Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style kaj naj si oblečem za v šolo???

kaj naj si oblečem za v šolo???

hei. stara sem 12 let. imam dolge rjave lase in rjave oči. velika sem 160 cm in sem normalne postave. rada nosim kavbojke in preproste kratke majce. rada bi si spremenila stil. kaj bolj modernega in elegantnega. mi prosim pomagaš. ne nosim rada legic.
hvala že v naprej… 😀

Jst ti bom tko povedla. Obleci to v cemer se pocutis dobro. Jst recimo kombiniram crne hlace s preprostimi bluzami, ce je enobarvna dodam tut verižico. Al pa kavbojke pa navadne majce brez potiska z kakim svilenim salom. Moj stil je cist bolj navadn, kaj preprostega skombiniram z zivimi vzorci na salih al pa verizicami. Izogibi se tega da obleces istobarvne hlce in majco ( npr. bele hlace in belo majco) Lahko poskusis z kakimi hlacami iz ledra, enobarvno majico pa dodas srajco s škatlastim vzorcem, ki si jo lahko zavezes okoli pasa. Nacinov je vlk zbrat si pa mores tistega, ki ti ustreza 🙂

jaz ti predlagam, da ostaneš zvesta svojemu slogu….glede na to, da si še mlada…kavbojke takšne ali drugačne so super, kombiniraj jih s supergicami ali balerinkami če jih rada nosiš ali pozimi s nizkimi bootsi, pa vsi ti čevlji, ki so zdaj moderni, če so ti všeč,..zgoraj pa poleti tunike, majčke, puloverčki, jope…
lahko tudi kakšno oblekco, ki ni prekratka za v šolo….vseeno se drži tega pravila, da manj je več…. pozimi lahko dodaš temne žabe in jakno….
vse lahko popestriš s frizurco, enkrat figo, čop, pol figo….malo navite laske

upam, da je kaj pomagalao:)

Obleci kakšno lepo oblekco z cipkam ter kakšno belo srajco pa boš videla kako se bodo fantje limali na tebi gotovo se boš zaljubila .

New Report

Close