Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kaj oblečt za h ginekologu?

kaj oblečt za h ginekologu?

Jaz pa naga priskakljam iz slačilnice in to je to. Koliko frač je že videla ginekologinja in koliko jih še bo. Če je pa tvoja res neko posebno čudo (sramne ustnice do gležnjev ali zelen ščegetavček,….) ja… potem te pa razumem. Tudi jaz bi prišla v kikli in samostoječkah, tako pa ne ;))))

A greš ti h ginekologu, da se napase nad čudovitim pogledom ali greš h ginekologu zaradi zdravstvenega pregleda ?

joj kako ene komplicirate resno…. kaj ma tvoj ginekolog kabino za slačenje na drugem koncu hodnika kot ginekološki stol, pa moraš naga čez celo ordinacijo?

oblečeš kar pač drugače oblečeš. jaz grem v kavbojkah. in ne moreš verjet…velik nas je takih : )

No, da vas mal utišam. Tam res priporočajo, da se pride v primernih oblačilih,t.j. krilu !!

aja? meni ni še nihče tega priporočal , ne svetoval. in glede na pacientke v čakalnici , njim tudi ne.
ampak moj ginekolog je bolj moderne sorte : )

To je pa too much….

Eni ste pa smešni. Zdravnik gor ali dol, še vedno je krvav pod kožo, le da tega vsak ne pokaže. Zakaj se je pa kdo odločil za ta poklic? Veselje do gledanja je tudi en dejavnik tega početja :-). Imam kolega, ki se je odločil za ta poklic ravno zaradi tega, da jih bo lahko čimveč videl in “obdelal”. Ampak obnaša se zelo profesionalno, tako da, če bi lahko brali misli, bi bili šokirani 🙂
In še zdaleč ni isto, če se razkazuješ svojemu dragemu ali ginekologu. Če bi bilo, potem pa kar kiklico in hlačke dol, pa se šetajte po ulici.
Sama sicer glede oblačenja ne kompliciram, ampak ko razširim noge pred mojim fantom, je res povsem drugačen občutek :-)))))

jesus krist

A ko pa ginekologu razširiš noge in te pregleda in ti po možnosti še prste not porine, ti pa ni nerodno.
No jaz sem ga imela ravno danes…in sem uživala, ker me že dolgo ni kdo poslatal po luliki…sem mu skoraj rekla naj ne neha…res me je razrajcal…
Zdaj sanjam o tem kak bi me poseksal na tistem stolu…

A ko pa ginekologu razširiš noge in te pregleda in ti po možnosti še prste not porine, ti pa ni nerodno.
No jaz sem ga imela ravno danes…in sem uživala, ker me že dolgo ni kdo poslatal po luliki…sem mu skoraj rekla naj ne neha…res me je razrajcal…
Zdaj sanjam o tem kak bi me poseksal na tistem stolu…
[/quote]

Ja bog pomagi no,žena odprla temo staro 12 let… ahahahah …..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close