Kaj pa danes za kosilo?
crazyfrog, 05.04.2025 ob 12:12
Ooo. A veš, da sm misla v uvodno besedilo dodat: prikličimo šnelcooo poglej si skočila kot žaba.
Ne skacem ne kot zaba.
V tisto temo kjer me ena sprasuje kako sem pa ze od jutra ne morem odgovora oddat.
Kosilo: sv.rebrca, spinaca, kuhan krompir. Struklji za zvecer in kompot.
Šnelca_783, 05.04.2025 ob 12:30
Ne skacem ne kot zaba.
V tisto temo kjer me ena sprasuje kako sem pa ze od jutra ne morem odgovora oddat.
Kosilo: sv.rebrca, spinaca, kuhan krompir. Struklji za zvecer in kompot.
A tako si že na večerjo šla. Js za večer ne vem. Mojga ne bo, ker gre k mojmu sorodniku pomagat pri gradnji. S tamalimi bomo jedli nekaj na izi, mogoče kr zdrob
Danes so bili špecli iz mešanice polnozrnate in ajdove moke, zelenjavna omaka in prva domača solata.
Za večerjo bo regrat z jajci in če bo kdo hotel še kar je ostalo od kosila.
Jutri bo kremna špinačna juha, pečene orade in mešana pečena zelenjava (rumeno in oranžno korenje, kolerabica, rdeča in rumena paprika, šparglji, čebula in cvetača). Za sladico bo jogurtova strjenka in “polivka” iz gozdnih borovnic (je še nekaj paketkov v skrinji in bo treba porabit).
Anonimno 1288, 05.04.2025 ob 17:52
Regratove cvetove z regratovimi listi in forzicijo. Zraven pa omaka iz regratovih cvetov in narcisami s prepečenimi regratovimi koreninami in hrustljavimi forzicijevimi vejicami.
O Marička.
Tole bi morda poskusila za zraven. Za kosilo pa bi taje kaj konkretnega.
OMG, 05.04.2025 ob 18:11
Pr Frfrav so imeli odlično govejo juhco, tenstan krompir, puranji dunajc in krasno mešano solato. Sva se peljala v Moravško dolino na izlet in na kosilo…S pivom in 2 deci soka – 30 evrov… Porcije pa dovolj velike….Krompirja polna skleda…
Niste nič kolin vzel za s seboj? Menda ful pohvalijo, jaz se pa sam mim vozim.