Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kaj pa če sta totalna “pujsa” dedek in babica???

kaj pa če sta totalna “pujsa” dedek in babica???

No, kdo je Majula ne vem, jaz sem to kar sem podpisana. Sem sama ze zgoraj napisala, da se bom podpisala pod to kar pisem.

Zn, tist odstavek – ja po eni strani ga mislim tako kot pise. Ker toliko nesramnnosti z njihove strani mi ni dobro. Tolikokrat kolikokrat sem jim jaz ponudila roko ne bi naredilo dosti zensk. Pa sem. Za voljo nasega pikeca. Pa ce ne gre ne gre, nekje je meja in pika.

Ljubezen, jaz sem polna ljubezni – do ljudi, ki mi kaj pomenijo – torej druzine, prijateljev in nimam predsodkov. Je pa res, da ne maram ljudi, ki se delajo nekaj kar niso – zato sem sama tut podpisana, ker sem to kar sem.

Tiste stvari, ki jih pisete o pospravljanju – clovek zmerom rade volje pomaga, tut jaz, ampak ce vidis da ni ucinka, da je cez nekaj casa zopet isto, in npr. zenska sedi pred Tv jem ko ti nekaj zanjo delas? A ima katera takrat kako voljo pomagat. A mislite da taksni ljudje znajo cenit pomoc? Dalec od tega. Da bi kdo kdaj rekel kaksno lepo besedo – napacen naslov za take stvari.

Zato mislim, da ce si katera od nas malo duso spove, kar si je vcasih treba, ne je napadat. Smo taki in taki. Edini imate dobre starse, starestarse, tasce,…..drugi nimajo take srece. In tako kot sem nekje zgoraj prebrala, jaz sem vzela mojega moza, ker ni na tem svetu osebe, ki bi jo tako ljubila kot njega. In verjamem, da vecina ljudi ima svoje drage s tega razloga- ne zaradi starsev.

Ne se med seboj tako napadat – cez 10 dni je bozic, veselimo se ga – jaz bom vsem poslala voscilnice, tudi tasci, kot vsako leto, obicajno ne pride nic nazaj ampak mi je vseeno, ker bozic je bozic in ob novem letu pac zelimo vsem vse najlepse. Tako bo tudi to leto, in naslednje,…..

Eno je želeti lepe praznike ker se to pač dela, drugo pa je želeti iz srca. In zame je to, da se pošlje voščilnico, ker je to pač tako in ne iz srca, navadna hinavščina.

Pa malo več potrpljenja in manj prezira, sploh pa več lepih besed, tja v štajerski konec…

Jaz ne vem kako lahko obsojate Majulo in pa pa3cio, zgoraj sem vam napisala kako je pri nas, podobno stanje in jaz jih čisto razumem. Dokler enkrat nisi v takem položaju oz. nimaš takšne tašče in tasta, sploh neveš kako je to. No pri nas je vsaj tako da se glih ne brigata kaj veliko za svoje vnuke….
Meni je dobesedno narodno, pa tudi možu velikokrat ko hodijo takšni okrog. Oba sta v penziji jaz pa imam dva otroka, cele dneve gledata samo Tv, pa naj jima jaz hodim pospravljat? No saj smo jim že ponudli pomoč v tej smeri pa sta jo odrekla, ponudila sva jima pralni stroj (brez plačila-rabljen cca. 5 let), pa sta ga odklonila.(pralnega stroja namreč nimajo). V omari imam kup lepih in skoraj novih oblačil pa sem ponudila tašči (pa jih nikakor noče – ji je odveč da bi jih vzela – no jih dam v varno hišo kjer so jih zelo veseli). Podarila sva jim najino pohištvo ki je bilo staro 5 let, ko sva se preselila, z težavo sta ga vzela in to zaradi tega ker je bilo treba vse ščistit in uredit…., no a za silo sta. Ampak danes je isto kot je bilo…..
Stanovanje smrdi po urinu, mačjih iztrebkih…..(imajo 3 mačke), po pijači, po nevem čem še, pol pa naj jaz peljem otroke tja na obisk…. Halo, kakšne pa imate…..

ogorčena – bravo,se strinjam

New Report

Close