Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj pa družina ?

Kaj pa družina ?

Nič še nismo tu rekli okrog tega cirkusa glede posvojitev otrok s strani homoseksualnih parov.

Mogoče v razmislek: http://www.rtvslo.si/blog/roman-vodeb/oce-mati-otroci/60836

Kaj eni prebirate v prostem času. Bad vam je lahk…

Kaj pa je tu za povedati? Sem proti in pika.

Kaj pa je tu za povedati? Sem za in pika.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Vem, pretežko čtivo zate, zato preskoči. 🙂

Ma človek, cel si mi že beden.

Sem proti, ker menim, da otrok rabi oba starša, kot jin in jang.
Že v običajnih družinah, kjer oče ne opravlja svoje funkcije, prihaja do problemov, ker otroku manjka en segment in podoba s katero bi se otrok identificiral.

sem “za”…. poznam ogromno “tradicionalnih” družin, v katerih otroci trpijo bolj, kot bodo v teh…. ko bo folk enga lepga dne spoznal, da sta dve ženski ali dva moška dve normalni osebi, ki si želita vzgajati otroka, bo mogoče drugače…. niso sami krivi, da so istospolno usmerjeni in ne pomeni, da je želja po starševstvu zato kaj manjša ali da je kdo zato slabši človek…. je pa res, da je okolica zaenkrat še preneumna da bi to sprejela…. mogoče bo z leti kaj bolje…. mene osebno ne motijo v nobenem pogledu…

Naj se imajo radi, ampak brez otrok. Ti otroci tudi ne morejo biti “sad” ljubezni, kvečjemu so mix in po možnosti otrok nikoli ne ve za svojo pravo identiteto. Koliko travm, čudnih ovir, vprašanj brez odgovorov…vse zaradi dveh gumbcev ali gumbk.

Jaz tudi.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Nisem sicer pristas mavrice … no ker smo v 21. stoletju in ker carovnic ne zazigamo vec, potem je cas da priznamo da smo vsi enakopravni in imamo enake pravice. Jaa, nekateri se s tem ne morejo sprijaznit no tko je.

Nič še nismo tu rekli okrog tega cirkusa glede posvojitev otrok s strani homoseksualnih parov.

Mogoče v razmislek: http://www.rtvslo.si/blog/roman-vodeb/oce-mati-otroci/60836%5B/quote%5D

Na, če se ti da še malo razmišljat:

LGBT parenting

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Pedofili zame nimajo nobenih pravic več.

Že v običajnih družinah, kjer oče ne opravlja svoje funkcije, prihaja do problemov, ker otroku manjka en segment in podoba s katero bi se otrok identificiral.[/quote]

Otrok potrebuje ljubeče in varno okolje.
Tudi v družinah kjer oba opravljata svojo funkcijo prihaja do problemov. In nasprotno. Lahko je mat kur.ba in oče pijanec, pa ne bo z otrokom nobenega problema.

Poiščimo zdaj najbolj nore primere ja…to je prava pot, da se opravičijo drugačne vrste partnerstva z otroci.
Otrok potrebuje zdravo okolje za normalen razvoj.

Jaz tudi.[/quote]

Že ko je odprl temo sem točno vedela kako se bomo porazdelili :))

Je napisala tista, ki je na dan privlekla pedofile.

ne strinjam se s tabo, vsaj tokrat ne…. ti smatraš za normalno okolje le par moški-ženska…. jst recimo gledam pod normalno okolje dve osebi, ki sta čustveno zreli in zmožni starševstva…če sta to dva moška ali dve ženski….vseeno je…. zdravo okolje in normalen razvoj otroka je v današnjem času že prej izjema kot pravilo…pa sj ne rabim razlagat ka vse se dogaja ane…

Je napisala tista, ki je na dan privlekla pedofile.[/quote]

To je bilo v sklopu enakopravnosti.

ne strinjam se s tabo, vsaj tokrat ne…. ti smatraš za normalno okolje le par moški-ženska…. jst recimo gledam pod normalno okolje dve osebi, ki sta čustveno zreli in zmožni starševstva…če sta to dva moška ali dve ženski….vseeno je…. zdravo okolje in normalen razvoj otroka je v današnjem času že prej izjema kot pravilo…pa sj ne rabim razlagat ka vse se dogaja ane…[/quote]

Smo si pač različni, a ne.

Že v običajnih družinah, kjer oče ne opravlja svoje funkcije, prihaja do problemov, ker otroku manjka en segment in podoba s katero bi se otrok identificiral.[/quote]
Jaz bi pa ravno ta isti argument uporabil za sprejetje zakona. Ker zakaj lahko imajo zanemarjene otroke moški in ženska, ne pa dve ženski ali dva moška? Ko pa bodo to prvo preprečili, potem pa lahko ta argument uporabiš proti sprejetju zakona.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Pedofili zame nimajo nobenih pravic več.[/quote]

Pedofili?

Jaz tudi.[/quote]

Že ko je odprl temo sem točno vedela kako se bomo porazdelili :))[/quote]

Mene je v resnici presenetilo, da je bila tema odprta relativno pozno. Jaz sem v torek na terasi Kluba CD skakala od veselja, ko je bila odločitev jasna, potem pa hop! na telefon in čestitat prijateljem in prijateljicam, ki se jih odločitev dotika… Končno. 🙂

Večina ali pa skoraj vsi, le izhajajo iz koncepta pravic in svoboščin, ker je to glavno vodilo današnje družbe. Od tod potem toliko egoizma in nespoštovanja ter navkljub širjenju nekih pravic, vedno več občutka utesnjenosti in ujetosti.
Za razliko od tega večinskega razmišljanja, izhajam iz psihološkega vidika in poskušam razumeti vpliv in posledice na širšo družbo.

Največji zagovorniki so zato tisti, ki so sami bili priča slabemu odnosu ali nasilju v svoji primarni družini. Zaradi nerazčiščenih travm in prikritega sovraštva, zato v homoseksualni družini iluzorno vidijo neko alternativo in ideal, ki jim ga prikazujejo mediji ter tako v sebi ustvarijo neko začasno pomiritev in umirjenost, saj lahko svoje misli vsaj začasno odvrnejo od ideje heteroseksualne družine, kot edine možnosti v kateri prebiva otrok.

Pedofili zame nimajo nobenih pravic več.[/quote]

Pedofili?[/quote]

Pišeš o enakopravnosti in enakih pravicah, pa sem se spomnila na njih. Svet ni poln prelepih ljudi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close