kaj naredite poleti z velikimi povešenimi joški?
Imam velike joške, so pa od nošenja malo razvlečene in primerno obrnjene proti popku. Modrca pa ne prenesem. Pozimi ni problema, močno zapnem gumbe na zgornjem delu, poleti pa vidim, kako se nasmihajo in obračajo za mano. Sicer pa ne vem, vedno bolj se prepričujem, da kakršna sem, pač sem! Še kakšna s podobno ‘hibo’?
FREE VELIKE JOŠKE..ga ni lepšega pogleda na dopustu kot to kar opisuješ.
to je ena sama lepota, od boga poslana. Govort da je to hiba je krivovreno in žaljivo. To je lepota. Tist k tega ne zna cent, spoštovat, mu ni potrebe da karkoli komentira na tem področju.
To je enostavno povedano popolnost
https://www.youtube.com/watch?v=5RdoddMYHX0
Dobr si tekst poslušte 🙂
Drugače si jaz brez dobrega mordca ne predstavlajm ne pozimi in ne poleti. Mi ej ostala v spominu gospa iz Doma za ostarele, ki si je joške čez ramo vrgla, da si je hlače zapela in jih nato nazaj dol spustila. Sicer pr 90tih, ampak vsee… ne bi, hvala!
Normalen pojav pri odraslih ženskah. Maščobno polnilo izgine, ostanejo pa še vedno vršički, ki jih moški radi poiščemo. Pri moji sem zavohal smrad po cigareta z njenih vršičkov. Povedal sem kar sem opazil in postal nezaželen. Na OI je toliko let tečnarila o raku, da so ji jih odstranili, kar naj bi bila kazen za mojo pozornost.
Anonimno 8834, 03.01.2025 ob 20:41
Normalen pojav pri odraslih ženskah. Maščobno polnilo izgine, ostanejo pa še vedno vršički, ki jih moški radi poiščemo. Pri moji sem zavohal smrad po cigareta z njenih vršičkov. Povedal sem kar sem opazil in postal nezaželen. Na OI je toliko let tečnarila o raku, da so ji jih odstranili, kar naj bi bila kazen za mojo pozornost.
Vedno sem brez modrca. Celo življenje.
Ja, seveda že malo visijo in med tekom mahedrajo, pri ležanju na hrbtu pa zlezejo pod pazduho.
Ja. Pa kaj? Kot da ne bi vsi vedeli, da jih imam. Menda jih ne bom pakirala zaradi razgleda drugih! Komur pogled ni všeč, naj gleda proč. Sploh je pa nevljudno zijat žensko v joške. Kot da bi me gledale moške v jajca. Lepo vas prosim, no!
Mi na kraj pameti ne pade v poletni vročini obleči karkoli preveč in modrc je zelo preveč. Hvala lepa, da mi gnije koža pod njim. Fuj. Sploh še tiste podložene. To je centimeter debelo. Ni šans, da to oblečem.
Nosim ohlapne majice ali obleke, seveda ne ravno bele barve. Če je obleka bela, je lanena in je blago dovolj kompaktno, da se ne vidi barva bradavic skozi in to je to.
Kaj si kdo misli, ni moja stvar. Tudi jaz ne zijam v druge. Švicat zaradi drugih ne mislim.