Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kaj najbolj ob….

kaj najbolj ob….

čudujete na sebi….ne mislim telesno,,,,ampak, kaj vam je na vas najbolj občudovanja vrednega…

in kaj je tisto, kar vam ni ravno v ponos…hehehehheh…tukaj pa je lahko tudi telešček…, če ne morete nobene druge lastnosti najdi……..hihiihihi…lahko je ta lasnost i za vas zoprna, toda za druge njamsi…….

lep dan še naprej

leta letijo - iščem stevardeso.....

+:
moja pamet……. sej ne, da bi bla kaj posebno pametna, znam pa razsodit kaj je prav in kaj ne, pa o veliko rečeh veliko vem…
moja dobrovoljnost: sem vedno dobre volje.

-:
ti že veš…. hihih
telešček: ma ne povem, da boš o meni imel še vedno idealno mnenje ;))))
nesposobnost za eno ful željeno službo

na sebi najbolj občudujem moj nos

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

si sigurna?

JA.
imam zelo lep nos:-))
pa z nosom vse sorte odkrijem, zavoham, najdem.-)))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

ja ja, no… sej te nisem hotla v zadrego spravit…… pač redkokdaj slišim, da je človeku njegov najlepši del nos……

hihi…….. to, da je multifunkcionalen…….. no, tak je lahko tudi najbolj kljukast, grški, privihan, potlačen……… ;)))

hahahaha…………..

malo morgen..upsssssssss

povedala, kateri del mi je meni na meni najbolj všeč…….. mi tudi ne bi verjel……..

ampak to je moj lepi popek…………. :))))))))))))))))))))))))

hihih

škoda da ga ne morem videti…kaj šele, da bi…upsssssssssssss

grrrrrr…kak me hitro na skušnajve spraviš…čaki zdaj ti pa pošljem meil…..to je pa preveč

ja, res je lep!

škoda, ker ga ne boš nikoli videl………. ali pa…….. kdo pa ve……… hihi……

včasih je kot rilec .-))))))))))))))))))))))))))
ki se kuha .-))
ali pa ko po čem brskam .-))
ali pa ko ga kam vtikam :-)))))

in če ni ničesar takega? aa?

New Report

Close