Najdi forum

kaj narest

če si grd?

ej tole je pa težko vprašanje… po moje se moraš prepričat da imaš tud ti dost lepih stvari… poiskat je treba na sebi lepe stvari (ki jih ima vsak!!) naj ti kdo pomaga… prijatelji… in se sprijaznat z manj lepimi (ne uporabljat besede grdimi-se strašno sliši:) stvarmi… verjamem da je to težko naredit ampak… poskusit ni greh!!

LP, Anita

Mislim da ni grdih ljudi, so samo neurejeni. Menim, da tvoje mišljenje, da si grda (saj misliš zase?) verjetno nima vzroka na tvoji zunanjosti temveč v glavi. Lahko narediš kaj glede urejenosti. Pa pogovori se s kom. Prijatelji na primer. Ne moreš misliti o sebi, da si grd/a! Kaj pa te sploh moti na tebi?

Imaš prav. Ni grdih in lepih ljudi. So samo urejeni in neurejeni. Če nimaš preveč privlačnega obraza, se da s kozmetiko dost narest – stopi do kozmetičnega salona in ti bojo svetovali. Poleg tega za žensko (vsaj po mojem) zelo pomaga, če ima dolge lase… to jo naredi bolj ženstveno. So seveda tudi ženske, ki jim zelo pašejo kratki lasje, vendar so bolj redkost. Če imaš lepe, negovane in morda malce skodrane lase in si daš čez še kakšen preliv, ki poudari barvo, ne moreš zgrešit. Če nimaš popolne postave, se pa tud s cunjami da dost naredit. Bistvo je predvsem, da si vedno čista in urejena, zlikana… in dobra po srcu, mogoče celo zabavna… pa si vsekakor lepša od puhoglavih blondink na kilometrskih nogah.

Tudi sama sem bila prepričana, da sem grda, neprivlačna, štorasta. Potem sem se na dolgotrajno prigovarjanje znanca odločila, da bi naredila nekaj poskusnih posnetkov z njegovim prijateljem – fotografom. Svojih kompleksov sem se znebila šele, ko sem se pojavila v nekaj reklamah na TV in tudi na dveh naslovnicah. Seveda so bili potrebni popravki (lepša drža in hoja, striženje, puljenje obrvi …). Torej – glavo pokonci!

Katere reklame si pa snemala? Katera si ti?

Lobelija, to kar si rekla sigurno ni res!

Če nimaš lepega obraza, to še ne pomeni da si grda. Potem imaš le grd obraz (pa naj se sliši bedno ali pa ne). Imaš pa mogoče lepe lase ali vitek pas ali lepe prsi ali lepe noge mogoče lepa stopala (pokaži jih s kakšnimi luskanimi odprtimi čeveljčki).
Če se oblačiš v trenirke, kavbojke in dolge puloverje ter široke T-shirt majice, pa res ne moreš biti privlačna, če iznad takšnih cunj gleda ne prav privlačen obrazek. Naj izstopa tisti del na tebi, ki je lep. Koliko punc se sprehaja po mestu, pa jih fantje gledajo v joške, v noge… ker to v tem poletnem času tako izstopa… da v bistvu sploh ne pogledajo v obraz 😉
Drugace pa je zelo pomembna tudi frizura! Lep obraz z gnilo, zastarelo frizuro ni več lep!

LP

Nič – če si grd, si pač grd in nobena žavba in ličilo ne pomaga. Sprijazni se s tem in se zahvali Bogu, ker je ene obdaril z lepoto in bogastvom, na druge pa popolnoma pozabil. Lahko pa si notranje lepa in to je vredno več kot fasada! Sicer pa – lepota je zelo relativna in slej ko prej mine. Ko boš stara 92 let boš ravno tako lepa kot današnje dekle z naslovnice. Imej se!

jaz sem naredila že marsikaj, da bi bila lepa. zdaj pa še bolj trpim, namreč, na vse pretege sem se vdajala kirurškim nožem, kozmetičnim novostim… Zdaj sem ostala brez vsega: ni željene lepote, samo žalost, bolečine in prazna denarnica!
Pamet v roke!!!

Kaj se ti je pa zgodilo tako groznega? Mogoče pa ni tako kot
misliš? Vedno je še kje kakšna svetla točka? Daj pomisli malo.
Pa drži se.
Nataška

New Report

Close