Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Kaj obleči k širokemu krilu?

Kaj obleči k širokemu krilu?

Dajte mi pomagat: rada nosim krila, recimo kaj takega:

[img]https://im9.cz/sk/iR/importprodukt-orig/3d1/3d134aaf6980c2bf3048a7df3d16ff17.jpg[/img]

ampak zadnja leta ni mogoče kupiti nič pametnega za zraven. Vse majice/bluze v trgovinah so brezoblične, jaz bi pa rada nekaj bolj oprijetega, ampak nujno brez dekolteja … Imam jih kar nekaj v omari, ampak se jim začenjajo poznati leta …

Torej: kjer naj kupim kaj pametnega? Sem iskala kakšno slikico majice na netu, da vam prilepim, pa še slike ne najdem 🙂

Lahko bi pa dala šivat, kar po kroju teh, ki jih imam. Ampak, kam (v LJ)?

Mango

Nekaj takega:

Vaš link

Ne dolgo nazaj sem take – črne – kupila v New Yorkerju. Kje ti gledaš, ne vem, ampak jaz vedno vidim samo ozke in oprijete majice:)

Ja, take, kot so linku, vidim, ampak nobene ne bi oblekla 🙂
Torej:
ne sme biti “prešportna” beri: ne sme imeti tistega roba okoli vratu, material bolj “fin”,
Izrez: dekolte odpade, tudi minimalen izrez na V, U… Enostavno mi ne paše, zgledam podhranjeno… Še najbolje je na ladjico, lahko tudi padajoč ovratnik, tako da je v bistvu cela majica (ali vsaj spredaj, čez prsi) “v dvojno”, če si predstavljate.

Zgleda, da bo res treba najti šiviljo 🙂 Še vedno sprejemam predloge za LJ…

K takemu krilu v bistvu pašejo bluzice, ne majčke.
Nara camicie recimo ali kaj podobnega.

Tudi take na ladjico sem jaz že v New Yorkeju kupovala, je pa res, da pozimi, ne sedaj.

Nekaj takega, kot je srednja? Mogoče pa res kakšna zelo oprijeta bluza.

https://www.google.si/search?q=ozke+bluze&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjAqrDh9arcAhXLKlAKHVJNB-wQ_AUICigB&biw=1344&bih=734#imgrc=iBF3Bzff1YAcSM:

Ja, ta je pa res lepa, ampak za privat, v službo pa ne morem taka 🙂

Ladjico sem mislila nekje do tam, kjer se ključnica konča…

Aja, sem pozabila povedati – sovražim gumbe 🙂
Ja, vem, kompliciram…

Ampak prisežem, samo pri tem (no pa pri čevljih), drugače sem eno tako nezahtevno bitje 🙂

:), malo pa moraš, saj si ženska, no. Drugače je pa meni idej zmanjkalo, ker ne hodim po teh štacunah kaj preveč (sem pa tja kakšno majico kupim), jaz kar preko kataloga kupujem:)

S Oliver, Orsay, Top textil

Comma

Ali pa Julija -spletna trgovina.
Tudi v Pletisi gotovo kaj najdeš. (Mercator Šmartinska).

Aha, Nara Camicie, ja, nekaj takega imam v mislih, ampak to so stare kolekcije, bom šla pogledat v City park, če bi bilo kaj:
https://www.google.si/search?q=nara+camicie+katalog&hl=sl&tbm=isch&tbs=rimg:CcQ5WY8j8mjDIjgkNkoHU8YeYFyI4YlLOPucq47LYNNPOJlKKahC8toGy1tJ1Pt2lFuiwjQvAMGsbi2QyiB1ZItyRyoSCSQ2SgdTxh5gEcR9ibLNj53nKhIJXIjhiUs4-5wRsL2X8QqSiekqEgmrjstg0084mRFlt47JnfEqAyoSCUopqELy2gbLEcn4sAEVIqCOKhIJW0nU-3aUW6IRjRzi8yF_1jO8qEgnCNC8AwaxuLRFiEYaxBB54BCoSCZDKIHVki3JHEQcoBW3KFi96&tbo=u&sa=X&ved=2ahUKEwiqkZT7i6vcAhWCbVAKHRdaAOgQ9C96BAgBEBg&biw=1344&bih=734&dpr=1.25#imgrc=Aeu-lThjLfqr5M:
https://www.google.si/search?q=nara+camicie+katalog&hl=sl&tbm=isch&tbs=rimg:CcQ5WY8j8mjDIjgkNkoHU8YeYFyI4YlLOPucq47LYNNPOJlKKahC8toGy1tJ1Pt2lFuiwjQvAMGsbi2QyiB1ZItyRyoSCSQ2SgdTxh5gEcR9ibLNj53nKhIJXIjhiUs4-5wRsL2X8QqSiekqEgmrjstg0084mRFlt47JnfEqAyoSCUopqELy2gbLEcn4sAEVIqCOKhIJW0nU-3aUW6IRjRzi8yF_1jO8qEgnCNC8AwaxuLRFiEYaxBB54BCoSCZDKIHVki3JHEQcoBW3KFi96&tbo=u&sa=X&ved=2ahUKEwiqkZT7i6vcAhWCbVAKHRdaAOgQ9C96BAgBEBg&biw=1344&bih=734&dpr=1.25#imgrc=lzosFjBsQVHLEM:

Esprit. Ima veliko decentne mode, dobre materiale, lepe kroje.

Evo kaj takega:

https://www.esprit.eu/sale/women-sale/t-shirts/floaty-top-with-balloon-sleeves-028EO1K001_685

Zdaj imajo sicer veliko oversize majic, ker je pač taka moda, ampak če malo pobrskaš, bi morala kaj najti.
Jaz sem letos kupila nekaj lepih majic v Modiani.

Kaki bodi iz zare, al pa srajčke bolj oprijeto bi dala zgoraj, glede na to, da je krilo širše.

Lepo, da se nekatere ženske še oblačite ženstveno.

meni se pa zdi tole krilo predvsem kmetavzarsko, iz nekje 80-ih let. Ni modno, ni lepo (sploh primer barve), predvideno za zelo suhe ženske, ostale pa seveda iščete nasvete,kaj kombinirati.

Sprehodi se po trgovinah, najdi kaj bolj normalnega, lepega. Boš tudi kombinirala lažje.

Avtorica je namignila, da je zelo suha.
Napisala je, da je to primer krila, ne da bo kupila točno tako krilo točno te barve. In ostale smo to očitno razumele.
Taka krila prodajajo povsod. Po mojem to niso 40 let stare zaloge, kaj meniš? Poleg tega je ni zanimalo naše mnenje o tem, ali je tako krilo lepo ali modno. Njej je lepo, pika. Da vidimo tebe, kako se ti oblačiš … verjetno tvoj slog tudi ne bi bil všeč vsem. Jaz zase vem, da moj ni, še več, verjetno je všeč bolj malo ljudem. Ampak veš kaj? Me ne zanima, glavno, da se jaz dobro počutim.

OK, krilo na moji zgornji sliki je res samo za predstavo, v praksi so moja krila bolj frfotava, krajša in praviloma vzorčasta 🙂

Želim samo “uravnoteženo silhueto” če razumete. Ne more biti široko krilo in potem brezobličen zgornji del…Hvala bogu, da je v moji omari precej oblek, odpade razmišljanje, kaj skombinirati 🙂

Bluzice torej (brez gumbov, če ti gredo na jetra:))) , lahko še kakšen lušten bodi, recimo off the shoulder, ali na ladjico, bodiji so oprijeti in super izpadejo, lahko čez kakšen širok pas, če si tip za to.
Po mojem boš luškana 🙂

Na bodi doslej nisem pomislila, ga še v življenju nisem oblekla… Evo, hvala vama za idejo 🙂
Zgledalo bi po moje OK, ampak praktično pa ni najbolj. Pa verjetno se potem pozna obris pod krilom? Kaj pa, če odrežem in zarobim?

Zdaj mi pa svetujte še šiviljo v Lj, ki bi mi to naredila (in bi šivala tudi po predlogi), pa sem zmagala 🙂

Kaj veš mogoče v kateri trgovini bi se dalo to črno (iz srednje fotke) kupit?

Obris? Kakšen obris? Enako je, kot će imaš spodnjice, te pa menda nosiš? :)))

Kaj veš mogoče v kateri trgovini bi se dalo to črno (iz srednje fotke) kupit?
[/quote]

Na žalost ne, ker jaz prav veliko po trgovinah ne hodim. Sem pa pred časom nekaj podobnega (tričetrt rokavi in ne tako velik izrez, v New Yorkerju videla.

Ne vem, kaj se usajate nad tem krilom, dejansko je zelo ženstveno in lepo ženskam pristoji. Spominja me na oblačila v nadaljevanki Velvet.

Sama nosim taka krila in to vedno z bolj ali manj oprijetimi zgornjimi deli. Lepše je, če imaš zgornji del vedno zatlačen noter v krilu. Možno je tudi, da imaš zgornji del ven, a mora biti potem zgornji del relativno kratek in zelo oprijet.

Če pa nosiš zgornji del zatlačen noter, v krilu, lahko imaš tudi kakšen kroj, ki je v pasu neoprijet, ker zatlačiš noter v krilo in ustvariš iluzijo, da je bolj oprijeto – ampak vseeno moraš pomeriti zraven, ker nekateri kroji bluz ali majic so širši tudi v delu pod vratom in potem ne izpade lepo.

New Report

Close