dogaja da sem neumen to vem sam da sem tolk to mi ne gre v lajsto lahko me napadate kar koli nekam sem mogel napisat lp

Pojdi na tečaj slovenskega jezika, ker ne znaš pisat slovensko.

Takoj ko gres ti na tecaj ne obsojanja in kako se spustiti iz ega na raven ljubezni javi ko bos opravil

Temo sem spremenilzaradipismenihljudidanebodojezninapikiceinvejicepanekaterinerazumejosvojepametidaznosamopametujeoinsvetspreminjajonaslabseinnenaboljsetakodatakodalepzdravvsemcepajekaterazapogovormipisizasebno
[/quote]

Za punco si vzel princesko, to se je zgodilo. Zakaj to prenašaš pa se vprašaj sam.

Hišni red in opravila si je po moje pametno kar na začetku povedati in razdeliti, ker največkrat tako tudi ostane. ČE en parter drugega preveč carta, to za vedno tako ostane. MEje se more postaviti v štartu. PA če ne tudi zato, ker, če kateremu to ne paše, je najbolje v štartu iti narazen, kot pa potem po 5 letih, ko so že premoženja in 2 otroka. PA še poroka bila.
Khmm,khmm,tisto opuščanju prazne embalaže od soka, ali čipsa na klubski mizici in podobno, pa mi je meni ful znano hehe. Tut po 14 dni, če je potrebno. Saj zakaj pa bi to koga motilo. hehe

Jao, to je samo še en primer lene babe in dvomim, da lahko te svoje grde navade spremeni. Ko bo starejša bo še bolj utrujena, če bo otrok pa sploh bo pa še huje. Če že sedaj nič ne more, ko bo otrok se ji bo utrgalo kok je enga dela. Mislim, da je najbolj enostavno, če zamenjaš žensko. Nimata nič skupnega, mislim fleta in otrok nimata še…. Reši se zdej, k je še čas! Vedno je tako, da je z leti še slabše in še bolj moteče. Težko in v redkih primerih se spremeni na bolje!

Vse pohvale tistim, ki se vam ljubi brat ta čreva brez ločil, glave in repa.

Avtorju pa: mislim, da si dobil, kar si zaslužiš.

Zdaj pa povej zakaj si še z njo?

Na zalost res

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close