kaj naredite poleti z velikimi povešenimi joški?
Brez modrca, 04.01.2025 ob 02:18
Vedno sem brez modrca. Celo življenje.
Ja, seveda že malo visijo in med tekom mahedrajo, pri ležanju na hrbtu pa zlezejo pod pazduho.
Ja. Pa kaj? Kot da ne bi vsi vedeli, da jih imam. Menda jih ne bom pakirala zaradi razgleda drugih! Komur pogled ni všeč, naj gleda proč. Sploh je pa nevljudno zijat žensko v joške. Kot da bi me gledale moške v jajca. Lepo vas prosim, no!
Mi na kraj pameti ne pade v poletni vročini obleči karkoli preveč in modrc je zelo preveč. Hvala lepa, da mi gnije koža pod njim. Fuj. Sploh še tiste podložene. To je centimeter debelo. Ni šans, da to oblečem.
Nosim ohlapne majice ali obleke, seveda ne ravno bele barve. Če je obleka bela, je lanena in je blago dovolj kompaktno, da se ne vidi barva bradavic skozi in to je to.
Kaj si kdo misli, ni moja stvar. Tudi jaz ne zijam v druge. Švicat zaradi drugih ne mislim.
Tvoj odg. mi j res všeč. Meni tudi kakšna predrzna ‘dama’ (tipi nikoli) predlaga, da bi šla na operacijo. Pa zakaj??
Nosim ohlapna oblačila. Pa tudi bolj oprijeta, čez pa dam kakšnem lahkoten brezrokavnik. V kopalkah pa so kakšne ritaste in celulitične videti še dosti slabše. Da ne omenjam moških, ki jim trebuh visi do kolen ali pa štrli kot 80 litrski bojler.
Važno je samo zdravje! In pri 60+ ne moreš biti manekenka. Lahko si pa plastična lutka s kupom težav in zjutraj z ogromno dela, da se sestaviš in upaš ven. VSEM V POSMEH!
Tudi jaz imam ful velike in poleti tudi velik problem.Ne prenesem modrca s kostjo, zato nosim navaden modrc imam velikost F ali G, je pa poleti strašno to, da me pod prsmi na trebuhu zelo drgne modrc, pa od vročine imam kožo pod prsmi povsem vneto,rdečo in če bi hotela v kopalke- ma ni govora taka :(. Saj si štupam z otroškim pudrom, pa ohlapna oblačila, ampak služba je večinoma sedeča in pod prsmi se poleti razvije vročina:( Kaj naredite ve, da se vam koža ne vnema znova in znova:(
Pri vnetjih pod večjimi joškami športni modrc ne pomaga vsaj moji ne . Tu marsikdaj preberemo kako svetovno kozlarijo na temo večjih prsi vendar se ti komentatorski znansveniki sploh ne zavedajo kakšne težave imajo te ženske . Izbira pravega modrca bi že veliko pripomogla samo jih večina špara ravno tu , ker so kar dragi . Naj kak pametnjakovič proba nositi za 1 številko premajhne čevlje kakšno popoldne in bo imel lažjo predstavo .