Kaj nositi pod takšno obleko, prosim za pomoč
Všeč so mi take obleke, ki lepo poudarijo postavo, kot jo imam. Ne znam pa jih dobro nositi – spodaj prilagam fotografijo, kakšne obleke imam v mislih. Brez rokavov, v umirjenih barvah, temno modra, siva ipd., telirana. In zdaj vprašanje: kaj nositi spodaj v teh mrzlih mesecih – kako bluzo v kontrastni barvi, kaj še?
kako kombinirati čevlje, kakšne barve hlačne nogavice…?
hvaležna za nasvete!
[img]https://i.pinimg.com/736x/e7/7f/af/e77fafe194484bef9f6b75d1e3602d71.jpg[/img]
Spodaj spodnjo majico na spageti naramnice, cez pa jopo in v vecjem mrazu se jaknco oz samo jakno. Lahko se igras z zavihanimi rokavi. Hlacne nogavice v kozni barvi in spet odvisno kako hladno je, gleznarji, skornji, pac cevlji za jesen in zimo. Ali bo jakna ena lepa ali oac jeans pa odvisno od priloznosti.
Take obleke nosim tako, da imam spodaj še nekaj oblečeno, ker sem bolj zmrzljive sorte, in sicer: oprijeto črno majico, belo srajco, črtasto srajco, puli oprijet kožne (roza-bež) barve, puli oprijet sive barve,, pulover oprijet bež barve, majčko belo s črnimi črtami, prav tako oprijeto. Obleke imam različnih barv, črne, sive, bež, črne z vzorcem, ne vem, če sem se vseh spomnila 🙂
Če moram biti bolj formalna imam na povrh tega še suknjič ali bolero.
Kožne nogavice, salonarje črne ali kožne barve. Za ven škornje, črne ali rjave.
Takšna obleka je super za kombiniranje.. Jaz bi dala spodaj kakšno srajčko, ali pa čez suknjič, blazer, spodaj črne najlonke in salonarje.. To je za office look, za bolj casual look, imaš pa tudi sto enih možnosti.. čez kakšna jopica, jakna, spodaj najlonke (črne, barvne ali s kakšnim vzorcem, če so ti všeč) in škornji z nizko peto, za tak jesenski look. Uživaj v kombiniranju 🙂