Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj pa kvalitetna zenska?

Kaj pa kvalitetna zenska?

Ta teden smo nekako obticali pri kvalitetnih moskih.Mene pa zanima, ce po vasem mnenju, obstajajo zenske za katere bi lahko rekli,da je kvalitetna? Kaksna naj bi bila zenska za katero bi se bili pripravljeni odpovedati svoji svobodi? Vprasanje namenjeno predvsem Spiderju in podobno mislecim pa tudi ostalim moskim.
Skratka ali je se kaj, kar vam je se pomembno poleg.zunanjosti in mladosti?

Simpl:
– ne sme težit,
– se mora večino časa strinjat s svojim moškim,
– ga mora občudovat.
Ni drugih zahtev :)))

Lepolaska = dec

Zakaj, vas preveč dobro poznam, kajne? :)))))))
Hja, kruta realnost :))))) to je idealna ženska za večino moških :))))

Mene ženske, ki se v vsem strinjajo z mano, sploh ne privlačijo.

Bi ti bilo tezko,ce bi mogoce pa pokomentiral moja vprasanja?

Napačno si se lotila teme. Nagovarjaš Spiderja in njemu podobne. “Kvalitetna” ženska išče sebi podobnega. Ne bo gnila z nekom, ki ima frustrajoč pogled na ženski spol ali da jih prezira, utaplja s svojim gnevom. “Kvalitetna” ženska ločuje med smetmi in tistim, kar je vredno njihovega časa.

Ja bi blo.

Nisem se je.Zelela sem ravno njihovo mnenje z razlogom.
Drugace se strinjam s teboj.Kvalitetna zenska izbira in ni izbrana.

Pogled (mnenje) moškega, ki trpi že ob misli na žensko, ne more biti navdihujoč, plemenit, osrečujoč. Moški, ki sovražijo ženske iz kateregakoli že razloga, ne vidijo kvalitet, ker jih preprosto ne priznavajo pri ženskem spolu. Obstajajo le oni in potem dolgo nič…ter spet oni.

:)))

:))) na tem forumu noben “moški” ne pozna nobene kvalitetne ženske. Po njihovo sploh ne obstajajo :)))
Razen tistih par, ki bi “radi spoznali žensko, so pošteni in dobrega srca” :)))) oni vejo, da morajo zaenkrat še bit modro tiho :)))

Kolikor jaz opazam, so med kvalitetnimi tipi, ki so v zivljenju dosegli precej vec od povprecja, dva prepricanja:

Prvi prisegajo na, relativno gledano, lepe mlade lutkice. Pricakujejo, da so vodljive, zveste, jih brez tezenja pedinajo in poskrbijo za otroke, kaj dosti vec pa ne.

Tudi drugi prisegajo na lepe in mlade, ceprav ne nujno extra mlade, precej pa dajo na kapaciteto & sposobnost zenske, ki se obicajno najprej vidi ze iz njenih dosezkih (izobrazba, kariera, ipd). Namesto vodljivosti odnos gradijo na sodelovanju, kar zahteva globljo kompatibilnost (problem najti). Tezenje in nezvestopa ravno tako odpadeta.

Okay, so se tretji, ceprav za te obicajno ne velja, da so (ze) dosegli bistveno vec od povprecja, ampak so le “standardni” morda se vedno kvalitetni (karkoli ze to pomeni) tipi. Ti gredo v tipicno slovensko vezo z zensko podobnih let, ki je nekoliko slabsa verzija njih.

Osebno me prve niso nikoli kaj ekstra privlacile. Moti me preskromna razgledanost, relativno prazni pogovori, plitkost razmisljanja, splosna nesposobnost, kar pomeni, da se ne morem zanesti, da kaj uredi, itd. Raje letam iz cveta na cvet. Tretje (moj domet v preteklem zivljenju) sedaj dozivljam kot prepotentne povprecnice, ce se bolj grobo izrazim. V osnovi so (relativno gledano) nerazgledane, rade bi pa na intelektualnem nivoju parirale. Torej, z izkusnjami sem ugotovil, da mi najbolj ustreza tretja kategorija zensk. Punce, ki so tudi same kapaciteta. Nekaj, kar so z rezultati, tako kot jaz, ze dokazale. Ce so samostojnem, lepe, precej mlajse in (zelo pomembno!) prijetnega ko-operativnega karakterja, pa so ze blizu zmage. Seveda, ce jim tudi jaz predstavljam kompatibilni zmagovalni zadetek. Ce ne, pa se se vedno lahko vsaj nekaj casa kako drugace uzivamo.

Podpišem.

Life is tough, but is tougher if you're stupid.

Še dodatek: Kvalitetni ženski lahko zaupam. Če te kvalitete nima, je lahko karkoli pa zame ne bo kvalitetna.

Life is tough, but is tougher if you're stupid.

Tista, ki je moja izbranka in vse tiste, ki so moje prijateljice. 😀
Seciranje in podrobno naštevanje nekih lastnosti, je že preveč daleč od srca, kar pa seveda ne pomeni, da se povsem brezglavo v nekaj spustimo. Vsak ima pač svoje prioritete, kar za nekoga velja, ni nujno, da tudi za drugega, ne obstaja univerzalna idealna ženska niti človek oz. prijatelj, ker smo si ljudje preveč različni.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ob današnjem vicu na 24 sem se spomnil nate:

Bik in lev sedita za sankom in pijeta. Levu zazvoni mobitel.
Javi se in pravi : “Ja, draga, seveda, takoj pridem.”.
Hitro se spije do konca in vstane.
Bik pravi : “In ti si mi lev. Ce bi mene klicala moja, bi jo nekam
poslal in dalje pil.”.
Lev : “Ja, ampak med nama je bistvena razlika.
Moja zena je levinja, tvoja pa krava.”

popoln mimosunek pri konceptu temice

“ostali” se primerjalno s kategorijo “Spider & Co” res nimamo kaj izjasnjevati ☺
še njihove mame, tete, sestre, sošolke … kresnemo le, da je mir pred njimi ☺

Daj Spider, povej kakšne ženske so tebi kvalitetne?
Tudi mene zanima. Ker med moškimi tu gor, izstopaš v pozitivno smer.

Mene brezveze to sprašujete. A nismo že razčistili, da sem se odločil ostati samski?…To se morte tisti, ki želite parčkanj, med sabo zmenit..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ok. Itak, da je v vsakem primeru mnenje subjektivno.Dostikrat je tudi tako, da ko on necem razmisljamo samo hipoteticno, mislimo eno, ko pa smo v praksi postavljeni pred dejstvo, presenetimo sebe in odreagiramo popolnoma drugace.
Zanima me se sledece, tukaj izhajam iz sebe: Ali ste kdaj pomislili, tisti ki si predstavljate precej mlajse ob sebi, kako bo ta zveza dolgorocno funkionirala? Jaz osebno si niti pod razno ne predstavljam, biti z nekom ,ki je starejsi od mene 10+ let.
Poznam nekaj parov,kjer je razlika tam nekje 15 pa tudi cez 20 let. Vecina teh zensk vara svoje partnerje ko so one tam okrog 40 oni pa tja do 60 let.

Res si to ze jasno povedal.Ceprav sem jaz,odlocna in trmasta vseeno tut pojedla ze kak kos zarecenega kruha.
Te pa razumem,ker sem sama odlocena enako.

….prepričevanje prepričanih….:))
mimogrede poznam dva para ki imata okoli 15 let razlike ona 42 ,on 57 in mislim da imata vzorn zakpn ,pa tudi vse ostalo….
in če sebe zalotiš ob takšnih mislih,razmišljanjih,bo kmalu kos zarečenega :)))

Ko sem na tem portalu me takoj “napadejo” reklame za ona-on. In ko clovek gleda reklamo in zensko (ali moskega ce ste zenska) na oglasu, ki definitvno ni samska(ski) si postavim vprasanje: ali je to podoba zenske za katero mislijo da me privlaci in da bom zato odsel in se registiriral na njihov portal 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close