Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj pa danes za kosilo?

Kaj pa danes za kosilo?

Pri nas nč posebno..

Cvetačna juha, popečena zelenjava, ribji fileji, rolada s sladoledom😆

Odgovor na objavo uporabnika
crazyfrog, 05.04.2025 ob 12:00

Pri nas nč posebno..

Cvetačna juha, popečena zelenjava, ribji fileji, rolada s sladoledom😆

Ti nadomescas snelco? 🤣

Špinačna juha, pražena piščančja jetrca, krompir v kosih, radič.

Šnelca_783, 05.04.2025 ob 12:03

Ti nadomescas snelco? 🤣

Ooo. A veš, da sm misla v uvodno besedilo dodat: prikličimo šnelcooo😆😆 poglej si skočila kot žaba.

Kisla domača repa, pa ajdovi žganci

Smo ravno pozajtrkovali. Slaniki, burrata, jajca, na olivcu pečene bučke, paprika, koruza, čebula; rezince Livade in sveže stisnjen pom.sok. Do večerje bo držalo.

Hja, 05.04.2025 ob 12:23

Smo ravno pozajtrkovali. Slaniki, burrata, jajca, na olivcu pečene bučke, paprika, koruza, čebula; rezince Livade in sveže stisnjen pom.sok. Do večerje bo držalo.

Ja, saj to je pravzaprav kosilo.

crazyfrog, 05.04.2025 ob 12:12

Ooo. A veš, da sm misla v uvodno besedilo dodat: prikličimo šnelcooo😆😆 poglej si skočila kot žaba.

😁😀

Ne skacem ne kot zaba.😅

V tisto temo kjer me ena sprasuje kako sem pa ze od jutra ne morem odgovora oddat.🤔

Kosilo: sv.rebrca, spinaca, kuhan krompir. Struklji za zvecer in kompot.

Šnelca_783, 05.04.2025 ob 12:30

😁😀

Ne skacem ne kot zaba.😅

V tisto temo kjer me ena sprasuje kako sem pa ze od jutra ne morem odgovora oddat.🤔

Kosilo: sv.rebrca, spinaca, kuhan krompir. Struklji za zvecer in kompot.

A tako si že na večerjo šla. Js za večer ne vem. Mojga ne bo, ker gre k mojmu sorodniku pomagat pri gradnji. S tamalimi bomo jedli nekaj na izi, mogoče kr zdrob😆

preskočili zajtrk, 05.04.2025 ob 12:24

Ja, saj to je pravzaprav kosilo.

res je. Tako mi jemo ob vikendih. Izpustimo en obrok. Res pa da vstanemo ob 10.30h. Pred 11.15h ne pripravimo vse pojedine, ki nas potem drži do večera.

Smo že po kosilu. Orade iz pečice in blitva s krompirjem.

Za zajtrk je bila pa prosena kaša s popečenimi jabolki.

Zvečer pa kaka malenkost. Sem videla da so špargljj že malo pognali, jih bom porezala pred to ohladitvijo. Z jajčki bodo super. Pa še mal motovilca v solati pa bo.

Danes sem šel kar lepo do lokalnega kebabmajstra. Dan za martinčkanje in filanje baterij. 🌞 🧁

Sardele, pečeni beluši, solat več vrst, malo pomfrija za mladino

Bi bila moja večerja?

Danes so bili špecli iz mešanice polnozrnate in ajdove moke, zelenjavna omaka in prva domača solata.

Za večerjo bo regrat z jajci in če bo kdo hotel še kar je ostalo od kosila.

Jutri bo kremna špinačna juha, pečene orade in mešana pečena zelenjava (rumeno in oranžno korenje, kolerabica, rdeča in rumena paprika, šparglji, čebula in cvetača). Za sladico bo jogurtova strjenka in “polivka” iz gozdnih borovnic (je še nekaj paketkov v skrinji in bo treba porabit).

Obilen zajtrk, nato pa le kremna špinača juha in dve pomaranči.

Regratove cvetove z regratovimi listi in forzicijo. Zraven pa omaka iz regratovih cvetov in narcisami s prepečenimi regratovimi koreninami in hrustljavimi forzicijevimi vejicami.

5 džin tonikov😂😂

Pr Frfrav so imeli odlično govejo juhco, tenstan krompir, puranji  dunajc in krasno mešano solato. Sva se peljala  v Moravško dolino na izlet in na kosilo…S pivom in 2 deci soka – 30 evrov… Porcije pa dovolj velike….Krompirja polna skleda…

Gremo na izlet in seveda v gostilno na kosilo. Je prelep dan, da bi ga preživela doma za štedilnikom

iDesi 🏍, 05.04.2025 ob 14:43

Danes sem šel kar lepo do lokalnega kebabmajstra. Dan za martinčkanje in filanje baterij. 🌞 🧁

Ah joj, zakaj te učiteljica joge kulinarično ne razvaja?😂

Anonimno 1288, 05.04.2025 ob 17:52

Regratove cvetove z regratovimi listi in forzicijo. Zraven pa omaka iz regratovih cvetov in narcisami s prepečenimi regratovimi koreninami in hrustljavimi forzicijevimi vejicami.

O Marička.

Tole bi morda poskusila za zraven. Za kosilo pa bi taje kaj konkretnega.

Pikica877, 05.04.2025 ob 18:25

Gremo na izlet in seveda v gostilno na kosilo. Je prelep dan, da bi ga preživela doma za štedilnikom

Mi tudi. Izlet +pizza. Ni šans, da tak krasen pomladni dan preživim za štedilnikom. Je pa za večerjo kaj domačega.

OMG, 05.04.2025 ob 18:11

Pr Frfrav so imeli odlično govejo juhco, tenstan krompir, puranji  dunajc in krasno mešano solato. Sva se peljala  v Moravško dolino na izlet in na kosilo…S pivom in 2 deci soka – 30 evrov… Porcije pa dovolj velike….Krompirja polna skleda…

Niste nič kolin vzel za s seboj? Menda ful pohvalijo, jaz se pa sam mim vozim.

crazyfrog, 05.04.2025 ob 18:26

Ah joj, zakaj te učiteljica joge kulinarično ne razvaja?😂

Trenira obrazne mišice, da jo sonce ne zguba. 🤭

New Report

Close