Kaj ni več cenzure?
Čakaj še par dni, ko bo kurz zaključen:) .. edini problem jim je sedaj ustvarilo sodišče, ki je oprostilo tistega prepotentnega policajčka, ki je v službenem času grozil predsedniku vlade gospodu Janezu Janši! S tem so naredili uslugo moderatorjem…
Če me spomin ne vara so par mesecev nazaj nekateri paradajzarji klicali k javnemu linču nas prisotnih na forumi, ki nimamo problemov z poznavanjem Zveze komunistov od leta 41 naprej!
Kam smo prišli, da jaz branim Primoža? Mislim, halo, vam se že toliko meša od teh komunistov, prav paranojo imate, da boste na koncu celo še Primoža razglasili za komunista. Oziroma ste ga že. Unbelievable. Sicer pa sem mnenja, da bi ga nekdo lahko spet poklical nazaj, ravno včeraj sem opazila, da je nekdo začel udeleženke foruma zmerjati s prasicami, prav množično.
frančišek, je preveč sonca zate te dni? ti mamka niso dali eksplicitnih navodil? da je treba v senčko ko je sonce v zenitu? potem pa takele kvasiš po forumu))) ccccc, ti pa ne bi dobro prenašal golega otoka, bi prec začivkal, ko kanarček))) sicer pa, goli otok je utrdil značaj, to je pa nekaj kar ti nimaš)))
Kam smo prišli, da jaz branim Primoža? Mislim, halo, vam se že toliko meša od teh komunistov, prav paranojo imate, da boste na koncu celo še Primoža razglasili za komunista. Oziroma ste ga že. Unbelievable. Sicer pa sem mnenja, da bi ga nekdo lahko spet poklical nazaj, ravno včeraj sem opazila, da je nekdo začel udeleženke foruma zmerjati s prasicami, prav množično.[/quote]
hja….to se tudi men zdi too much…mislim zmerjanje s prasicami….ampak nikoli ne skočiš v zrak, če nekdo nekoga zmerja z klerofašistom ali domobrancem (mimogrede, domobranci so izumrli leta 1945….)….in to izključno zaradi tega, ker ni naklonjen levi opciji……
Bova hitro opravila/opravili. Ne, jaz nisem bila užaljena, tudi nimam za kaj biti. Mene ni nihče zmerjal s prasico. Tudi o meni ni nihče pisal. Na Političnem čveku tako ali tako skorajda ne sodelujem, ker se mi ne zdi smiselno. Ena kvalitetna debata na mesec, vse drugo ni vredno ne časa ne energije, kdo bo koga bolj “treščil” iz svojega okopa. Klicala Primoža ne bom. Bom že sam videl, kaj se dogaja. Da pa bi nekoga gnjavila preko zadeve, ki se ji reče p.s., bi verjetno morala vsaj vedeti, kaj ta p.s. je., vendar ne vem.
Tega, da je za premnoge udeležence foruma vsakdo, ki ni totalno za Janšo, komunist, pa nisi opazila? Oja, je kar nekaj obmetavanja z domobranstvom, ampak ga še veliko več s komunizmom. Nekaj udeležencev tega foruma ni sposobnih napisati niti enega samega sporočila, ne da bi zraven koga izmerjali s komunistom. Ne, zaradi tega res ne bom skakala v zrak, kajti to je nivo Političnega čveka. Ti si komunist, ti si domobranec. Najbolj pogost argument tukaj.
Saj te nihče ne pogreša![/quote]
Sem se zelo sekirala ob misli, da me na PČ pogrešajo, jaz pa se ne oglašam. Po tvojem obvestilu mi je veliko lažje pri srcu. Hvala![/quote]
Zaj pa 3x rigni, 2 prdca in si ob tem misli, da si me zjebala. Nimam več besed……. Napisala si tako verodostojen tekst, da sem čist na koncu……. bjonda neumna!!!!!
Sem se zelo sekirala ob misli, da me na PČ pogrešajo, jaz pa se ne oglašam. Po tvojem obvestilu mi je veliko lažje pri srcu. Hvala![/quote]
Zaj pa 3x rigni, 2 prdca in si ob tem misli, da si me zjebala. Nimam več besed……. Napisala si tako verodostojen tekst, da sem čist na koncu……. bjonda neumna!!!!![/quote]
Ob š`tmo zej sm se pa orngi narežo:)
ka pa ti čejš?[/quote]
flashgordon ti se glih tak obnošaš tako ni lavženk, ko ga mareš skoz na očeseh met. Samo da se ga je mesor vredi nažgav, tsti cajt ko je meso narozn štiklav.[/quote]
ti pa pazi da se z mesarjem ne napijeta prevč šnopsa pa da ti mesar med felatiom ne odgrizne oneja, pol pa grejo lavženki po Dravi