Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek “Kaj pa 20 letnik ve o seksu?”

“Kaj pa 20 letnik ve o seksu?”

Ker že slabe volje sem prideš?[/quote]

:))))

To da sem jst slabe volje je spet en vš obrambni mehanizem, ker mi niste kos v debati. Najlažje je take strelat “o, a sem ti na ego stopla, si vs popenu, sem zadela v občutljivo točko, preveč se ukvarjaš z mano” itd. To so kindergarten fore. Povej kej pametnga, al bod pa tih. Simple je.

:)))))

Res ti nismo kos v debati. Imamo lajf poleg mona in te res ne moremo dohajat. Saj veš, ko pride partner domov, je bolje uživat z njim kot monovci.

Po tvoji logiki si najboljši tam okrog krematorija :P[/quote]
Ce gres posplosevat. Lahko pa ostanes pri tem, da je povprecen 25-letnik boljsi od povprecnega 20-letnika. Nikjer ne trdim, da je 70-letnik boljsi od 65-letnika, lol. Sem kar lepo o 20-letnikih pisal.[/quote]

Saj pravim vse to je zelo relativno….. lahko je (dostikrat je) lahko pa tudi ni….. lahko med 16 in 18 fukaš ”vsak dan” potem pa od 18 do 25 nič….. torej kdaj si boljši? Po moje pri 18tih…..

Lahko čez 5 let umrem in čez 10 let ne bom boljši kot sem danes ker me ne bo recimo, torej mi nič ne bo stalo….. da bi sploh lahko kaj porinil kam.

in tako dalje v nedogled….

Je pa dejstvo da moškemu libido tam nekje po 20tem začne upadat….. kar pomeni da je tehnično in fizično gledano vsak dan ”slabši” vsaj v tem vidiku.

In ja, 20 letnik je lahko tudi boljši od 30 letnika, ker je lahko 30 letnik nedolžen 20 letnik pa je lahko seksal že z nekaj ženskami…. pač teoretično gledano…..

Jaz se po kakšnem letu dni, rednega spolnega življenja nisem naučil več neke silne ”knjige” novih znanj in sposobnosti…. (in ne kamasutra niso nova znanja ampak položaji) vsaka ženska je vsaj deloma posebna, vprašanje je samo kako fejst si jo moški želi zadovoljit (beri pripeljat do orgazma) za to pa niso pomembna leta ampak inteligenca moškega, za kar pa leta niso pogoj….

V povprečju pa bi se morda celo strinjal, samo žal nimam nobenih realnih primerjav, ker z moškimi ne delujem na spolnem nivoju, in je vse to izključno teoretično in subjektivno.

Je pa tudi tak, da je 25 letnik v povprečju boljši od 20 letnika bi se še strinjal, zdaj da je v povprečju potem tako naprej pa ne vem….. ker 20 letnik je še vedno le ”študent” medtem ko 25 letniki že so odrasli moški….

Zanima me sicer, do kod to velja, ker potem bi Ana morala iskat 45 letnike, ker oni so še bolj sposobni kot 35 letniki kajne? Ali do kdaj to velja, samo do 35?

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Lol….napihovanje petelinčkov….kakšno zabavno branje za dobro jutro.
:-)))

Boljše to kot dolgočasno in nikoli zabavno skakanje kur po MONu 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Sej, ko bo 40 let stara, bo pa trdila da so 50 letniki najboljši ljubimci, 30 bodo pa nezreli fantki. Mogoče bo zdej Dater končno dojel kaj že cel čas želim povedat.

Sej se je ne dolgo nazaj tista “Lepolaska” hvalila, da ima doma 50 letnika, ki jo boljše pofuka kot katerikoli 20-30 letnik. Kaj še rečt…

Isto ku*ac kot da si jst zdej zrihtam eno 50 letnico in jo potem hvalim, da boljše izgleda, kot večina 20 letnic.

Sej, ko bo 40 let stara, bo pa trdila da so 50 letniki najboljši ljubimci, 30 bodo pa nezreli fantki. Mogoče bo zdej Dater končno dojel kaj že cel čas želim povedat.[/quote]
Kaj tebi so tud še vedno 13 letnice všeč, kot so ti bile v osmem ali sedmem razredu? Ali že kaj starejše gledaš?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Sej, ko bo 40 let stara, bo pa trdila da so 50 letniki najboljši ljubimci, 30 bodo pa nezreli fantki. Mogoče bo zdej Dater končno dojel kaj že cel čas želim povedat.[/quote]
Kaj tebi so tud še vedno 13 letnice všeč, kot so ti bile v osmem ali sedmem razredu? Ali že kaj starejše gledaš?[/quote]

Jaz ko sem bil 13 nisem niti mislil na 13 letnice odkrito rečeno, v mojih časih smo igrali igrice brcali žogo in se igrali z LEGO kockami.

Ti en vlki ”lover” si pa gledal 13 letnice ja, valda verjamemo

Ja saj, zato pa sprašujem do kod to gre 😛

Ker če sešteješ ena pa ena, pomeni da starejši je boljše je v povprečju, samo do kod, do krematorija očitno ne…. kje se torej konča, lepolaska se je hvalila z 50 letno mašino, tu Ana govori da so 35 letniki najboljši (tu okrog) itd itd itd

Pač vsak hvali svojo stran…. mogoče pa ni sposobna dobit dobrega 25 letnika, pa se pač tolaži kaj veš 🙂

Kaj tebi so tud še vedno 13 letnice všeč, kot so ti bile v osmem ali sedmem razredu? Ali že kaj starejše gledaš?[/quote]

Jaz ko sem bil 13 nisem niti mislil na 13 letnice odkrito rečeno, v mojih časih smo igrali igrice brcali žogo in se igrali z LEGO kockami.

Ti en vlki ”lover” si pa gledal 13 letnice ja, valda verjamemo[/quote]
Z lego kockami sem se jaz igral pri 5-tih, 6-tih letih. Zgleda, da si ti bolj med počasnimi. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Sploh nimajo tok leta veze tle. Danes zgleda povprečna 14 letnica navzven že čist odrasla ženska, še posebi če fukne celo fasado gor. Čim, ko dobi joške, je že to to. Po obnašanju je seveda druga zgodba, ampak, kot da pri seksu rabiš še kej drugega ob sebi, kot mlado napeto pičko ?

Mah, pusti tega trolla pri miru. Zdej ns bo pa želel prepričat, da je on seksal že pri 13ih. A še pri 30ih je hodil po dating portalih, lol

Ti en vlki ”lover” si pa gledal 13 letnice ja, valda verjamemo[/quote]
Z lego kockami sem se jaz igral pri 5-tih, 6-tih letih. Zgleda, da si ti bolj med počasnimi. :)[/quote]

LEGO kocke so rang do 16 let tak mimogrede….. ti vsevednež! Ti si pri 13tih valda že polagal babe in programiral programe v JAVI in C++ ipd…..

Kdo ti bo pa verjel no trolček neumen?

Za take delajo pa že umetne, ki ne rabijo nič drugega.

Ta Marko stari…

Tip dejansko uporablja dva vzdevka hkrati, potem pa na svoje komentarje lepi smeškote. Da si tak fuknjen bolanež, bog ti pomagi…

Po pomoti sem dal še na tvojega enega. :))

Ce gres posplosevat. Lahko pa ostanes pri tem, da je povprecen 25-letnik boljsi od povprecnega 20-letnika. Nikjer ne trdim, da je 70-letnik boljsi od 65-letnika, lol. Sem kar lepo o 20-letnikih pisal.[/quote]

Saj pravim vse to je zelo relativno….. lahko je (dostikrat je) lahko pa tudi ni….. lahko med 16 in 18 fukaš ”vsak dan” potem pa od 18 do 25 nič….. torej kdaj si boljši? Po moje pri 18tih…..

Lahko čez 5 let umrem in čez 10 let ne bom boljši kot sem danes ker me ne bo recimo, torej mi nič ne bo stalo….. da bi sploh lahko kaj porinil kam.

in tako dalje v nedogled….

Je pa dejstvo da moškemu libido tam nekje po 20tem začne upadat….. kar pomeni da je tehnično in fizično gledano vsak dan ”slabši” vsaj v tem vidiku.

In ja, 20 letnik je lahko tudi boljši od 30 letnika, ker je lahko 30 letnik nedolžen 20 letnik pa je lahko seksal že z nekaj ženskami…. pač teoretično gledano…..

Jaz se po kakšnem letu dni, rednega spolnega življenja nisem naučil več neke silne ”knjige” novih znanj in sposobnosti…. (in ne kamasutra niso nova znanja ampak položaji) vsaka ženska je vsaj deloma posebna, vprašanje je samo kako fejst si jo moški želi zadovoljit (beri pripeljat do orgazma) za to pa niso pomembna leta ampak inteligenca moškega, za kar pa leta niso pogoj….

V povprečju pa bi se morda celo strinjal, samo žal nimam nobenih realnih primerjav, ker z moškimi ne delujem na spolnem nivoju, in je vse to izključno teoretično in subjektivno.

Je pa tudi tak, da je 25 letnik v povprečju boljši od 20 letnika bi se še strinjal, zdaj da je v povprečju potem tako naprej pa ne vem….. ker 20 letnik je še vedno le ”študent” medtem ko 25 letniki že so odrasli moški….

Zanima me sicer, do kod to velja, ker potem bi Ana morala iskat 45 letnike, ker oni so še bolj sposobni kot 35 letniki kajne? Ali do kdaj to velja, samo do 35?[/quote]
No, vidis, da se le strinjas. V povprecju so 25-letniki boljsi jebaci od 20-letnikov. Izjeme, ceprav joh ni malo, se vendar le izjeme.

Razlike se v kasnejsih letih manjsajo. In v neki tocki, morda pri 35-ih?, se tehtnica (v povprecju!) prevesi v korist mlajsih. Izjeme so pa spet izjeme.
Jaz sem tudi ena od njih. Rezultati ne lazejo. Pa zato se ne trdim, da je vecina mojih vrstnikov oh in sploh. Vem, da ni.

Ce bi bil tudi sam relativno zanemarjen, zakreditiran in zamorjen povprecnez kot ga je vceraj opisal NS, in bi poleg ene resne veze v mladosti morda se 30x seksal s par puncami podobne starosti, se ne bi pocutil kaj ekstra izkusen.

By the way, off topic, ze par dni v resortu opazujem 60-letne frajerje s tridesetletnicami. En par je ravno pred mano iz vode prisu. On bolj obilen, siv in skoraj plesast. Ona… tko to. Ampak mlada. Pa vceraj sta se 2 podobna v vodi zacela meckati. Ga je kar ona “napadla”. En od teh, starejsi Ukrajinec, je se 4 odrasle “otroke” s sabo pripeljal. Veste, ko lahko 100k pljunes na dopust, so pravila igre malo drugacna od teh o katerih se pogovarjamo. Tudi 60-letni tip je lahko kar naekrat bolj seksi od povprecnega 35-letnika. 😀

Ja se, ampak res izključno za ta dva ”koša” torej 20 proti 25….. med 25 in 30 se mi zdi da več praktično ni razlik…..

20 letniki so pač tako kot bi se pogovarjali o 15 letnicah…. meni so tudi boljše 18-25…. ker one že zakonsko niso, pa še res so otroci.

Pa še dejstvo ostaja, da je moški v postelji načeloma bolj aktiven od ženske, vsaj jaz sem no, kar pomeni da večino seksa delajo moje mišice, v večini običajnih položajev, z izjemo cowgirl variante in reverse cowgirl ipd…. kar pomeni da je pri moškem fizika bolj pomembna kot pri žeski vsaj za sam akt (ne izgled) in če se prej utrudiš si slabši, smo pa mlajši v povprečju bolj vzdržljivi kot nek povprečen 35 letnik. kaj šele 40 45 itd….

To je pač dvorezen meč, če ne veš kaj delaš pa maš vzdržljivost lahko izpade smešno, samo če pa veš kaj delaš pa ne moreš pa je žalostno 😛

Bolj ”seksi” ja, samo če je boljši v postelji pa vprašanje, razen če pri ženskah res keš stimulira G točko 😛

NS, res ti odlično uspeva sramotenje svoje generacije. In potem se čudiš …

Ne bi vedla. Ampak me 45 letniki ne mikajo, ravno tako, kot 25 letniki ne.
Se več ali manj kar držim svojih vrstnikov, ki me še najbolj zadovoljujejo tako na intelektualnem, kot tudi tehničnem področju.

To je resen šiht, bit sponozruša. Traja 24/7.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close