Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Kaj narediti, ko se druga ženska vsiljuje tvojemu moškemu in flirta z njim?

Kaj narediti, ko se druga ženska vsiljuje tvojemu moškemu in flirta z njim?

Že večkrat se mi je zgodilo, da mu je katera kaj nakladala, flirtala, skušala pridobiti pozornost na vsak način. Mojemu moškemu pa se mi zdi, da mu to godi in mu je všeč. Če ga vprašam, reče da sploh ne.

Naj sploh kaj odreagiram? Naj se sploh kakorkoli vmešam ali se naredim neumno in sem tiho in samo opazujem? Naj jo na kakšen način zabijem nazaj, naj kaj pripomnim delno za hec delno za res? Kaj?

 

Mojemu moškemu.

Kaj je on konj? Pes? Lastnina? A ni fajn, da ga še kakšna pogleda.

Ojej no. Tebi se je zgodilo?
Kaj se ti je zgodilo?

Ja, kaj vem, najbojle, da jo kar prebutaš, a ne?
Ali pa vsaj zlasaš.

Aja, eno tako butaro sem imela jaz na grbi. Je bila prepričana, da jaz osvajam njenega moža. (Je pa res on za mano lazil, ampak sem rekla NE). No ja veš kaj je počela: težila po telefonu pa ne samo ona, njen sin pa brat pa kaj vem kdo še vse. Pa na dom mi je prišla pa grozila in podobno. Pa še par drugim ženskam je tudi grozila. Z eno svojo zmešano prijateljico se je celo k neki ženski domov odpravila, da bo jo zlasala, ker menda flirta z njenim možem.

Butare pač.

nova
Uredništvo priporoča

Ja nič, mucka, kremplje ven in fight. 😉

No, pač … poznaš ga, sama veš, koliko mu lahko zaupaš. Da mu godi je seveda več kot normalno, komu pa ne bi. Če mu lahko, bi se jaz kar precej zabaval na tvojem mestu. 🙂 Ali pa kakšnega trojčka udarite. 🙂

We are the Borg. Lower your shields and surrender your ships. We will add your biological and technological distinctiveness to our own. Your culture will adapt to service us. Resistance is futile.

Jasno mu povej, da te to moti in da se ne misliš lasat z babnicami zanj. Če se misli prepuščati čarom drugih, potem ne boš izgubljala časa z njim. Potem pa ga pusti, naj dela kar hoče in opazuj. Če te ima rad in te spoštuje, bo tem ženskam sam postavil mejo. Če pa se misli it srednješolsko flirtanje, osvajanje in celo varanje, je itak bolje ZATE, da ga pustiš in greš svojo pot.

Nikar ne klečeplazi za njim in se ne prepiraj z drugimi zanj, kot da je nagrada. S tem daš njemu in tem ženskam vedeti, da lahko delajo s tabo kar hočejo, ker boš itak vedno prijokala nazaj. Ne. Še enkrat, daj vedeti, kakšni so tvoji pogoji, v nasprotnem primeru brez scen in drame odidi.

Uf, to je nevarno. Če mu to godi in je v užitek je to znak, da bo na preizkušnji precej njega pisha in ego in tudi bo v velikih skušnjavah. Veliko moškim to gode, ko se jim ženske začnejo ponujati, gladi njihov ego, ker jim je s tem dano na znanje, da so na “trgu” še aktualni.
Tega je sicer tudi ogromno na delovnih mestih med sodelavci, sploh če je tak moški njim nadrejeni. Pojma nimaš, kaj takšne ženske vse lahko počnejo, ne samo zanj, da ga dobijo, za svoje karierno plezanje še posebno. Problem je, če kakšna taka postane njegova “službena žena”.

To bo zanj ena velika preizkušnja, koliko bo močan in preizkušnja ali te ima res toliko rad, da bo ostal s teboj, da ga ne bo premamilo in da ne bo stopil preko roba. Ne zavidam.

Kaj narediti? Predvsem se na neljubosumni način pogovoriti, mu dati vedeti, da se zavedaš, da se to dogaja in ali si lahko mirna, ali pa te mora upravičeno že kaj skrbeti.

Me ne moti. Malo flirta še nikogar ubilo :).
Bi me pa motilo če ne bi bilo meje. Moj mož razume meje. Razume do kje je hec in kje je nespoštljivo do mene. Ti nimaš problema z drugimi ženskami, ampak z partnerjem. Ga ne gane da te moti? Se mu ne zdi nespoštljivo do tebe?
Očitno nima ne občutka ne kulture.
Ne delaj si pa sramote in skači v te ženske. Malo samospoštovanja imej če že spoštovanja od moža ne dobiš. Niso problem ženske. Niso ti nič one. Niso one dolžne skrbeti da se tvoj mož spoštljivo obnaša. To je njegovo delo. Lepo prosim ne postani histerična ženska, ki druge ženske krivi za probleme v svojem zakonu.
Razčisti s svojim partnerjem. Če ne razume oz. ga ne gane kako ti čutiš….pa izberi naslednjega moža bolje 🙂

ja kaj mas zaj nardit,.. on mora narediti red! mene bi pa zabavalo, da bi videla, da se druga vesi po njem. on pa je ne bi smirglal, pa bi jo zignoriral in prisel k meni..

Mislim, komu pa to ni vsec, tako moskim, kot zenskam, cisto normalno je to..

Vprašanje koliko bi te zabavalo, če ta tazadnji del be bi bil čisto tako, kot si si zamislila.

Usedeš se svojemu moškemu v naročje, ga poljubiš in položiš glavo na njegovo in skupaj z njim, z nasmeškom, poslušaš kaj ima drolja za povedat. Če ne odneha, jo vprašaš, če fekta za trojčka. Če je za, ji povej, da v trojčkih preferiraš banane in ne češplje.

Nič. On že ve kje so meje. Pametna ženska opazuje njega kako reagira in ne njo.

In kako izgleda to flirtanje, ga objema, se ga dotika, kaj mu govori?

Poznam samsko znanko, ki je tudi bolj koketna, se glasno smeji moskim salam, jih pohvali, malo poheca tudi v prico partnerk, ampak ne misli z njimi nic imet, ji pa godi pozornost. In ko pogledam, kaksni moski ji nasedejo, pa jo zacnejo hvalit vprico svojih partnerk, partnerka pa zraven kot siva miska in vidno razocarana, bog pomagaj. Ce sta dva resnicno povezana kot partnerja, se spostujeta, znata komunicirat , druga zenska niti ne bo imela priloznosti flirtat ker obcuti to njuno povezanost ali pa se bo samo osmesila. Na nek nacin so vam te koketne zenske sito.

Nekatere verjamejo, da se za moškega morajo boriti z drugimi ženskami. Ker imajo take moške, ki jim to godi do te mere, da se odzivajo. Taka, ki ji je v naravi, da skoz po malem flirta, bo ob vztrajno neodzivnem moškem izgubila zagon.

Ne predstavljam si, da bi ženska lahko živela z moškim, ki ne ve, zakaj je z njo. Če bi imel vštric še katero, je to njegova odločitev. Njena, če kljub temu ostanem z njim in v kakšni obliki odnosa. A ko se nekdo odloči, da je nevzdržno in posledično čas za odhod, ga nima smisla zadrževati.

Tocno v dostojanstvu je ves point!

Ko mene kdo ‘nezno’ osvaja, jasno, da mi godi, a imam mejo in predvsem svoje dostojanstvo, z vsem svojim bitjem kazem, da sem hvalezna za pozornost, a zasedena in zadovoljna v svoji zasedenosti.
Tudi ce je moz zraven, to do njega ne izpade nespostljivo, ampak tudi on dojema to kot kompliment.

Tako nekako gre ta zdrava meja flirtanja nasprotnega spola.

Da bi pa moj to delal brez lastnega dostojanstva in brez spostovanja do mene, bi ga nacevljala!
Jaz se z drugimi nimam namena boriti za enega dedca, ve njemu ni jasno, da ima doma loto zadetek, nimam jaz z njim kaj delat!

Smešno… kaj ima partnerica pri tem?
Zakaj naj bi sploh kaj počela? Druga se lahko vsiljuje kolikor hoče – in če že kdo, lahko kvečjemu on kaj naredi.

Vprašaj jo, če bi šli trojčka. Na neki točki ti bo tak tip to omenil. Pa bolj bo happy, če ga prehitiš z idejo.

Mislim, komu pa to ni vsec, tako moskim, kot zenskam, cisto normalno je to..
[/quote]

Meni nikakor ne bi bilo všeč, da mi pred mojim moških drugi moški flirtal z mano. V bistvu mi je to zelo predrzno. Če sem z nekim moškim, sem z njim z razlogom. Nikoli mi ne bi na misel prišlo, da bi jaz kot ženska pred njim flirtala z drugim. Če ne drugega, si zasluži osnovno spoštovanje, če je moj partner.
Avtorica, resen pogovor (ne pa zatežen), je vsekakor na mestu. Ti si tista, ki postavlja okvirje vajinemu odnosu in pri flirtanju pred teboj gre dejansko za igranje z ognjem. Če se pred teboj ne more zadržati, si moreš zamisliti kako je šele, ko tebe ni zraven? Oprosti, ampak s takšnim moškim samozavestna ženska, ki hoče normalen, iskren odnos nima kaj delat.

poskrbi, da boš najboljša in na druge ne bo niti pomislil 😀 prav smešno je, da ste ženske tako motivirane za ljubosumje, maščevanje in drugo sovraštvo, za to, da bi cenile tisto kar imate in se potrudile, osrečile in s tem utrdile odnos, pa nikakor, je preveč ponosa 🙂


Problem je izključno le v tvojem moškem, ne ostalih ženskah. Pogovori se z njim, ne pa napadati drugih.

Če bi jaz bila priča flirtanju, bi se samo obrnila in odšla. Tipu, ki bi morala pojasnjevat kaj je osnovna kultura in spoštovanje partnerja – škoda moje lepe energije za takšne egotripe.

Kupiti bo treba nov, bolj vpadljiv povodec. Vašega trenutenega, nobena druga ne vidi.

Morda takšnega s Swaroski kristali?
Tega bodo sigurno opazile.

De omnibus disputandum..

Če bi jaz bila priča flirtanju, bi se samo obrnila in odšla. Tipu, ki bi morala pojasnjevat kaj je osnovna kultura in spoštovanje partnerja – škoda moje lepe energije za takšne egotripe.
[/quote]Tako je.
Nimaš kaj delat s tipom, ki dovoli, da pristopi ženska in flirta pred partnerko ali ženo. Kakorkoli to polni moškim ego, je to nesprejemljivo.
Avtorca sprašuje kaj narediti v takem primeru, ko se partnerju to ne zdi nič takega.
Pustit ga z njo in naj ga ima.
Takrat bo že prepozno za “nisem opazil.”

Danes je vse več takih sponzoruš, pokvarjenih in nevzgojenih smrkelj.
Za vse je kriva vzgoja, oziroma nevzgoja!

Imaš prav, edino on. Res je, da v 90{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} primerov on “podleže” :))

New Report

Close