Kaj naredite, če se otroku približs pitbul?
hanan napisal:
> če želiš, da se ga nihče ne boji bi morali vedeti, a se ti ne
> zdi, ker pa pač ne poznamo lastnikov in njihovih psov, se
> ljudje z vso pravico bojimo in če se le da izognemo bljižnemu
> srečanju, pa tudi, če je pes na povodcu in stoji zraven mene
> ali mojega otroka.
Seveda imaš pravico, da se umakneš, tako kot imam jaz pravico, da se umaknem komur koli, ki mi ni všeč. Nimaš pa pravice, da, na primer, vpiješ name, naj se s svojim psom umaknem jaz.
Mislim debata pa je. Kako je ta gospa vedla da so psi tocno pasme bull…ocitno pozna pse…ce pes nosi palico v gobcu(velika, mala to ni vazno) pomeni da je nevaren! Velik vas govori kako ste branil vaše otroke da jih slucajno nebi kaksn pes povohu al pa kej. Mislim kokr ma folk v danasnih casih neuzgojene otroke….vidim pri nas v naselju otroke populacije do 7-ih let kako to skacejo sm in tja na cesto ni vazno kam…tud pred avto starsi pa vsi navduseni kako se njihovi mladički igrajo…a to je pa dovoljeno če se le da se s psom izognem takim ” vzgojenim” mladičem. Glede nagobcnika…zelo malo je psov ki bi sami od sebe napadal ljudi mislim da po statistiki sm zasledin na netu manj kot 1 promil je takih psov kar je zelo malo. povod za napad so otroci ali pa starsi in stare mame k vreščijo in ne vem kaj še delajo. Ampak itak zmeri bomo lastniki psov krivi…otroci pa nikol.