Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj novega?

Kaj novega?

A mogoče katera ve, če imajo v H&M v LJ kaj novih otroških stvari. Da se ne bom brezveze z Dolenjske vozila. Hvala!

Ponavadi prodajajo v trgovinah samo novo robo, razen če greš v kakšno koncesijsko trgovino!

A ti razumeš slovensko? Jasno da je novo, ampak ali je isto kot npr. pred enim mesecem ali je še kaj novih modelov?

Zadnjič sem šla v Ikeo v Gradz, pa sem se še v HM oglasila. Tko, iz navade pač. Sem kar pihala od jeze. V Ljubljani (pa živim tu) tudi praga te trgovine ne prestopim več. To robo v LJ naj si kar nekam vtaknejo (razni izgovori zaradi prostorske stiske … ne pomagajo).

Lp

Jaz sem nad lj H&M strasansko razocarana…za fantka skoraj ne dobim nic, sploh ce iscem kaj od st.80 naprej..za puncke se se nekaj dobi…tako da gremo mi raje v A

Včeraj sem nekje prebrala, da bodo v A v trgovinah razobesili plakate, da jemljejo nazaj nek model dekliške jakne ( iz švedske), ker ima ovratnik iz zelo vnetljivega materiala. Da bodo vsem, ki bodo vrnili jakno vrnili denar.

Nič ni pisalo, da bi tudi pri nas prodajali tiste jakne.

Ja razumem! Sej si vprašala če imajo kaj novega, pa sem ti povedala da rabljenih stvari ne prodajajo!

Drugič pa povej, da misliš novo robo od takrat ko si bila nazadnje.

New Report

Close