Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj obleči

Kaj obleči

Kroj naj bo tak kot pri prvem linku za modro obleko s čipkami, vendar rokavi naj bodo kratki, lahko tudi brez rokavov. In lahek poletni material, a ne sintetika. Obleka naj bo enobarvna, ali z zelo drobnim vzorčkom, jaz bi vzela svetlejšo modro, ker bo poroka poleti. Čipke niso bistvenega pomena, dodajo pa lep detajl. Vzemi z ali brez.
Strinjam se, da razni volančki in drugi okraski niso najboljša varianta, sploh pa ne kombinezon.

Hmmm, jaz bi pa (glede na napisano) bolj priporočala lepo krojeno ljubko obleko do kolen. Vem, da meniš, da nimas lepih nog, pa sem prepričana, da bi ob pravilnem kroju zelo lepo izpadlo.

Ženske s polno postavo v dolgih oblekah vedno izpadejo bolj obilne. Vedno. Še vitkim dolge obleke včasih delajo prav škodo.

Tale npr. se mi zdi dobra izbira za iti na casual poletno poroko.
https://goo.gl/images/F7m6WJ

Lepo poudari silhueto, ni pa neokusno oprijeta, rokavi so ravno prav dolgi … Samo čevlji pa res ne pašejo poleg (so pregrobi). Sama bi izrala salonarje natur barve, da ne preseka noge, ampak raje optično podaljša. Razmisli in vsaj probaj kakšno – znaš bit prijetno presenečena 😉

predvsem pa se imej fino in praznuj z nevesto in ženinom 🙂

Glede na kile je še skoraj najbolje, da se ogrneš v rjuho.

Najboljši nasvet med vsemi 👍

Ker mi je zelo rado zelooo vroče bi izbirala obleko, ki se me čim manj dotika:):):) Da je rahlo blago, ki hladi, da je take barve, da se ne vidi če se prepotim (ker tisti madeži od znoja uničijo ves izgled), da mi ni treba cel dan (in noč) trebuha vleči noter, da brez problema sedim in se ne vidijo kolobarčki, da me hladi po hrbtu in da je obleka taka, da jo lahko nosim še ..no kadarkoli:) …. sem rada udobno oblečena

Zase bi gledala nekaj v tem stilu v kombinacij svetlečih nizkih čevljev s paščki (čimbolj odprti in mehak podplat, ker boš dolgo na nogah) in zraven neko pašmino s katero se ogrneš reda radi ali pa ker te zebe.

[img]https://debenhams.scene7.com/is/image/Debenhams/?wid=244&hei=430&size=244,430&cropN=.2,0,.57,1&layer=1&src=Debenhams{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}2F62575_MC376843&size=430,430&qlt=85&op_sharpen=1&resMode=sharp2&op_usm=0.5,0.5,5,0[/img]

Res je.
[/quote]

Ampak res, tudi jaz sem ravno to hotela reči. Si predstavljaš, kako bi oseba s 96 kg izgledala v temle? In ti to resno predlagaš? Me prav zanima, zakaj se ti to zdi dobra ideja.

S tem se kar strinjam in ta kroj hi mi kar odgovarjal s kakšnim ogrinjalom. Le vzorec je premočan. Problem je kje dobiti kaj takega v št. 46. Sploh glede materisla in, da ne izpade ceneca cunja. Kar gledam po spletu je sam poliester in me kar mine. Hvala vsem za nasvete.

S tem se kar strinjam in ta kroj hi mi kar odgovarjal s kakšnim ogrinjalom. Le vzorec je premočan. Problem je kje dobiti kaj takega v št. 46. Sploh glede materisla in, da ne izpade ceneca cunja. Kar gledam po spletu je sam poliester in me kar mine. Hvala vsem za nasvete.
[/quote]

Predlagam junijski izlet v Lj Emporium v BTC – imajo tvojo številko, imajo take kroje, imajo take materiale in veš kaj – tako obleko dobiš pod 100€;) In btw: tam ti jo še brezplačno skrajšajo če ti bo predolga:)
Vsemi si čas in se zabavaj v preoblačenju:):) Mogoče imaš že kar obute čevlje, ki jih boš imela na poroki, da vidiš kombinacijo. Tudi kakšni vzorci in barve te znajo presenetiti kako ti dobro pašejo;)

Kupi seveda oblačila na Bolhi.Samo tako boš IN.

Predlagam junijski izlet v Lj Emporium v BTC – imajo tvojo številko, imajo take kroje, imajo take materiale in veš kaj – tako obleko dobiš pod 100€;) In btw: tam ti jo še brezplačno skrajšajo če ti bo predolga:)
Vsemi si čas in se zabavaj v preoblačenju:):) Mogoče imaš že kar obute čevlje, ki jih boš imela na poroki, da vidiš kombinacijo. Tudi kakšni vzorci in barve te znajo presenetiti kako ti dobro pašejo;)
[/quote]

[/quote]
Očitno bom res tako natedila.

[/quote]

Jaz sem tudi že skoraj oversized, v katerih trgovinah v Emporiumu bi imeli take oblekice, kot ste jih v parih linkih nanizale, zlasti so mi bile všeč Valentinine!

Lp!

Jaz sem tudi že skoraj oversized, v katerih trgovinah v Emporiumu bi imeli take oblekice, kot ste jih v parih linkih nanizale, zlasti so mi bile všeč Valentinine!

Lp!
[/quote]
To tud mene zanima. Kolkorkrat sem bila tam kaj podobnega nisem videla.

Očitno bom res tako natedila.
[/quote]

Uživaj…in na poroki tudi;)

Lp!
[/quote]

Ko sem lani poleti kupovala tako obleko, sem videla, da so imeli številke do 48 – trgovine so pa v zadnjem delu Emporiuma na strani Top Shopa: Wallis, Punto Roma in vse tam okoli. Dejansko imaš tam veliko izbire in si vzemite čas in preglejte kar vse kar vam je všeč;)

Če izbiraš obleko, potem na tvoje mere vsekakor oblekca do kolen na “A” kroj in obvezno visoke pete

https://zenideen.com/wp-content/uploads/2018/07/kleider-fuer-mollige-a-linie-kleid.png

Za vse katare mi svetujete obleko do kolen, ne pride v poštev. Niti pod razno. Lepe so mi a moje noge res niso za v javnost. Sploh za dogodek kjer moraš izgledati kar se da urejeno.

New Report

Close