Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj pa jaz iiščem

Kaj pa jaz iiščem

Dekle, ljubiteljico živali, najraje tako, ki ima rada muce. našel sem se pri razmišljanju, da jaz nisem zmožen in nočem spustiti spermo v žensko, ki živali ne mara. Malo drzno napisano ampak tako mislim in tako delujem. Sem čez 30 let, prva vseh normalnih karakteristik, dokaj vitek neke zaljubljenosti ne pričakujem sem človek sonca, ne maram mraza zime in snega. Če se katera ujame v opisanem se pa le javi, pogoj je samo eden, zaradi psihološke blokade debele ne pridejo v poštev, bodite samokritične hkrati pa ne znervirane, nisi debela zato, ker misliš da moraš imeti manekenske mere, debela je tista ki ima 150 cm pa 100 kil. Če si za pusti mail, razumem, da se bodo potem prištulili drugi obupanci, k jih je poln forum, zato povem, da se moj emal začne na prve črke imena in priimka in konča na highvip com

Jaz pa sicer ustrezam tvojim pogojem, ampak ne maram tipov, ki ne uporabljajo kondomov. Tako, da odpadeš na celi črti.

Saj ne misliš resno.

Ti boš pa še dolgo iskal. Tako kot so debele debele po lastni krivdi, si ti sam po lastni krivdi. Če ne nudiš ničesar, ne moreš zahtevati ničesar v zameno.

Srečna vsaka k te bo sfalila

Pozdravljena

A se lahko tikava?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close