Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Kaj naj storim?

Kaj naj storim?

Spoštovana ga. Alenka,
jaz sem pa že čisto obupala nad svojimi lasmi. Imam dolge do ramen, ker je že nekaj sivih vmes, si jih barvam na črno (naravni so temno rjavi), so rahlo kodrasti, pred kakšnimi štirimi meseci pa sem si dala naredit trajno. Problem je v tem, da imam zelo zelo mehke in tanke. Če si jih operem s šamponom (uporabljam od L’oreala za suhe in poškodovane lase) in ne dam regeneratorja, jih zelo težko razčešem; če pa si dam po pranju regenerator, pa so še bolj mehki. In tako ni pravega volumna. Strižem jih redno, za oblikovanje pa uporabljam peno za kodre in volumen (Fructis), ali pa Curl jam od Tiggyja, za ovežitev pa razne vodice (L’oreal, Fructis). Kaj naj storim, da bodo moji lasje imeli vsaj malo volumna in da bodo bolj trdi? Hvala za vaš odgovor.

mislim, da maksimalno naredite za svoje lase in težko jih boste ukrotili drugače.
Jaz bi edino spustila trajno in se posvetila striženju, s katerim dostikrat tudi dosežemo volumen.
lp alenka

Kakšno striženje za pridobitev volumna mi priporočate? Lase imam do ramen, približno enako dolge, preča na sredini. Bi prišla k vam na striženje, pa sem čisto z drugega konca Slovenije 🙁
Lep pozdrav

Čaprav zelo težko takole svetujem glede striženja, ker je vsaka stranka primer zase, se bom potrudila na kratko odgovoriti.
Čeprav z resami redčimo lase, pa vendar včasih lahko dosežemo tudi volumen. Striženje mora biti previdno in obvezno na suhe sfenirane lase. Z različnimi striženji kot je točkovno striženje in tupirno lahko dosežemo dober končni rezultat.
Svetujem vam, da greste k frizerju, ki obvlada striženje in on vam bo znal svetovati.
lep pozdrav, alenka

New Report

Close