Kaj obleči
Vprašanje za vse, ki se spoznate na oblačenje, jaz se namreč ne kaj dosti.
Avgusta sem vabljena na poroko ob morju. Gotovo bo zelo vroče in belim si glavo kaj na j oblečem, da bo primerno. Stara sem 46 let, močnejše postave (170/ 96), ne jabolko ne hruška, cela sem zalita in imam trebuh. Blond naravna in temnejša polt. Rada bi kakšno lepo obleko, mogoče frfotavo a mora biti dolga. Kratkih oblek in kril ne nosim zaradi debelih nog. Ali mogoče lahke hlače in nekaj čez. Poroka ne bo zelo formalna ampak bolj sproščena. Materiali, barve, kroji… ?
Jaz bi ti svetovala kakšno oblekco, bolj klasičnega kroja, iz lepo padajočega materiala. Najboljše iz viskoze, ker je zračna in ti tako ne bo toplo. Naj bo enobarvna. Če si okrogle postave, menim, da bi se bilo najbolje ogniti vpadlivim vzorcem, volančkov ali čim podobnim. Raje se nato polepšaj s kakšnim lepim kosom nakita.
Se pridružujem mnenju zgoraj. Ne vem, kaj ti je všeč, malo poguglaj. Se strinjam z dolgo obleko, po možnosti v eni, nevtralni barvi, v lahkotnem materialu kot je viskoza. Glede na postavo bi opozorila, naj ima malo rokavčkov.
Tole sem na hitro našla, če ti kroj ustreza?
http://www.flowerborderdesign.com/cdn/file/lovable-plus-size-bridesmaid-dresses-plus-size-bridesmaid-dresses-kiyonna-clothing.jpg
Jaz bi izbrala kaj od tega, v drugačni barvi seveda…
Če te prav razumem, govoriš o lahni dolgi poletni obleki, kar je čisto v nasprotju z vsemi linki. Po mojem moraš pogledati malo za boho stil, vsaj tako si jaz po prebranem predstavljam, da iščeš.
Ko boš malo pogledala, boš vedela, kaj iščeš in kaj misliš, da bi ti ustrezalo ter lepo pasalo. Mi ne vemo, kaj ti je všeč. Tudi vreme ni predvidljivo.
Lahko daš na Google Summer Dress, Summer Maxi Dress, Summer Long Dress, Women Summer Dress ipd. Lahko dodaš še plus size. Pač malo poglej slike in boš potem že malo vedela, kaj je tisto, kar ti pade v oči.
U ta je res lepa, sicer brez čipk ki mi ne sedejo najbolj. Kroj bi po moje kar bil, tudi temno modra po moje kar paše ob morje. Kakšen nakit bi dala zraven ? Pa sandale ? problem bo dobiti tako obleko.
[/quote]
Ok, imam malo več občutka, kaj vam je všeč. Jaz bi kombinirala z nude ali srebrnimi sandali. Isto nakit.
Tukaj imate recimo še eno brez čipk, samo jaz je za vroče dni ne bi izbrala, ker je iz poliestra.
https://www.next.si/sl/style/st381552#305707
Na poroki je glavna zvezda nevesta in dvomim, da si želiš izstopat s kakšno hudo specialno obleko.
Ne rabiš komplicirat, poleti je naprodaj cel kup luštnih oblek in hlač iz lahkega materiala. Jaz predlagam, ker se mi zdi, da se boš tudi ti bolje počutila, da si kupiš kakšne lahke šifonaste hlače v poljubni barvi in kombiniraš s kakšnim bolj elegantnim zgornjim delom, za zvečer pa dodaš še kako daljšo jopo ali večji šal.
Vaš link
Mogoče kaj temu podobnega?
https://www.amazon.com/AMSKY-Summer-Elegant-Printing-Sleeveless/dp/B07F8WML95
Drugače pa je lahko to povabilo zdaj izziv, da kakšen kg izgubiš do poletja;)
Iščem viskozo, nekaj malega sem našla tukaj: https://www.bonprix.si/collections/zenske-velike_velikosti-priloznosti-svecana_moda/products/maksi-obleka-s-cipko-912841?variant=12688470016077
Če poroka ne bo preveč svečana, bi morda šlo skozi? Malo še prebrskajte sami.
Imam eno obleko, crtasta belo-crno-rumena, sem jo nosila za eno poroko… Zdaj mi je 3 stevilke prevelika :))) ti jo dam, ce hoces.
To kar so ti predlagali, je ali prevroceza avgust in morje ali prevec napihnjeno. Nikar ne obleci nic frfotavega! Tisti kroj une modre s cipko je fajn, samo da bi bil material bolj poletni in brez rokavov.
Mogoce pa shujsas do poletja :)))
Ne bogi so ljudje, ki so POLAPISMENI, kot si očitno ti. Članek vsebuje 53 kombinezonov, kar pa ne pomeni, da mora avtorica obleči prvega na sliki, idejo pa vseeno lahko dobi.
[/quote]
Za njeno postavo kombinizon ni primeren, to je za vitke in visoke ženske. Tudi plastenje oblačil, frfotavi dodatki, čipke, volančki niso primerna opcija, ker to vse optično razširi. Priporočam obleko, ki ni rezana v pasu, ampak pod prsmi, oz. tako imenovano wrap dress. Sicer pa bo treba po trgovinah in malo pomerjati.