Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kaj nej nardim, da se mal poredim?!

kaj nej nardim, da se mal poredim?!

putr, kisla smetana, sladka smetana, pečena svinjska rebrca, kombiniraj meso in škrob (kar se naj ne bi če hočeš shujšat).

Najprej preveri svoje zdravstveno stanje, ali si slabokrvna, ali imaš kakšne težave s ščitnico? Nato delaj na pridobivanju mišične mase, telovadi.

Hranjenje s sladkarijami nekatere ljudi ne poredi, jim pa jemlje taka prehrana energijo, da so mamice utrujene. Uživaj veliko beljakovin iz rastlinskega in mesnega izvora, veliko zelenjave z visokim glikemičnim indeksom, sladkarijam pa se izogibaj.

Tudi jaz sem ila 6 mesecev po porodu kot smrtnak. Preden sem bila noseča, sem se zmeraj ubadala z odvečnimi kg, po porodu je vse drugače( pa je že 4. leta od tega). Jem kar želim in kadar želim in jem ogromno, drugače bi šla kilaža dol. Sedaj sem prišla na 60 kg(173) in se spet počutim odlično. Če izgubim dva kg, sem brez energije. Tudi jaz sem zelo rada pila vodo z limono, vendar po tem hujšaš, zato jo črtaj. Pa pojdi na pregled za ščitnico(pri meni vse v redu). Čimmanj se obremenjuj, jej čimbolj pestro prehrano. LP!

hah, sem jih ze obljubila moji sestri :)))

hvala za vse nasvete.
nazadnje je bila kri ok, morda pa bi morala tudi jaz na generalni pregled …

priznam, da se malo premalo posvecam sama sebi, odkar imam otrocka.
sedaj se npr. odpravljava ven, pa razmisljam, kaj naj oblece, pa kaj rabiva za s sabo,
sama pa pograbim prve hlače, ki mi pridejo pod roke, pa bundo,
na ličenje ipd. sploh pomislim ne … Vse naredim zelo na hitro.

se bom malo potrudila v tej smeri – eden od novoletnih načrtov :)))
vsako leto si naredim spisek, kaj bom v naslednjem letu.
in če se uresniči vsaj 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, je to že kul.

New Report

Close