kaj nosite poleti xxl ženske?
Meni bi se tudi zmešalo, ce bi bila obremenjena s tujimi kilami. Tako obremenjena, da bi spregledala bistvo debate.
Na rit se pa lepi samo tistim suhicam, ki jim vakuum v glavi k sebi vleče.
[/quote]
Kar je res, je res, najbrž si debela in se počutiš užaljena..Gledam sestrično, ki ima ene 20-30 kil preveč, pa malo postane vroče, pa že sopiha, švica, teče od povsod.
Še bolj je smešno, ko vsaka debela misli, da v resnici sploh ni debela. Če so ti glupače nižja klasa, ni čudno, da težko shajaš sama s sabo. Ne, ne pišem med službo. Sem na bolniški s poškodovanim gležnjem. Sem si ga poškodovala med športanjem. Kaj je šport pa ti bo striček google povedal.
[/quote]
Po navadi ste na monu najvec prisotne:
Trenutno poskodovane
Na zahtevnem delovnem mestu
Zelo uspešne
Delate iber preko delovnega casa
Lepe in uspešne
Čeprav je resnica drugačna …
Sem debela. Izobražena, z dobro službo in ljubečim partnerjem. In tudi s športom se ukvarjam 2x tedensko. Pa sem še vedno debela. Se je po 50 pač začelo nabirat. In se ne sekiram, ampak zadovoljno živim. V nasprotju z anoreksičnimi suhicami, ki jim je bolj pomembna idealna teža od dobrih človeških odnosov.
Še bolj je smešno, ko vsaka debela misli, da v resnici sploh ni debela. Če so ti glupače nižja klasa, ni čudno, da težko shajaš sama s sabo. Ne, ne pišem med službo. Sem na bolniški s poškodovanim gležnjem. Sem si ga poškodovala med športanjem. Kaj je šport pa ti bo striček google povedal.
[/quote]
Jaz raje jem in imam zdrav gleženj.
Sem suha, izobražena, z odgovorno službo,z ljubečim partnerjem, dvakrat rodila, s športom se ukvarjam tu in tam..Stara 46, že v meni, ja je prišla hitro, nekaj se je hotelo nabirat, pa sem malce omejila hrano, recimo da pojem 10% manj, še vedno pa se ne odrekam in jem praktično vse. Odlično se počutim, zadovoljna, oblečem kar hočem, vse mi paše..v nasprotju s ta debelimi, ki se delajo, da so zadovoljne in da se dobro počutijo v svoji koži, čeprav se že z avijona vidi, da se ne..Imam odlične odnose tako doma, kot v službi…itd.
Poleti je pa ja polno lahkih malo frfotajočih oblekic in tunik, ki hitro zakrijejo kakšen kg.
https://www.amazon.com/Summer-Floral-Casual-Shoulder-Dresses/dp/B07DWNH6R8
Rokavi “off the shoulder” ali netopirjasti, malo širši in je.
NA NOBEN NAČIN pod tuniko ne pajkic, raje hlače iz tenkih materialov.
Nekaj predlogov, ki jih še nisem zasledila:
lili, Marks and Spencers ima zelo široko paleto izdelkov, med drugim tudi iz naravnih materialov za okrogle. Žal so pred par leti zaprli trgovino v LJ, ampak če boš kdaj v UK… uživaj. 🙂
Znamka Mango ima tudi linijo plus size izdelkov, imenuje se Violeta in lahko naročiš preko spleta. Velikosti segajo nekje do 52 – 54, vendar pa bodi pozorna pri izbiri materialov.
Btw. tudi vedno več znanih znamk ima t.i. plus oz. curve linije.
Če želiš kaj bolj modernega, za naše razmere odpuljenega 🙂 ti priporočam ameriško znamko Universal Standard. Dostavljajo tudi v SI, vendar bodi pozorna, saj je znamka višjega ranga in temu primerno te po žepu udari tudi carina.
Če rada garderobo redno spreminjaš, se ozri tudi po bolhi. Občasno se tam najde prave zaklade, v zeeeelo srečnih primerih pa zakladnica, ko kdo prazni svojo omaro.
Bodi lepa in uživaj! 🙂