Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka Kaj namesto konfetov

Kaj namesto konfetov

Spet me zanimajo vaše izkušnje, mnenja o mali pozornosti gostom za spomin na najin dan. Všeč mi je sama ideja, imam v mislih, da bi nekaj podelila ob kratki predstavitvi povabljencev, kaj menite….
Vendar mi konfeti niso všeč, podarila bi npr. skodelico, srček,…. z najinima imenoma in datumom. Ima kdo izkušnje, kje to dobiti, koliko bi stalo……
Hvala vam

razmišljujoča Realna

midva sva hotela namesto konfetov podariti v lepem ovitku dve sliki (ena samo midva, druga skupinska)…slika se mi zdi še vedno najlepši spomin, na ostalih stvareh se pa žal nabira samo prah…
lp

Midva sva svatom podarila zahvalo z najino sliko. Sliko za zahvalo sva izbrala sama in zahvale raznosila naknadno. Tudi zame je vse ostalo samo za nabiranje praha.

Srečno.

Midva sva tudi dala sliko v ovitku in sicer so bile slike nared že zvečer. Tudi v ovitke mi jih je zložil fotograf.
Prišlo ni tako drago, mislim da ene 600 sit na sliko z ovitkom. Poleg tega sva na notranjo stran ovitka napisala zahvalo (so jo natisnili pri fotografu).

Res superca. Sicer sva midva delila tudi konfetke. Slike so bile pa namesto piškotov, ki se jih pri nas deli po običaju.

Midva sva dala delati kocke sreče. To so 3D kocke na katerih so simboli sreče (deteljica, podkev, 6 pik), dobijo pa se tudi labodi, prašički,……Jaz sem jih naročila v Pronuptii. Meni osebno je to bolj všeč kot pa standardnim konfetki ali slike!

Midva sva imela poleg zahval, konfetov tudi balone, natisnjeni z najinimi imeni in zraven še 2 golobčka. Vsak svat je dobil ta balon v gostišču, zavezan za kozarce na peclih. Zelo so se zabavali, ko so pili, pa so se baloni dvigovali.

Lp,

Midva pa sva svatom podarila slike z zahvalo ( najino in pa skupinsko). Zraven pa sva dala vsakemu še deci kozarec na katerem je bil datum in pa najini imeni. Kozarce sva kupila, napisala pa sama. Nekateri pa delijo vžigalnike¨!

Midva sva imela butelčno vino (cel večer) z najinima imenoma, datumom poroke, kraj in Škofjeloškim gradom, kjer sva se poročila.
Na koncu je vsak dobil še eno steklenico (belega ali črnega) za spomin.

oj z malo volje in domišljije lahko precej naredita sama!

POZDRAVLJENE BODOCE NEVESTICE!
MIDVA Z MOJIM SVA VSEM SVATOM PODARILA KOZARCE, ZA VSAKEGA ENEGA SEVEDA, NANJE SVA NAPISALA “HVALA KER STE Z NAMA DELILI TA DAN” POLEG DATUMA IN IMEN!
MALO DRUGACE JE IN POCENI!KOZARCE DOBIS V KAKSNI STEKLARNI(HRASTNIK) IN BO!
IGRALI PA SO NAM KORENINE IN SO SUPER!!!!!!!!11
UPAM DA SEM KAJ POMAGALA, CE IMAS SE KAKSNO VPRASANJE, PA POVEJ!
lp VSEM SIMONA

New Report

Close