Kaj obleči?
Zivjo,
Stara sem 16 in bi res potrebovala vaso pomoc pri mojem stilu in izbiranju oblacil za mojo postavo.
Torej…
-visoka sem 165 cm
-moje noge so suhe, edino na notranji strani stegen je nekaj mascobe vendar ne prevec
-moji boki in rit so popolnoma ravni
-Moj pas se vidi pri kaksni kiklici da je ozek vendar se tega ne opazi ker nimam sirokih bokov
-moj trebuh ni raven, vendar pri kaksnih high weist hlacah izgleda kot da je skoraj popolnoma raven
-suhe roke
-mislim da je moja postava nekaj med trikotno in pravokotno🤷♀️
Poskusila sem ze veliko razlicnih stilov vendar nisem prepricana kaksne vrste oblacil bi skrile moje pomankljivosti in izpostavila dobre lastnosti. Veliko nosim skiny jeans z visokim pasom, ker moje noge lepo izpadejo vendar moji boki ki so cisto ravni potem izgledajo kot da so kvadratni. Niso mi vsec kaksne hlace na zvonec, rada pa nosim skate skirt ker mi skrijejo boke in rit in povdarijo moj pas.
Prosila bi vas za cim vec predlogov, nasvetov in morda kaksno sliko. Zanima me tudi ali bi bile mama jeans primerne ali ne.
Hvala vam❤
Če nimaš velikih prsi oz. se ti poznajo v okolici srca kosti imaš bolj elegantno postavo. Ne glej “baddie” dekleta kot so Kylie, Nicki Minaj in fizično podobna dekleta glej kaia gerber, kendall, bella hadid… Mogoče bi ti bolj paše kakšen tshirt dress, oversized srajica (odpni kak gumb več 😉 ), polo shirt dress je zelo lepo videti na mladem suhem dekletu (fred perry, ralph lauren..), ali pa preprosto kratke svetlejše denim hlače in oversized tshirt (naj bo do dna riti) najlažje je najti take majice na moškem oddelku ker je večja luknja za vrat in si rokave samo ene 3x zavihaš pa je zraven pa če je črna majica kombiniraš zlato in bela majica srebro. Lp, upam da je kaj pomagalo