Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kaj nej nardim, da se mal poredim?!

kaj nej nardim, da se mal poredim?!

moje drage dame, jaz ne vem, kaj naj – tole dojenje me bo pobralo.
jaz sem vedno bolj šlank, nogice mam že čist suhe, pa se tak trudim.

dans sem npr. pojedla burek za zajtrk – za zdravje pa kozarc limonade, kavo in kremšnito za malco (pr lokalnem šiptarju, ki je res maher), testenine in solato za kosilo, čokoladko in jabolčno pito za malico, aja, pa še eno banano, potem nachose, zvecer pa še kak sladoled s smetano ob TV-ju.

pa povejte, kaj naj še naredim.

aja, nič ne telovadim (razen kolk malega dvigujem pa okol nosim, če je siten) – res šparam kalorije.

no, dojim pa 4x na dan, pa še to večinoma le eno (.)

????
any idea??

Če želiš, ti jaz odstopim 15 kg.

:)))

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Jaz ti jih odstopim 20 :-))

Resno – ne vem :-s
Je pač tako, da ene se mučimo z odvečnimi kg, druge se nikakor ne morete zrediti.
Sem pa na forumu Hujšanje brala poste nekega tipa, ki se tudi ni mogel zrediti oz. mu je le 1krat v življenju k pridobitvi kilogramov pomagal intenziven fitness (z njim je pridobil mišično maso ter s tem kg, je pa to verjetno lažje pri moških, ki jim mišice “pašejo”, kakor pri nas ženskah) in nikakor prenajedanje, čeprav bi za mnoge to drugo bilo dosti bolj logično.

ŽN, če ji jih ti odstopiš 15, boš pa že sama bolj na švoh :)) da ne govorim, kolk te bo šele POL zeblo ;))

Če jih pa jaz 20 odstopim, se ne bo kaj dosti poznalo!!!

[url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/u506550.png[/img][/url] [url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/p506563.png[/img][/url]

Paramecij, jaz ti kil ne morem ponudit, ker se soočam s podobno težavo in jo rešujem z res enormnimi količinami hrane. Zvečer sploh ne vem, kaj vse sem čez dan pojedla, čisto mimogrede med obroki zbašem še pol škatle koruznih kosmičev, pa riževe vaflje s sirom (njam), pol škatle domačice na dan. OK, sicer pa jem zdrave obroke, da ne bo kdo misli, da se samo z junk food futram:)))

Pri meni je bilo tudi tako.Boš videla,ko boš nehala dojiti.Takrat boš spet morala “prešaltati” na manjšo količino hrane.

Fuj:)))

Sem fous.

Mogoce ti pa scitnica tako super dela da imas hiter metabolizem in to je to.

Ne vem kar bi ti lahko svetovala ti ze pocnes.

Pa saj pride cas ko bos malo bolj okrogla, uzivaj v svoji vitkosti.

lp

a

Najboljše, da spet zanosiš in boš spet bolj okrogla (vsaj nekaj mesecev)!

(Se samo hecam, da me ne boste popljuvale!)

Mirno noč, pa veliko slastne čokolade!

Nam zaupaš še cm in kg??
Uživaj v hrani… jaz bi tudi :o)

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

mi3je, ti ga pa serješ. si me pa spravla v smeh.
ja, verjetno bom, ko bom nehala dojit, spet prišla k sebi.
no, saj sem vedno precej jedla in bila drobna, ampak to zdaj je pa mal preveč
aja: 163cm, 44kg (če ne že manj).
saj počutim se kar ok, ampak ko oblečem pajkice :((((
nič seksi, verjamite.

Moja sodelavka je imela podoben problem. Na koncu je po nasvetu zdravnika po osmih mesecih prenehala dojiti, ker bi se drugače dobesedno posušila.
Tudi jaz sem, ko sem še dojila, lahko pojedla veliko več. Sedaj pa moram bolj paziti.

hehe…. čist narobe svet….

tista igralka, ki se je morala zredit za vlogo Bridget Jones se je baje nažirala v Mcdonaldsu :))))))

če ti bo kaj v pomoč 🙂

ne, tist mi je pa preveč plastično.
raje kako pleskavico :)))

Le glej, da ti tole “švohnjenje” počasi ne načne zdravja. Tole je res kar hudo.
Sem pa imela sodelavko, mislim, da ima cca. 165 cm in je vedno, ko je stopila na tehtnico, upala, da ji bo pokazalo vsaj 50 kg… pa ponavadi ni imela sreče… In tudi ona je jedla precej enormne količine hrane, a se ji to nikjer, nikdar ni poznalo… Sodelavke smo ji bile včasih “fouš”, a mislim, da je to, da se ne moreš zrediti, večja težava kot, če moraš nekaj kil izgubiti… kajti pri slednjem bo doslednost že čisto dovolj…
Pazi nase!

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

no, saj glavno, da je velik olja .))))))

Ko sem prvo leto dojila sem tudi shujšala 7 kg, tako da sem prišla na 49 kg pri 168 cm (pa sem jedla kot volk, saj sem bila tudi non stop lačna in noro so mi pasale sladice). Zdaj dojim le še ponoči in kilogrami se vračajo na staro težo – tisto pred porodom, ki je bila 54kg. Zdaj le upam, da ne bodo zbezljali čez to mejo 🙂

Helena

Moja prijateljica je imela isti problem. Ugotovili so, da ji nagaja ščitnica.
Upam, da pri tebi ni tako, ampak vseeno preveri, če tudi po končanem dojenju ne bo nič bolje.
Srečno!

**************************************************************** The old dreams were good dreams; they didn't work out, but glad I had them. (Robert Kincaid v Najinih mostovih)

Nimam ideje, ista težava. Kile kar dol lezejo, jest pa dobesedno žrem. Kriza.

LP A

V 14 dneh dobila +5 kg: vsak dan obvezno 2x velik talar banana split, s sladoledom in pol stepene smetane od enkrat in gor sladki greh čokolada in skoraj vsak dan škatlo Domačice (največ ponoči). To sem požrla poleg vsega kar sem zbasala čez dan : knedle pa štruklje….

Zdaj se pa matram (5 mesecev po porodu) in sem spravila v enem tednu 3 kg dol :)), ampak zdaj se je pa ustavilo in že ene 5 dni ni šlo nič dol :(((

Piki Miki, saj bo šlo, meni do 6 meseca tudi ni šlo kaj hitro dol, zdaj pa gre preveč (porcije hrane imam pa tudi jaz vseskozi konkretne, ne morem pomagat, po dojenju sem fuuuuuuuul lačna).

Ne, ne bo šlo, nosečniške +9 sem že izgubila, jaz bi rada šla v minus, to pa je tako težkoooooooooo :(((.
Praktično sem že v 14 dneh po porodu izgubila nosečniške kg, torej bi zdaj 5 mesecev po vseh pravilih morala biti že v minusu, še zlasti če se ne bi začela potem nažirat, sem imela vedno ful piškotov in sladic na zalogi za goste, pa so vsako noč prišli “gostje” in vse požrli :(((

In žal sem primer, ko z dojenjem ne zgubljam kg, ker če bi zdaj normalno jedla bi bila še bolj debela.

Pridi k meni; ti dam takoj 10 kg !!!!!!!

Ježeš, Piki Miki tale o gostih je pa mega;-))))))

Jaz ti dam vse kam mam. Zamenjaš? te poredim en dva tri, boš mela tolk kil, da ti bo na konc žal, da si zamenjala. hihihihi
Ma smo se hecali. Ti se le zdravo in redno prehranjuj in bo vse uredu.

**************************** Tudi to bo prešlo.

Si pomislila na Montignaca? Jem torej hujšam? Ne, ne hecam se. Ko veš kako deluje presnova, veš kako moraš jesti da shujšaš in tudi katere kombinacije hrane redijo.

Naj ti naštejem nekaj najbolj redilnih kombinacij (ne le, da redijo, ampak tudi zbujajo tek):
– francoska solata, dunajski zrezek (ali ocvrt sir), pomfri
– pečenka, pečen krompir, rdeča pesa
– golaž, polenta
– pizza z veliko sira

Če še zmoreš, pojej čez še kaj sladkega. Če ne zmoreš sladice, pa vsaj malo grozdja ali soka (razen džusi in 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} sokovi). Redijo tudi banane v kombinaciji s kako bolj mastno sladico, npr. kremšnito.

Skratka: rediš se po vseh kombinacijah mastne hrane (meso, jajca, mlečni izdelki) s hitrimi sladkorji (bel kruh, krompir, sladice, sladke pijače).

Ker sem po tej metodi shujšala ca. 10 kg v pol leta (tako počasi, ker sem hkrati dojila in sem morala paziti da sem imela dovolj mleka) in zdaj že dve leti vzdržujem težo, se takih kombinacij seveda izogibam. Tebi pa bi morda koristile…

LP, Maja

New Report

Close