Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj naj storim?

Kaj naj storim?

Prosim, če mi svetujete?
Stara sem 24 let, s fantom sva skupaj dve leti. Lepo sva se razumela, do nedavnega. V petek sem se predčasno vrnila s potovaja in ga nenapovedano obiskala v študentskem domu. In naletela na prizor. Lahko si predstavljate, da se mi je skoraj zmešalo. Zbežala sem. On me kliče, jaz ne vem, kaj naj. Vsa sem iz sebe. Prosim, za vašo pomoč.

Prizor si dobro predstavljam-;)))
Premalo si mu fukiš. Premalo se potrudiš, da bi po tem svetu hodil vsaj s pol praznimi jajci. V kolikor pa te še kliče, ga tvoje lastnosti, figura in verjetno vagina še privlačijo.

Žal mi je, ker ti moram to napisati. Ampak, v tej zgodbi je bistveno to, da sta se vidva “dobro razumela”, z drugo je pa seksal. On te kliče zato, ker mu je bilo fajn biti s teboj v zvezi (verjetno si precej prijetno dekle). Taki fantje kasneje postanejo možje, ki se poročijo z ubogljivimi in mirnimi ženicami, iščejo pa si ljubice. Če ti ustreza vloga prijetne in razumevajoče žene, ki si bo zatiskala oči pred resnico, potem se mu vrni. Tega je namreč precej. Jaz bi se na tvojem mestu prej pogovorila s to žensko (če bi vedela kdo je), brez napadalnosti, kot z njim. Ko boš izvedela, na kakšen način sta prišla skupaj, ti bo več jasno. Če imata skupne prijatelje, pa vprašaj njih, če so že prej vedeli ali kaj slutili. V nobenem primeru ne bodi “mehka” pred njim. To, da te kliče, ne pomeni, da te ljubi.

Razen, če mogoče pretiravaš glede “prizora” in stvari res niso bile takšne kot so ti se zdele, ker ne vem, kaj si dejansko videla.

V nobenem primeru se ne bi tako ponižala, da bi šla čvekat z njegovo seks prijateljico( predvidevam da si videla to). Nima ona pri tej stvari vse skupaj nič, tip bi moral sam vedeti, kaj ima, ne ta prijateljica. Naj tip ve, da če je zajebal, je zajebal in da posle jebanja nema kajanja. mislim, če boš že prvič šla čez to, boš šla še velikokrat, pa če dobro pomisliš razen dvoletne zgodovine z njim, nimata ničesar drugega skupnega. Zato naj tip kliče, ti pa se ne oglašaj. Ne verjemi, da je bilo slučajno, da mu je glih notr ušel, da je pil, da je ona lezla za njim in da ne bo nikoli več…takih pravljic v reali ni, ne obstajajo. Seveda bo zdaj poskušal omiliti svoje dejanje, ampak punca draga, če ti ne bi prišla prej nazaj, tega niti slučajno vedela ne bi in verjetno še marsikaj niti ne veš.
Verjemi, da te za vogalom čaka sanjski tip, samo še ta vogal moraš najti.
Vzemi kot eno izkušnjo več v življenju to, nisi ne prva, ne zadnja.

Babe se obnašati tako, kakor da bi bili dedci vaša posest.

Vsak odnos ima svojo podlago, vsako dejanje posledico. Če si v razmerju, si v razmerju in pravila so takrat jasna za oba. Tu ne gre za lastnino, gre za spoštovanje, ljubezen, razumevanje. Če tega ne razumeš, ti tudi bog ne more pomagati.

V nobenem primeru se ne bi tako ponižala, da bi šla čvekat z njegovo seks prijateljico( predvidevam da si videla to). Nima ona pri tej stvari vse skupaj nič, tip bi moral sam vedeti, kaj ima, ne ta prijateljica. Naj tip ve, da če je zajebal, je zajebal in da posle jebanja nema kajanja. mislim, če boš že prvič šla čez to, boš šla še velikokrat, pa če dobro pomisliš razen dvoletne zgodovine z njim, nimata ničesar drugega skupnega. Zato naj tip kliče, ti pa se ne oglašaj. Ne verjemi, da je bilo slučajno, da mu je glih notr ušel, da je pil, da je ona lezla za njim in da ne bo nikoli več…takih pravljic v reali ni, ne obstajajo. Seveda bo zdaj poskušal omiliti svoje dejanje, ampak punca draga, če ti ne bi prišla prej nazaj, tega niti slučajno vedela ne bi in verjetno še marsikaj niti ne veš.
Vzemi kot eno izkušnjo več v življenju to, nisi ne prva, ne zadnja.[/quote]

Ja, saj po svoje imaš prav. Čeprav imam avtorico na sumu, da misli, da je storil samo eno napakico in da jo še vedno ljubi ter jo zato kliče. Poznam kar nekaj takih primerov, ko so se partnerji prezgodaj vrnili domov, pa so videli šokanten prizor. En moj znanec je tako zalotil svojo punco, jo pustil, sedaj pa je poročen z drugo in ima dva luštna otroka. Nikoli pa ne moreš vedeti, kaj je obljubljal tej drugi punci….mogoče ji je govoril, da je avtorica dolgočasna in da jo bo kmalu pustil.

Vzemi kot eno izkušnjo več v življenju to, nisi ne prva, ne zadnja.[/quote]

Ja, saj po svoje imaš prav. Čeprav imam avtorico na sumu, da misli, da je storil samo eno napakico in da jo še vedno ljubi ter jo zato kliče. Poznam kar nekaj takih primerov, ko so se partnerji prezgodaj vrnili domov, pa so videli šokanten prizor. En moj znanec je tako zalotil svojo punco, jo pustil, sedaj pa je poročen z drugo in ima dva luštna otroka. Nikoli pa ne moreš vedeti, kaj je obljubljal tej drugi punci….mogoče ji je govoril, da je avtorica dolgočasna in da jo bo kmalu pustil.[/quote]

Sploh niso važna njegova opravičila in kaj je govoril drugi, zdaj jokat in se opravičevat, to se misli preden se ga gre drugam namakat. In ne punco še naprej slepit, ker sama verjetno res misli, da je tista druga skočila nanj, on ubogi revež pa se ni znal ubranit. Ni ji treba špilat terapevtke varalici. Bi v primeru, da bi imela familijo in skupne zadeve, svetovala vseeno mal odmika za premislek in pogovor, ampak tkole…podmuklo do konca. Škoda cajta za takega, jih je še veliko na svetu. takih ta pravih. Naj bo realna in naj si zamisli, da bi prišla dons šele nazaj, al bi ji tudi jokal? Jezo in razočaranje naj zdaj spravi v to, da naslednjič prepozna takega že preden ga najde v delikatnem položaju.

…jst bom bolj kratek,u glavnem všečkam prvo regljo…
ni konec sveta ,priporočam ,kakšen lejdis night z malo alkohola :))
ko je stvar zaključena ,je zaključena stoj na obeh nogah in tisto feministično
(diže mi se srednji prst) ……:)))
vem da ti je hudo,tudi bog ti ne bo pomagal,še manj mi,torej odmisli in pojdi naprej……

Punca glavo gor in ne izgubi dostojanstvo! Na tisto drugo se nikakor ne spravljal in ponižuj, njemu lahko poveš v obraz, da te je razočaral in da sta zaključila ter naj ti ne piše nikoli več. Z odločnim a razočaranim tonom, brez scen, joka ali kakšnega prosjačenja, da se še kje vrne! Verjamem, da ti je hudo! A boš videla, v kolikor boš ga odločno postavila tja kamor sodi , se boš počutila neverjetno bolje kot da bi pred njim jokala. Potem pa se zaupaj bližnjim, vzemi si čas za prebolevanje, prekli ga do konca, potem pa v akcijo za avanturami, ne padi potem takoj na naslednjega…privošči si brezskrbno uživancijo…naslednji resen bo prišel nepričakovano, ko boš spet vesela in pozitivne energije.

O, hvala vam za vaše res konstruktivne odgovore. Sem vesela, da sem pravzaprav naredila to, kar sem zasledila v vaših razmišljanjih. No včeraj sva se dobila na pijački. Sem nekako sprejela njegovo prošnjo, da se dobiva. Zadeva rešena. Preden sem šla, sem vzela mami helex in prišla na zmenek 🙂 čisto skulirana. Se je začel opravičevat, da sta neki spila in potem je bil tako potreben, da ga je kar povleklo … Pa sem rekla, da se sploh ni treba nič oprvičevat, da sem srečna, da se je to zgodilo sedaj, ko nisem z njim niti poročena, niti kako drugače povezana. Da ima sedaj prosto pot, da zadovoljuje svoje potrebe naprej, kakor mu srce poželi. Sem mu še od daleč enega ljubčka poslala in šla. No, seveda mi je sedaj grozno, ampak, res nima smisla, da se mučim. Izpiti so za mano in to je bisveno, mislim, da bo to noro poletje 🙂

Kapo dol! Tko se dela. Pa ne sekiraj se, ker boš še prehitro novega našla.

Ali si kdaj doživela kakšno sliko pri njem malo se uzri ukoli njega .
Vendar ponavadi se taki fantje zalubijo v drugo punco zato te kliče kjer je malo prej punci rekel da naj gre drugam da nebi porajtala kako se tvoj fant poljublja z drugo lubico .
Najbolje dagres sama na ples samo lepo se obleči ter nadišavi .
In če boš tam videla svojega fanta da plese z drugo punco se nastabljaj kakšnemu fantu ki bo tam v blizini ter se stiskajta .

Zakaj pustite temu debilu, da objavlja?

Ker je neverjetno smešen in popestri forum? 😀

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close