Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute kaj naj s prihranki

kaj naj s prihranki

Na banki imam vezan depozit z nekaj prihranki – nekaj manj kot 10.000 €. Ker že celo leto poslušamo o zlomu evra in glede na situacijo, ta možnost niti ni tako nemogoča.

Tisti, ki ste v podobni situaciji, boste kaj naredili, ste kaj razmišljali…..?

Opcije, ki se meni motajo po glavi:

a) ves denar zamenjam v švicarje
b) denar dvignem in ga hranim v štumfu
c) denar pustim kot je in upam, da bi se v primeru padca enostavno konvertiral v novo valuto
d) denar dvignem in ga zagonim, ker bo itak konc sveta (no, malo črnega hurmorja :))

Kaj pravite? Resno….

Sem pred kratkim menjala,

denar ven, pa zamenjat v funte, pa v štunf pa pod jogi

avstrija bo sigurno v “jedrni denarni coni”

torej.

Si pozabila, da je Križaj pred leti ostal brez zajetnega kupčka denarja, ki ga je imel v avstrijski banki.

Si pozabila, da je Križaj pred leti ostal brez zajetnega kupčka denarja, ki ga je imel v avstrijski banki.[/quote]

nisem pozabil, vendar Križaj ni imel 10 000 €.

Defenitivno bi kupila naložbeno zlato! Varna naložba.

Polovico zagon (pejt na križarjenje), polovico pust na banki.
Če bo šu gnar k hudiču, boš vsaj nekej mela od njega.
Če nou šu, boš vsaj nekej mela od njega.

WinWin situacija.

Kapitalist nemarni! Kaj pa obresti? Jih redno prijavljaš?

😉

Doniraj v svojo priljubljeno stranko :)))))

Ne zlato, nima prave vrednosti, kupi nepremičnino, tam je denar dobro in varno naložen.

Zamenjaj v SEKe

Ne zlato, nima prave vrednosti, kupi nepremičnino, tam je denar dobro in varno naložen.[/quote]

hahaha in kakšno nepremičnino lahko kupi za 10.000 eur? Pasjo uto?

Ne zlato, nima prave vrednosti, kupi nepremičnino, tam je denar dobro in varno naložen.[/quote]

hahaha in kakšno nepremičnino lahko kupi za 10.000 eur? Pasjo uto?[/quote]

Kupiš kmetijsko površino in jo začneš obdelovati. Sadovnjak, zelenjava, kaka kokoš in kravca bodo kmalu naše največje bogatstvo.

Jaz ti priporočam da jih daš vezati v banko. glede na situacijo na trgu, nekih drugih boljših opcij ni. jaz sem se odločila pred pol leta in na HYPO banki vezela denar in izkoristila njihovo akcijo magični depozit, ki mislim da traja samo še do konca meseca, nisem pa povsem prepričana. obrestna mera je glede na konkurenco tukaj najbolja in pogoji tudi. samo ne vlagaj zadev v kakšne nepremičnine ali kaj podobnega. se ne splača!

New Report

Close