Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj narediti z profilom 3469

Kaj narediti z profilom 3469

Če je ta normalen, je pa se kdo, vse so lezbijke, feministke, to je moški ki ekstremno sovraži ženske.. kam ga lahko prijavim, da ga zablokirajo ? Obstaja email med@over.net

Se odzovejo? Njegovih napadov ne moreš brati, ta človek je že nevaren

Odgovor na objavo uporabnika
Kaj storiti, 03.04.2025 ob 14:34

Če je ta normalen, je pa se kdo, vse so lezbijke, feministke, to je moški ki ekstremno sovraži ženske.. kam ga lahko prijavim, da ga zablokirajo ? Obstaja email med@over.net

Se odzovejo? Njegovih napadov ne moreš brati, ta človek je že nevaren

Se strinjam s tvojo ugotovitvijo glede Anonimnega s to številko na koncu.

Gre za verbalno izjemno nasilnega človeka ki poziva tudi k nečednim dejanjem ter več kot očitno sovraži ženske.

Meni se zdi tako moten, kot nevaren.

Tisti, ki se tukaj obmetavate, si itak tudi v živo ne bi bili všeč, velja dvostransko.

Odgovor na objavo uporabnika
Tralala578, 03.04.2025 ob 14:50

Tisti, ki se tukaj obmetavate, si itak tudi v živo ne bi bili všeč, velja dvostransko.

Drži, v živo bi vsi mi še bolj bevskali… V primeru da ne bi bili na smrt tiho kar je 100x bolj nevarno, kot ometavanje z besedami.

Ga skozi berem, model ima res  vedno izpade, ko se gre o temi,kjer se gre za osebe ženskega spola. Ga bo enkrat minilo, če ga bomo dali vsi na ignore in preskočili njegove izjave. To je pač moje mnenje…

Če se prav spomnim, je imel že dva ali tri vzdevke pred tem, ni pa spremenil mišljenja..

Preskoči. Ne bodo ga blokirali. Na takšnih ta forum stoji (služi). Se z razlogom v polju reklamirajo.

NE BERITE, PRESKOČITE NJEGOVE ZAPISE

NE ODGOVARJAJTE MU

TAKO se dela s troli!

Sploh ne vidim v cem imate problem z njim?
Kupite si misko, ki ima kolescek na sredini.
Scroll
scroll
in anonimni3469, zame, ne obstaja.

Ne vem kam prijaviti. Če pa nič ne ukrepajo. Čeprav Kuro so pa ustavili? MOgoče so bile prijave na policijo?

Jaz tega 3469 preprosto preskočim. Sploh ne berem. Če bi ga vsi ignorirali, bi nehal. Pa mu eni še odgovarjajo.

Jaz sem mu odgovorila v temi japonske feministke, nisem pa opazila njegovega nicka ker sem zelo malo gor. Gledala sem samo vsebino. Se mi je čudno zdelo, da ni komentarjev.

Motiko pa po buči!

Vecinoma se odzovejo, samo moras pa biti vztrajen.

Dajte pisat in pisat

New Report

Close