Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj nas masirajo

Kaj nas masirajo

/novice/dejstva/manj-produktivni-bolj-bolni-in-predragi-stereotipi-o-starejsih-delavcih.html

Barabe mrhovinarske.

V naši multinacionalka firmi je že tko. Od kar so prišle plenilske nerazkrite gej barakute se išče načine kako naj ljudi ven pomečejo PREDN dočakajo jzbilej na firm. Niso več vdani, predani, polni upov, kot da svežih idej in brez lajfa. Slabi stari, bolni, nedonosni sužnji že pri 40tih. Naj se jim na debelo zalomi. Zgodovina je polna prascev. Še enih res ne rabmo.

Odgovor na objavo uporabnika
Agro, 01.05.2025 ob 15:08

V naši multinacionalka firmi je že tko. Od kar so prišle plenilske nerazkrite gej barakute se išče načine kako naj ljudi ven pomečejo PREDN dočakajo jzbilej na firm. Niso več vdani, predani, polni upov, kot da svežih idej in brez lajfa. Slabi stari, bolni, nedonosni sužnji že pri 40tih. Naj se jim na debelo zalomi. Zgodovina je polna prascev. Še enih res ne rabmo.

Jp. Sicer sem mislil na politiko ,ki je plačala članek, ki nas naj bi prepričala v pravilnost parazitov v parlamentov, ampak ja.  Nič drugega ne bo kot kup revežev, ki bo brez službe čakala na penzijo, ki je ne bo.

Na eni strani Z generacija, ki bi najraje dobivala plačo in pohajkovanje naokoli na drugi strani 45letniki, ki ne dobijo dela. Morda res niso tako hitri kot so bili včasih, pa širino in znanje ki je bogato, pa jih ne bi zaposlili.

Odgovor na objavo uporabnika
lloyd, 01.05.2025 ob 15:30

Jp. Sicer sem mislil na politiko ,ki je plačala članek, ki nas naj bi prepričala v pravilnost parazitov v parlamentov, ampak ja.  Nič drugega ne bo kot kup revežev, ki bo brez službe čakala na penzijo, ki je ne bo.

Kolikor opažam, bo zabita fuknjena čreda lažje preživela brez penzije, kot pa brez parazitov mafijskih v parlamentu.

golobijeka si bomo zapomnili po tem, da je podaljsal delovno dobo iz 40 na 42 let in po tem, da je pozrl delavcem eno placo na leto , ker je ukinil jansevo davcno reformo. neizbodbitni fakt.

Vse dopuščamo SAMI! SAMI! Mi smo ti, ki tiho sprejmemo vsak DREK! ZAPOMNI SI SEBE PO TOLERANCI SVINJARIJE.

New Report

Close