Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj pa družina ?

Kaj pa družina ?

Temo si odprl, ekr imaš ti problem s tem. Tako ste me podučili, ko sem jaz odpiral teme.

Robi, zakaj imaš probleme z geji? Si se premalo samospoznal?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Hop! S tem pa ne prideš skozi. Ustavi se ti pri morilcih, pedofilih, posiljevalcih itn. Saj vem, da njih nisi štela zraven, ampak izločila jih pa tudi nisi. Bolj previdno. :)[/quote]

1. Tema se nanaša na homoseksualce.
2. Jasno je zapisano “in ne uničuj sanj drugih”.

Bolj previdno beri.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Pišeš o enakopravnosti in enakih pravicah, pa sem se spomnila na njih. Svet ni poln prelepih ljudi.[/quote]

Ce ti nekdo ni vsec-ne zivi po tvojih normativih, to se ne pomni da mu lahko omejujes njegovo zivljenje. Vedno se je treba postaviti v kozo osebe ki je nekako izlocena iz druzbe. Si predstvaljas da ti nekdo rece: o ne ljubica tega pa ne bos pocela. Recimo samske zenske ne smejo v restavracijo (ker se to ne sika). What? Kdo ima pravico da se odloca v tvojem imenu????
Poleg tega je treba biti prakticen. Ce sta 2 tipa skupaj imam vsaj po matematiki vec moznosti pri zenskah. In obratno zate. 2 lezbijki, sta pustili na trgu 2 tipa vec ;)[/quote]
Zakaj potem prihaja do kontra učinka in ob vedno večjih pravicah in svoboščinah, vedno težje shajamo drug z drugim ?

Mogoče je pa HS tudi ustvarila narava, zato da se malo ustavi ta rast prebivalstva. Recimo. Ne vidim v tem nič slabega. Se ti bojiš, da je HS nalezljiva? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Doslej to ni bilo možno. Vse sigurno ne. Za več info si prečekiraj zakon.[/quote]

Danes lahko določim, kdo bo lastnik premičnin, nepremičnin po moji smrti. Zato ne rabim brati zakona.[/quote]

Ma ja, dva bosta 20 let živela skupaj, skupaj vlagala v nepremičnino, še vedno bodo pa sorodniki lahko zahtevali nujni delež. No, nič več. 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Fiška pa ti si že kakšnegs otroka do kruha spravila, ko tako pametno pišeš o tem, kaj otroci rabijo?

Ker se slabo prenašamo.

To nima tebe kaj motit. Sebi naredi, kot tebi paše.

Nimam problemov z geji. 🙂
In seveda želim, da me pustijo pri miru. 🙂

Mene zanimajo psihosociološki dejavniki in s tem namenom debatiram o tem.

Žabe in kobilice tudi mislijo da so izjemne. Pa bakterije in deževniki tudi. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ljudje smo pac EGOSTICNA BITJA. Zato je sosedova trava vedno bolj zelena 😉

Danes lahko določim, kdo bo lastnik premičnin, nepremičnin po moji smrti. Zato ne rabim brati zakona.[/quote]

Ma ja, dva bosta 20 let živela skupaj, skupaj vlagala v nepremičnino, še vedno bodo pa sorodniki lahko zahtevali nujni delež. No, nič več. :)[/quote]

V primeru oporoke ni nujnih deležev.

Nizka samozavest, slaba samopodoba, občutek manjvrednosti – sicer ne bi čutil, da se HS samopoveličujejo. 🙂

Žabe in kobilice tudi mislijo da so izjemne. Pa bakterije in deževniki tudi. :))[/quote]

Me veseli, da se primerjaš s kobilico.

Mogoče je pa HS tudi ustvarila narava, zato da se malo ustavi ta rast prebivalstva. Recimo. Ne vidim v tem nič slabega. Se ti bojiš, da je HS nalezljiva? :)[/quote]
Za mene je že itak prepozno. 🙂

Če pa se bo vzorec homoseksualnosti kaj bolj prenašal na otroke, pa ne bi vedel.

Fiška pa ti si že kakšnegs otroka do kruha spravila, ko tako pametno pišeš o tem, kaj otroci rabijo?[/quote]

Ti zase ne veš, kaj si rabila v otroštvu? Še danes ne veš, kaj pogrešaš?

Nizka samozavest, slaba samopodoba, občutek manjvrednosti – sicer ne bi čutil, da se HS samopoveličujejo. :)[/quote]

To je pri njemu očitno…Nizka samozavest, slaba samopodoba, od tod potreba po regulativi, plašnicah…itd..

Nizka samozavest, slaba samopodoba, občutek manjvrednosti – sicer ne bi čutil, da se HS samopoveličujejo. :)[/quote]
Toliko izjav okrog nasilja in alkoholizma v hetero odnosih, kot jih je bilo zadnje čase, pa že dolgo ni bilo.
Zato se ne gre za moje čutenje, ampak za dejstva.

Žabe in kobilice tudi mislijo da so izjemne. Pa bakterije in deževniki tudi. :))[/quote]

Me veseli, da se primerjaš s kobilico.[/quote]
V bistvu si primerjavo dal ti, kar mi je zanimivo. 🙂 Namreč one tudi širijo svoje gene. Čemur ti praviš egoizem oziroma prepričanje o izjemnosti. Egoizem gotovo, ampak prepričanje o izjemnosti? :/

Fiška pa ti si že kakšnegs otroka do kruha spravila, ko tako pametno pišeš o tem, kaj otroci rabijo?[/quote]

Ti zase ne veš, kaj si rabila v otroštvu? Še danes ne veš, kaj pogrešaš?[/quote]

Ja vem – dve mamici.

Toliko izjav okrog nasilja in alkoholizma v hetero odnosih, kot jih je bilo zadnje čase, pa že dolgo ni bilo.
Zato se ne gre za moje čutenje, ampak za dejstva.[/quote]
Kaj hočeš rečt, da se ne dogaja in da argument ni upravičen? Ali kaj, ne razumem.

Me veseli, da se primerjaš s kobilico.[/quote]
V bistvu si primerjavo dal ti, kar mi je zanimivo. 🙂 Namreč one tudi širijo svoje gene. Čemur ti praviš egoizem oziroma prepričanje o izjemnosti. Egoizem gotovo, ampak prepričanje o izjemnosti? :/[/quote]

Ker en razumeš: kobilica ne razmišlja. Ima zgolj nagon. Človek naj bi razmišljal. In imel prepričanja.

Si ti kobilica?

V bistvu si primerjavo dal ti, kar mi je zanimivo. 🙂 Namreč one tudi širijo svoje gene. Čemur ti praviš egoizem oziroma prepričanje o izjemnosti. Egoizem gotovo, ampak prepričanje o izjemnosti? :/[/quote]

Ker en razumeš: kobilica ne razmišlja. Ima zgolj nagon. Človek naj bi razmišljal. In imel prepričanja.

Si ti kobilica?[/quote]
Si mogoče ti, da veš, kaj kobilica razmišlja? :))

Hočem ti povedat (z drugimi besedami) da se človek ne čuti vedno izjemnega, ko ima otroke. V bistvu se jih veliko počuti precej nasprotno od tega.

Meni je všeč, da je vedno več samskih, ločenih…To pomeni, da ljudje vedno manj žive za to, kaj bodo sosedje rekli, da cenijo kvaliteto življenja, ne pa kvaliteto lažnega družinskega blišča.

Nehite se delat norca iz mene!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close