Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj pa Dedek Mraz?

Kaj pa Dedek Mraz?

Na Dedka Mraza pa smo vsi pozabili? Tako smo se trudili napihovati Božička in božič, da je Dedek Mraz spet postal zapostavljen in pozabljen. Pa tako sem se trudila in je čisto pozabil name, niti voščil nisem dobila. 😔 Niti enega. 😥 Hvala.

Kolk si pa stara? 5 let?

Odgovor na objavo uporabnika
Smo pozabili?, 26.12.2024 ob 22:08

Na Dedka Mraza pa smo vsi pozabili? Tako smo se trudili napihovati Božička in božič, da je Dedek Mraz spet postal zapostavljen in pozabljen. Pa tako sem se trudila in je čisto pozabil name, niti voščil nisem dobila. 😔 Niti enega. 😥 Hvala.

Grenivka je čakala…

šmrk šmrk, 26.12.2024 ob 22:11

Kolk si pa stara? 5 let?

Pa nima veze, oni obiščejo tudi odrasle … Spet se je rinil isti ameriški hibrid, na našega ruskega prijatelja pa cmo čisto pozabili ali je on pozabil na nas…

Smota. Nastavi skledo ane. Ker deda je res zadnji dan no. Sitnobe. A oarklje ste dobile na začetku no?

Res. Da niti ne veš, kdaj je tretji v decemru, se do drugega leta nauči ceniti kaj drugega. Mogoče bo nova smreka. 😅☺️☺️☺️

Dedek Mraz se ni hodil okoli. On pride za novo leto!

Božiček pa ponoči 24.12.

Imaš pa še Sv. Tri kralje…morda dobiš Miro ali pa kadilo

mi še vedno čakamo Miklavža, da pride okoli…baje obtičal v gužvi..

Anonimno 4393, 26.12.2024 ob 22:30

mi še vedno čakamo Miklavža, da pride okoli…baje obtičal v gužvi..

Ker je oteščkov zmanjkalo s suhimi figami. Drgač prodajaji še zmer telefone in ostalo mašinerijo za Nikolaja. 😅☺️☺️☺️

Jaz še vedno na Valentina čakam…. Ni ga od nikoder…. 🙁

Berem da je ločenka antropologinja ljubljenka Bojana Požarja Jerca Legan šla v rdečo Kolumbijo iskat Božička, tam pa je našla par opic v naravi, ki spominja na jurski svet. Bravo zanjo. In Cviklu se nič ne kolca po njej, ker na banki Slovenije že grabi keš in pozicije. V živo je ta Cvikl cca 10 let nazaj izgledal kot Dolenjski cigo, če se malo pohecam 😀

To me spomne na post ženske prostate. Žal. Je smešno. Kot Dedek mraz, pa leta še ni konec, ker so še kurenti že s krofi. Daj ☺️☺️☺️

Anonimno 42295, 26.12.2024 ob 22:30

Dedek Mraz se ni hodil okoli. On pride za novo leto!

Božiček pa ponoči 24.12.

Imaš pa še Sv. Tri kralje…morda dobiš Miro ali pa kadilo

Aha, potem bom pa še vedno  v nevednosti in pričakovanju 🥴

Dedek Mraz pride za Silvestra.

Sicer pa je zapis dedek Mraz.

Mene sta letos zajebala tako Miklavž kot Božiček. Obema sem pisal da si želim analni stimulator prostate, a dobil nič. Zadnje upanje mi je tako ostal samo še Dedek mraz.

pri nas je od nekdaj samo dedek mraz, tko da še pride 😉

..dedek Mraz šele pride, 30., 31., “uleti”, ne skrb, ne bo pozabu 😀

New Report

Close