Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj pa danes za kosilo?

Kaj pa danes za kosilo?

Mi smo pa danes trobentice in vijolice v solati s prelivom iz rdečih tulipanov in smetane. Zraven pa panirana stebelca rdečih tulipanov, da ne mečemo hrane proč. Za jutri imamo že ogledane narcise in marjetice, ki jih je letos res oogrooomno in bi jih bilo škoda, da gredo v nič.

Danes vratovina z gyros začimbami, pečen krompir in solata, zdaj narejena lasagna za jutri in nabran čemaž za juho in regrat za solato  – da jutri le v pečico vržemo, ko pridemo s hriba. JP, danes je bil sicer lepši dan, a smo imeli dopoldan opravke 🙁

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 10534, 05.04.2025 ob 22:15

Danes vratovina z gyros začimbami, pečen krompir in solata, zdaj narejena lasagna za jutri in nabran čemaž za juho in regrat za solato  – da jutri le v pečico vržemo, ko pridemo s hriba. JP, danes je bil sicer lepši dan, a smo imeli dopoldan opravke 🙁

a bejž no  😀

Kuhane postrvi v goveji juhi z marelično omako na dobravski način. Priloga je bil  pire iz včerajšnjih njokov. Za solato flance od paradižnikov in paprik z veliko porcijo mlade in stare čebule.

Anonimno 10454, 05.04.2025 ob 22:29

Kuhane postrvi v goveji juhi z marelično omako na dobravski način. Priloga je bil  pire iz včerajšnjih njokov. Za solato flance od paradižnikov in paprik z veliko porcijo mlade in stare čebule.

Pri nas pa kuhane avtomobilske gume , za povrh pa jogi s smetanco…

Ne lub se mi vstat. 🙃

Vstal, pa grem še malo nazaj. Tako prijetno mrzlo piha in temno je, da je sam za lenarit.

A, pa vsaj rižoto bom pa danes naredil. Včeraj sem bil ob suhi hrani kot v vojski vsak teden enkrat.☝️😁

A ǰa, 06.04.2025 ob 04:22

Pri nas pa kuhane avtomobilske gume , za povrh pa jogi s smetanco…

KAko dolgo jih kuhate?

Preverjeno, gume kuhajte toliko časa, da so mehke. Vmes poglejte, če se vam je slučajno plinska bomba spraznila.

Glih delam. Naravni puranji zrezki, brokoli gratiniran v pečici s sirom, solata in jagode s smetano.

Danes na meniju naravni svinjski zrezki s češnjevimi cvetovi. Solata iz rumenih tulipanov danes, ajdovi žganci z malinami in peteršiljem.

Polpete, krompir iz air frajerja, spinaca, solata

Grilimo na dvorišču:

posavske lignje in postrvi

Kaj pa mati kuhajo notri, ne vemo

Naša skupščina do zdaj še vedno ni našla skupnega jezika glede današnjega kosila. Glasovanje še vedno poteka in upamo da bodo rezultati znani do večera.

Nič in to trikrat. Pa koga to sploh briga. Komu se ljubi odpirat tako abotne teme.

Na mizi se je danes pogrnilo naslednje:

Predjed: kuhan krompir, ki ga je veter  potresel s pepelom iz pepelnika

Glavna jed: črno pečene ovčje rebrce in rižota z morskimi sadeži iz norveške

Sladica: baje jo je veter odpihnil

Anonimno 3274, 06.04.2025 ob 14:24

Grilimo na dvorišču:

posavske lignje in postrvi

Kaj pa mati kuhajo notri, ne vemo

Tudi mi grilimo. Ampak samo postrvje oči in zobe, nekaj plavuti, a nekaj je le.

Pečenega velikonočnega zajca, pirhe, šunko in za sladico orehovo potico

New Report

Close