Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu kaj pa je danes

kaj pa je danes

kako ga pa čutiš, ko si sama seboj?

no narod, jst odhajam za ene 3 tedne. ne se pobit ta cajt.

Ha ha, dobr da sm za fore. Kr dobr ga čutim, sam baterije morm zamenjat pa bo še bolš.

srečanje..pa ne bo več dileme..kdo kerega in kak spoznat…khmmmm

leta letijo - iščem stevardeso

a si upaš, razo?

---------- le vent nous portera...

reci razotu, bo z veseljem baterije zamenjal, saj kaj drugega si ne bi upal

bom moral znoret?..al kaj….

pohorči..e.dina svetla točka danes, ki je bila tiho..))))

Ja pa še res je. čeprav zna bit kr zanimiva s svojimi agresivnimi odgovori.

ja, pomojem je šla sexat, zdaj je zadovoljena pa ni več huda ka smo jo preveč zrajcal

pri vančiki pa ne vem..ne vem…če bi bil res tak kreposten….

kaj?…..v zvezi s tabo..kar želiš deklica poželjiva…

Ma baterije ni težko zamenat, ne rabiš bit nč kreposten. Odviješ, vtakneš, priviješ

preveč za 1 post

in nabiješ, znova in znova,dokler se zadnja kaplja znoja ne posuši na pregretem telesu…

to gledam???

materhudiča……

No, pa si le mal poeta

trenutni navdih

En cajt me ni gor, pa kaj vidijo moja oka dva.Pobijate se med sabo banda barabinska.A niste rekel večkrat (oz. napisal), da ima vsak svoje mnenje. Ja sam do takrat, ko jih sam osebno ne dobite po pič….Se vidi da je, da bo polna luna.Kaj vam manjka strelovod, kjer bi vsa banda po enem usekala, pol ste pa face. Ko grupnjak,vsi bi fu…l, ko je pa treba, pa od strani gledate.Zakaj ste spodil Mirello, banda, res je gostobesedna, ampak vidim da še najbolj pametna, da se je poslovila od nas, ki kar nazaj hodmo, ko eni drogeraši.Kaj je dečkoti, a ste se dons mal s mehkim zbudl, za razliko od vsakega dne, ko se s trdim.I hope soo.

ne razumem te, pa če si poštena do sebe, se verjetno tud sama ne

Your problem,sej veš da nisem poštena, nimam karakterja, nimam jebača pr rok, vsakič ko zasrbi, pa kaj vse nimam.Sem pa vesela za nekatere, ki pravijo, da imajo idealnega, po duši, po seksualnem apetitu, oh svašta.Jaz ne sodim v ta delokrog.Pa kaj delajo tle te pič…e, z vami, ko pa imajo doma tolk idealne. Jest mam pa čist navadnega kosmatega dečkota, pol se moram pa tle gor zadovoljevat. Oh jaz uboga para.Ma mislim da ima Mirella čist prav, da ji bom kmalu sledila, preosladno je tle, al pa preveč …

sicer vem da ti dol visi za moje mnenje, pa vendar, res se enkrat strinjava, res je preosladno tu gor, človek pričakuje da bi se o kakšni resni tem kaj reklo, dobiš pa samo eno vzdihovanje in jamranje- skratka v čudne vode pluje vse skupaj-

No sam še tole pol pa grem: glede na to da (upam) si pameten, mal poglej odgovore naye in vančike – redosled, časovni, pol ti bo pa vse jasno.Čas pošiljanja maila – redosled- zanimiva tema. By,by, mogoče še kdaj.

KADARKOLI

New Report

Close