Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj obujet v uggice?

Kaj obujet v uggice?

Zanima me kaj obujete v uggice?
Ali jih nosite na najlonke, na klasične nogavice?

Sploh ne porinem tace v to grdo obuvalo.

klasicne nogavice

ugg so ugly ampak udobni in topli, postala sem pristasica funkcije nad lepoto.

Joj, samo to obuvalo je pa res grdo… pa tud ”in”ni več, tako da…

–če se vam zdi še tako smešno: sveže umite bose noge. Notranjost Ugg obutve je kar lepo “volneni štumf”. volna je pa odličen material – ko je vroče, hladi, ko je mrzlo, greje. Nimam jih pa v službi noter na nogah naprimer 10 ur – se preobujem v službi v drugo obutev.

Ob polarnem mrazu, ko je krepko pod15minusa, pa noter obujem še ene volnene nogavice.

Nikoli plastike – ala najlonka, pa tudi bombažnih štumfov ne – ker v nobenem primeru stopalo ne diha pravilno v volneni notranjosti Ugg škornja ali čevlja, ki je odličen izolator.

ene Ugge imam že cca 8 let (ne klasičen tarjav tatdi usnjeni model, ker mi ni všeč ampak Cardy), že vsaj 10x oprane v stroju, noben problem.

Jest jih obujem na najlonke, včasih ko je fejst mraz dam čez najlonke še tanke nogavičke. Na boso nogo pa nikoli.

Obujet al ne ubujet toj zdej v uprašanju, ane eto. Slađana sestro, prosam te slovenštinu mal potrenirat, hitar†

Jaz imam občutek, če jih obujem na najlonke, da mi hoče noga drset v njih. Na klasične nogavice je sicer uredu, vendar me moti to, da se moram na šihtu preobuti in potem še te nogavice dol in gor dajati.

Mogoče imaš malo prevelike pa ti noga notri skače. Ni druge rešitve kot (debele) nogavice.
Meni nič ne drsi noga v njih, tudi na najlonke z lycro ne.

New Report

Close